SeebergFysio レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I forbindelse med genoptrÊning efter et komplekst brud i anklen har Troels vejledt og behandlet. Og fra fÞrste kontakt er der bare tale om service fra Þverste hylde. Nemt at fÃ¥ en tid. Professionel... もっず芋る

Jeg har vÊret igennem flere behandlinger hos Troels, og med hans gode evne til at sÊtte sig ind i kunden/patientens situation formÃ¥r han med sin store kompetance at skabe en forbindelse , sÃ¥ forlÞbe... もっず芋る

Jeg har fornÞjelsen af at have Troels som personlig trÊner to gange om ugen det seneste halvandet Ã¥r. Troels har lÊrt mig meget om trÊning, nye Þvelser og ikke mindst vigtigheden af forskellige grund... もっず芋る

Jeg kan kun anbefale Troels. Jeg har haft fornÞjelsen af et lÊngere trÊningsforlÞb hos Troels. Jeg mÞdte altid et meget sympatisk menneske med stor forstÃ¥else for mig som menneske og mine behov. Ikke... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法士
  2. 疌痛管理クリニック
  3. パヌ゜ナル トレヌナヌ
  4. フィットネス プログラム
  5. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

Fysioterapi, - Sports specifik genoptrÊning - GenoptrÊning - Behandling af smerter - Smertefri - Specialisere sig omkring ankel/fod som hÊlspore, ankelforstuvninger, Pre- og Post-operation. Vision: At resultatskabende trÊning, behandling, vejledning og coaching udfÞres i trygge og helhedsorienterede rammer, hvorved klienten mÞdes af samme fagperson gennem sit forlÞb

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

GenoptrÊning efter ankelbrud

Og fra fÞrste kontakt er der bare tale om service fra Þverste hylde. Nemt at få en tid. Professionel og yderst kompetent udredning. Personlig og nÊrvÊrende kontakt i rolige omgivelser!
Kan kun anbefale.

2025幎11月12日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft fornÞjelsen af et

Jeg har haft fornÞjelsen af et 3-måneders trÊningsforlÞb hos Seeberghealth, og det har givet mig både lysten og styrken tilbage til at styrketrÊne. På grund af forskellige skavanker har jeg fÞlt mig tryg i hans kompetente rammer, hvor han lÞbende har tilpasset trÊningen, så jeg undgik de velkendte muskelskader.
Valget faldt på Troels, fordi jeg tidligere har vÊret i et fysioterapiforlÞb hos ham, og jeg satte stor pris på hans tilgang, hvor han ser på hele kroppen fremfor kun det område, hvor smerten sidder.
Jeg er blevet udfordret på en sjov og motiverende måde og jeg er godt på vej med mine personlige mål. Hos Troels er der altid plads til en god snak og grin under trÊningen, hvilket har betyder meget for mig.
Jeg kan varmt anbefale Troels både som personlig trÊner og som fysioterapeut.

2025幎10月9日

Fantastisk behandling

Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre i behandling hos Troels Seeberg i forbindelse med en lÞberelateret skade i ballen. Allerede fra fÞrste session blev jeg mÞdt af en grundig og professionel tilgang – Troels tog sig god tid til at undersÞge mig og lavede omhyggelige noter, som dannede grundlag for det videre forlÞb.

Behandlingen bestod af en rÊkke mÃ¥lrettede Þvelser, som var nÞje tilpasset min skade og mit niveau. En stor fordel var, at Þvelserne kunne udfÞres derhjemme med elastikker – helt uden behov for at tage i et fitnesscenter. Det gjorde det nemt at holde fast i trÊningen og passe den ind i en travl hverdag.

ForlÞbet strakte sig over fem sessioner med to ugers mellemrum. Imellem sessionerne fulgte Troels lÞbende op og justerede Þvelserne efter behov, hvilket gav mig en fÞlelse af tryghed og personlig opmÊrksomhed.

Øvelserne virkede – og i dag er jeg skadesfri og tilbage pÃ¥ lÞbestierne. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Troels til alle, der har brug for en dygtig, engageret og grundig fysioterapeut.

2025幎6月26日

Stor anbefaling

Jeg har gået i forlÞb hos Troels af flere omgange, primÊrt personlig trÊning, men også fysioterapi. Troels har vÊret med til at give mig redskaber og teknik så jeg i dag har den rigtige teknik og forudsÊtninger for selv at trÊne. TrÊning er en stor del af min hverdag, mit forlÞb hos Troels har givet mig grundstenen og motivation til styrketrÊning. Jeg kan på det varmeste anbefale et forlÞb hos Troels.

2023幎11月3日

Fantastisk personlig trÊner

Troels er utrolig kompetent, vidende, lyttende, energisk, stabil og behageligt selskab. Kan kun anbefales som personlig trÊner, både i forhold til at nå sine trÊningsmÊssige mål og til at gÞre det på en balanceret og sikker måde - hvor det er sjovt (og hårdt!) undervejs.

2024幎10月29日

Varm anbefaling

Jeg har gået til genoptrÊning hos Seeberg Health i 12 måneder nu efter en diskusprolaps der fÞrte til operation. Udover at komme tilbage til en normal hverdag havde jeg et klart mål om at komme stÊrkere ud på den anden side, og det er lykkes. Kan kun anbefale Troels.

2024幎10月24日
自発的なレビュヌ

Her får du en god behandling

Jeg har vÊret igennem flere behandlinger hos Troels, og med hans gode evne til at sÊtte sig ind i kunden/patientens situation formår han med sin store kompetance at skabe en forbindelse , så forlÞbet i mit tilfÊlde begrÊnsede sig og jeg fik det overraskende meget bedre på relativ kort tid . Vil gerne sende mine bedste anbefalinger til ham .
Med en god hilsen ,
Niels Nielsen

2024幎10月25日

Jeg kan kun anbefale Troels

Jeg kan kun anbefale Troels. Jeg har haft fornÞjelsen af et lÊngere trÊningsforlÞb hos Troels. Jeg mÞdte altid et meget sympatisk menneske med stor forståelse for mig som menneske og mine behov. Ikke mindst evnen til at udvÊlge Þvelser m.m. som var velvalgte og som jeg efterfÞlgende på egen hånd overskuer at trÊne efter. Jeg har opnået at få opbygget en vÊrktÞjskasse af gode Þvelser som virker hver gang og som jeg stadig bruger. Resultaterne er ikke udeblevet - både visuelt men også på min krops bevÊgelsesfrihed.

2024幎10月24日

Jeg er en Êldre dame på 74 år

Jeg er en Êldre dame på 74 år, der lider af diverse aldersbetingede skavanker - ondt over lÊnden, slidgigt i skuldre. Har prÞvet en del fysioterapeuter uden den store succes, men fik heldigvis anbefalet Troels.
Troels er et meget sympatisk menneske, som jeg fÞlte tillid til med det samme, Han er empatisk, dygtig og meget lydhÞr og han har sammensat nogle fine og realistiske! Þvelser, som jeg har stor glÊde af og ikke mindst får gjort som foreskrevet!
Jeg vil give Troels mine varmeste anbefalinger.

2024幎9月19日
自発的なレビュヌ

Som tidligere personlige trÊner er jeg meget krÊsen ift. min fysiolog!

Som tidligere personlig trÊner, nu fitness instruktÞr og generelt 25 år i fitness branchen, sÊtter jeg stor pris på Troels' professionalisme.

Jeg har i to omgang vÊret skadet, og her har Troels' hjÊlp vÊret uvurderlig og meget vÊrdsat!
Troels' store teoretiske viden omkring kroppen kombineret med hans menneskelige indsigt i min hverdag har gjort min oplevelse god og tryg.

Hos Troels kan jeg trygt slappe af, vel vidende om at jeg er i gode hÊnder. Som professionel i fitness branchen er det noget jeg har svÊrt ved hos andre uden at jeg ubevidst "analyserer" andres metoder, og om de nu gÞr tingene korrekt.
Dette har aldrig vÊret nÞdvendigt hos Troels, og jeg ser ham som en af de dygtigste fysiologer jeg kender.

Jeg kan derfor varmt anbefale enhver form for fysioterapi hos Troels.

2024幎10月1日
自発的なレビュヌ

Troels er en ualmindeligt kompetent og

Troels er en ualmindeligt kompetent og tillidsvÊkkende behandler. Kombineret med hans store viden inden for trÊning formår han ikke alene at lindre og symptombehandle men foreslår også Þvelser der passer ind i ens trÊningsprogram. Dertil kommer hans sympatiske og indlevende tilgang til mennesker.
Jeg vil til enhver tid gå til Troels, som jeg får udfordringer med fysikken.

2024幎10月2日
自発的なレビュヌ

Jeg har ad flere omgange gået hos

Jeg har ad flere omgange gået hos Troels og har nok fået 15 behandlinger. Og jeg må sige, at jeg ALDRIG fÞr har vÊret hos en fysioterapeut, der undersÞgte mig så grundigt. Og kom med rigtige gode Þvelser. Og udstrÊkninger. Og massage. (Gået med ryg og skulder). Top professionel og super behagelig!

2024幎9月10日
自発的なレビュヌ

Taknemlig for det gode samarbejde med Troels

Jeg har haft glÊde af Troels' ekspertise som personlig trÊner og fysioterapeut. Troels er fagligt dygtig, erfaren og god til at lÊre fra sig, så man lÞbende bliver klogere på sin krop, og hvordan man bedre lever med den. Troels er lydhÞr overfor individuelle behov og forholder sig åbent og konstruktivt til, hvad der end måtte vÊre eller opstå af unikke udfordringer undervejs. Desuden er Troels tålmodig og professionel i sin fremtoning og god til at mÞde én dér, hvor man er, på en positiv og bekrÊftende måde, så man altid kommer i endnu bedre humÞr.

2024幎3月1日
SeebergFysio ロゎ

SeebergFysio からの回答

Jeg er dybt taknemmelig for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse af dit forlÞb hos mig. Det betyder meget for mig at hÞre, at jeg har kunnet hjÊlpe dig, og jeg er oprigtigt glad for den positive feedback. Jeg gÞr altid mit bedste for at skabe en god oplevelse for mine klienter, og det varmer mit hjerte at vide, at det har gjort en forskel for dig. Tak for dine venlige ord og for at vÊlge mig som din fys/trÊner.

Kan varmt anbefale Seeberg Health

Jeg fik et vrid i knÊet i november 2021. Efter et helt år med smerter og adskillige skanninger, der ikke viste noget fik jeg endeligt anbefalet Troels. Troels og jeg fik både talt om smerter, om at de nok ikke var farlige, og at det handlede om gravist at loade mere på knÊet. Derudover fik jeg enkle Þvelser, som jeg skulle lave, når jeg var oppe at trÊne. Jeg er nu efter kun en måned i stand til at squatte igen uden smerter. Troels har igennem hele forlÞbet vÊre proffesionel, forstående, og god til at vejlede mig igennem min knÊskade. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Troels.

2023幎1月24日

Tak for cirka 150 fantastiske personlige trÊninger

Jeg har fornÞjelsen af at have Troels som personlig trÊner to gange om ugen det seneste halvandet år. Troels har lÊrt mig meget om trÊning, nye Þvelser og ikke mindst vigtigheden af forskellige grundlÊggende Þvelser, som udgÞr fundamentet for personlig velvÊre. Siden jeg startede hos Troels har jeg for eksempel ikke har haft ondt i ryggen eller vÊret stiv i nakken.
Jeg havde desvÊrre den sidste trÊning med Troels - og det kommer jeg til at savne. MEN jeg vil prÞve hans trÊningsapp og se om det kan kompensere for den manglende fysiske interaktion. Tak for cirka 150 fantastiske personlige trÊninger - mega fedt!

2022幎12月26日