Secondlight

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

KÀnner mig sÃ¥ dum som inte lÀste de hÀr

KÀnner mig sÃ¥ dum som inte lÀste de hÀr kommentarerna innan jag bestÀllde en lampa frÃ¥n detta bluff företag. Har inte fÃ¥tt nÃ¥gon vara men ett meddelande att de hade sÃ¥lt slut och att de skulle makulera min faktura pÃ¥ Klarna och pengar skulle Ã¥terbetalas. Men fakturan Àr inte makulerad och som tur Àr har jag inte betalat den Àn. Var i kontakt med Klarna idag och de har pausat den och jag har mailat företaget men de finns inte lÀngre kvar pÃ¥ nÀtet. Klarna har lovat ta tag i detta nÀr pausen gÃ¥r ut. Jag hoppas pÃ¥ det bÀsta. 🙏🏻

2026幎1月16日

Varning

Varning, blufföretag. Jag har varken fått min lampa eller svar på mina mail. TyvÀrr genomförde köpet med bankkortet.
Jag har nu polisanmÀlt bedrÀgeriet och har pratat med min bank. Uppmanar alla att anmÀla bedrÀgeriet till polisen, det tog bara ngr minuter.

2026幎1月7日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀll inte från det hÀr företaget!

Har fortfarande, fyro veckor efter bestÀllning, inte fått min leverans. Detta trots att leveransen anges som levererad för mer Àn en vecka sedan. Har mejlat företaget tre gånger och Àven skrivit till dem på deras hemsida- inget svar.
Verkar vara ett mycket oseriöst företag.

2026幎1月31日

Bluff och båg

Bluff och bÃ¥g! BestÀllde PH 5 före jul. Kontaktade företaget och efterlyste leveransen i mitten av januari. Tova Lindström ber om ursÀkt och lovar att den Àr framme senast om 10 dagar. Den lampan lyser med sin frÃ¥nvaro. Försökte annullera bestÀllningen men ”eftersom den Àr pÃ¥ vÀg” sÃ¥ mÃ¥ste jag ta emot den och returnera om jag inte blir nöjd. Klarna hanterar nu Àrendet. Betala aldrig i förvÀg och som alla sÀger: Àr det för bra för att vara sant så .
19/2 Nu har Klarnat makulerat fakturan! Köper alltid via Klarna med betalning efter mottagandet. Den hÀr gången Àr jag så nöjd med det!

2026幎1月30日

BLUFFÖRETAG

BestÀĺlt en PH 3/2 lampa 19/1 med Klarna faktura. Efter 10 dagar ingen leverans. Skickat 3 mail. Inget svat. Telefonnummer, bolagsnamn och orgnr saknas på hemsidan. Adress Importgatan 14B Hisings Backa. Ett grannföretag på adressen har inte sett till någon verksamhet med lagerhållning av lampor eller hört om ett företag som heter Secondlight.
Jag har mailat Secondlight och hÀvt köpet samt bett om bekrÀftelse. Inget svar från Secondlight. Klarna har pausat min betalning och utredér.
SANNOLIKT BLUFF - KÖP INTE! BETALA INTE MED KORT/BANKÖVERFÖRING!

PolisanmÀlt iðag (4/2). AnmÀlan kan behövas för att bestrida faktura hos Klarna.

2026幎1月28日

Varning!!!

Varning!!!! Blufföretag som inte går att nå, skickat flera mail. Ingen återkoppling. BestÀllt 2 lampor som ska vara levererade, men till en ort 10 mil från min bostad. Tror inte detta stÀmmer. Klarna har pausat betalningen och utreder. Om det överhuvudtaget finns några lampor så Àr det Kinakopior och inte några Visningslampor som har producerats i Danmark.

2026幎1月28日

VARNING! Bluff-företag!

ÅÅ vad jag önskar att jag hade lÀst dessa recensioner tidigare och förstÃ¥tt att detta Àr en bluff. Jag har gjort samma sak, dvs bestÀllt lampor, betalat och sedan fÃ¥tt besked om en leverans som Àr falsk. Dock hade jag mejlkontakt innan med nÃ¥gon "Tova Lidström" som snabbt svarade pÃ¥ lite frÃ¥gor jag hade innan köp. Nu helt tyst efter flera mejl-frÃ¥gor. Och ingen leverans alls.

Varning

Varning, bluff ! Dessa lampor skickas från Kina. Jag bestÀllde en PH5 lampa 251224, och den fraktades ut från Kina med oseriöst fraktbolag och transporterades genom hela Sverige och landade 60 mil från dÀr jag bor. Jag har mailat dem 4 gånger utan svar så nu ligger Àrendet hos Klarna för utredning, detta Àr ett bedrÀgeri företag !!!

Varning!

Jag bestÀllde en lampa, som skulle vara på lager enligt deras kundservice. Sen fick jag ett mejl om att den tyvÀrr har tagit slut och mina pengar ska återbetalas. Det har inte kommit några pengar och de har slutat svara på mejl. Varning!

VARNING - SECONDLIGHT

Jag bestÀllde en lampa i slutet av december. Fick ett bekrÀftelsemail först efter mailkontakt med företaget. DÀrefter hÀnde inget och sen inget......

Då jag kollar med deras spårning står det att jag fått varan. Men det Àr inte sant, jag har inte fått någon lampa.

Jag skulle betala via Klarna men efter kontakt med dom Àr min betalning pausad och dom utreder Àrendet just nu.

Har sökt Senondlight på mail ett flertal gånger men dom svarar inte.

Jag vill varna för detta företag. Dom kÀnns mycket oseriösa, rent utav bedrÀgliga.

__________________________________________________________

2026-01-28: Har skickat ett flertal mail till dom senaste veckan. Ingen respons alls. Hittade en adress till Importgatan 14B i Hisings Backa (Göteborg) så imorgon åker jag dit för att höra mig för om någon har sett dom.

BLUFF & BÅG!!!

2026幎1月23日