Zelf een zooitje van mijn bestelling gemaakt, maar direct de fijne service ervaren van dit bedrijf. Zelfs ruim buiten kantooruren was er nog hulp beschikbaar. Erg fijn!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Er was een item niet beschikbaar voor directe verzending. Geen probleem zou je denken, maar een medewerker van secures belde om een alternatief aan te bieden wat wel direct verzonden kon worden. Notab... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze woning is beveiligd door Secures afgelopen week. Het contact met het bedrijf liep voorspoedig telefonisch goed bereikbaar en zelfs op de mail kregen we in de avond nog antwoord! De installat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij zijn klant bij deze organisatie vanaf rond 2020. Deze organisatie levert wat zij beloofd en, ook daarna, goede service. Vragen worden benatwoord, ook 2 jaar na dato. Solide en betrouwbaar. Wat zij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Secures levert beveiligingsoplossingen voor ieder segment. Alarmsystemen, Camerasystemen, Intercom, Toegangscontrole, Kluizen, Mistgeneratoren, Cilinders en Hang en Sluitwerk.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede service en helpen je online alsâŠ
Goede service en helpen je online als je er niet uitkomt.

Secures ããã®åç
Onze woning is beveiligd door SecuresâŠ
Onze woning is beveiligd door Secures afgelopen week.
De installatie verliep voorspoedig en snel!
En daarna werd kregen we een goede uitleg. Een paar dagen later zaten zoals gewenst aangesloten op de meldkamer we hadden gevraagd voor een paar dagen speling zodat we kunnen wennen aan het systeem aangezien dit onze eerste alarmsysteem is.
Secures bedankt!

Secures ããã®åç
Vriendelijk en terzake kundig geholpenâŠ
Vriendelijk en terzake kundig geholpen v.w.b. problemen die ik ondervond met mijn Ajax alarmsysteem. Ondanks dat het systeem elders was aangeschaft heeft men veel tijd gestopt om tot een passende oplossing te komen. Toppers waar ik sinds dien een vaste klant ben!

Secures ããã®åç
Eerder prima levering tegen een goedeâŠ
Eerder prima levering tegen een goede prijs

VBMI Technische Installaties
Heb hier al een aantal bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.
Producten zijn op voorraad en tegen een goede prijs.
Zo kan ik ook mijn klanten tevreden houden.

Ajax alarmsysteem
Ik heb 2 jaar geleden al een volledig alarmsysteem van Ajax bij Secures gekocht. Destijds heb ik de vestiging in Heemskerk bezocht en ben ik goed geadviseerd over de verschillende producten. Ook na aankoop kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. Nu heb ik 2 rookmelders aangeschaft die ik ook op het systeem kan aansluiten. Ik moet dit nog doen maar heb er alle vertrouwen in dat het weer top werkt!

goede ervaring
Snelle levering. Bij vragen snel contact. systeem werkt helemaal zoals het moet.

Secures is TOP WINKEL
Secures is een betrouwbare winkel met snelle service, ik heb mijn alarmsysteem bij hun gekocht en in de loop van paar jaar uitgebreid en ben bijzonder blij met hen, goede en snelle service. TOP !!!

Secures ããã®åç
Keurige levering en goede service
De AJAX-producten werden keurig en conform afspraak geleverd. Installatie was eenvoudig, maar de vragen die ik had werden goed beantwoord. Erg tevreden over de producten en service.

Behulpzaam personeel
Snelle levering, goede spullen. En ze zijn nooit te beroerd om je te helpen met goede raad. Prima service.
We komen hier graag terug.

Duidelijke website
Enigszins bekend met de problematiek is het via de website een fluitje van een cent. Bestellen en betalen eenvoudig en goede aflevering. Service lijkt me goed maar nog niet nodig gehad. Aanbevolen.

Secures ããã®åç
Heb dit alarm van Ajax al een paar jaarâŠ
Heb dit alarm van Ajax al een paar jaar werkt super en heeft mij nog nooit storingen gegeven
Zelf gemonteerd en aangemeld ook dit verliep vlot zonder problemen
Alles is draadloos aangesloten en sta versteld van de levensduur van de accu
Via de app werkt het alarm super met in en uitschakelen en goed overzichtelijk
Met andere worden ben zeer tevreden over dit product en als je een alarm zoekt dat goed werkt en betaalbaar en betrouwbaar is dan raad ik u dit aan
Groetjes Ton

Goed advies
Goed advies, snelle levering en goede prijzen! Compleet plaatje dus....

Aanrader
Goede adviezen, kennis van zaken en beschikbaar voor support. Snelle verzending. Aanrader.

Secures geeft professioneel advies
Secures geeft professioneel advies. Ze staan je gelijk te woord en helpen je met de vragen. Ons huis is nu super veilig en de mannen hebben netjes geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden over de netheid zoals secures te werk gaat. Wij zullen zeker nog eens bestellen.

Top site
Ik vond het een hele fijne ervaring om bij secures te bestellen, ik werd spoedig en heel vriendelijk geholpen met al mijn vragen. Ook vind ik dat alles op de site heel duidelijk aangegeven wordt! Ziet er ook heel mooi en verzorgd uitðð» ik zal hier zeker vaker bestellen. Top bedrijf!

Secures ããã®åç
super net en specialistisch bedrijf
super net en specialistisch bedrijf! aan alle communicatie is te merken dat hier mensen werken met passie van hun vak.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ