レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg besÞgte Senior Home sammen med min farmor, da hendes mobilitet er blevet lidt nedsat. Vi fik en fantastisk modtagelse, og det er virkelig inspirerende at se unge ivÊrksÊttere, der gÃ¥r sÃ¥ profe... もっず芋る

Jeg har kÞbt en rollator til min farfar herfra, og jeg er virkelig tilfreds. Personalet var super hjÊlpsomme og tog sig tid til at guide mig til den rigtige lÞsning. Rigtig god service, kan klart anbe... もっず芋る

Fantastisk service! Skrev en mail til personale af hensyn til en anbefaling til en god stok. Fik super hurtigt svar tilbage og med nogen fine detaljer og beskrivelse af udvalget pÃ¥ deres stokke, f... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 日甚品店
  2. 高霢者介護
  3. 車いす店

圓該䌁業による蚘述

Hos Seniorhome.dk gÞr vi hverdagen lettere for seniorer med et bredt udvalg af hjÊlpemidler, komfortprodukter og praktiske lÞsninger. Vores mission er at tilbyde kvalitetsprodukter, god service og hurtig levering – altid med fokus pÃ¥ tryghed og brugervenlighed. Vi er dedikerede til at skabe en bedre hverdag for Êldre og deres pÃ¥rÞrende. Har du spÞrgsmÃ¥l? Vores kundeservice stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

39件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

God service og stÊrkt faglig vejledning

Jeg besÞgte Senior Home sammen med min farmor, da hendes mobilitet er blevet lidt nedsat. Vi fik en fantastisk modtagelse, og det er virkelig inspirerende at se unge ivÊrksÊttere, der går så professionelt og passioneret til vÊrks.

Personalet udviste stor imÞdekommenhed og en imponerende faglig indsigt i hendes behov. Det betyder meget at stÞtte op om nye krÊfter i branchen, isÊr når serviceniveauet er så hÞjt, som det var her. Vi fik prÊcis den lÞsning og vejledning, vi kom efter.

En klar anbefaling herfra

2026幎3月3日

KÞb af rollator

Jeg har kÞbt en carbon rollator hos SeniorHome til et Êldre familie medlem og han er meget tilfreds. Han siger den er utrolig let, nem at manÞvrere og samtidig meget stabil. Man kan tydeligt mÊrke, at der er tÊnkt over både komfort og kvalitet.
Leveringen var hurtig, og servicen var venlig og professionel. Kan varmt anbefales til alle, der Þnsker en let og solid rollator.

2025幎12月16日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte et Titanium skÊrebrÊt sÊt

Jeg kÞbte et Titanium skÊrebrÊt sÊt. De er super gode og jeg vil helt klart anbefale!

2025幎12月19日

KÊre Marie
Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med dit titanium skÊrebrÊt sÊt, og at du vil anbefale det videre.
Du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe igen.

SeniorHome

Jeg kÞbte en stok med sÊde

Jeg kÞbte en stok med sÊde, og har nu brugt den i 1 måned. Kan klart anbefale deres produkter

2025幎11月18日

KÊre Ingrid
Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft glÊde af din stok med sÊde gennem den seneste måned, og at du kan anbefale vores produkter.
Du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe igen.

SeniorHome

Vi bestilte en stok til vores mormor

Vi bestilte en stok til vores mormor, den var i super kvalitet og hurtigt leveret.

2025幎11月18日

KÊre Marius
Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glÊder os meget at hÞre, at stokken levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.
Vi håber, at jeres mormor får stor glÊde af den.

SeniorHome

Havde nogle udfordringer med et kÞb

Havde nogle udfordringer med et kÞb, men deres kundeservice var bare super, bÃ¥de nÃ¥r jeg ringet eller skrev, var der hurtig svar og forstÃ¥else for problemet, sÃ¥ super service fra deres side 👍

2025幎11月12日

KÊre Frank
Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Vi er glade for at hÞre, at vores kundeservice kunne hjÊlpe dig godt igennem udfordringerne, og at du oplevede hurtig respons og forståelse.
Det betyder meget for os.

Fantastisk leveringstid og kundeservice

Jeg havde bestilt et skÊrebrÊt hos SeniorHome d. 27.10 - dagen efter, altsÃ¥ d. 28.10 er skÊrebrÊttet allerede ankommet. SkÊrebrÊttet ankommer lidt beskadiget som er sket under transporten. Jeg ringer omgÃ¥ende til SeniorHome - og uden nogen spÞrgsmÃ¥l eller tÞven siger den sÞde kundeservice, at de straks sender et nyt skÊrebrÊt. Allerede NÆSTE dag, altsÃ¥ d. 29.10 modtager jeg det nye skÊrebrÊt i perfekt stand. Det er noget af den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. SeniorHome lÊgger helt klart vÊgt pÃ¥ at kunderne fÃ¥r den bedste kÞbsoplevelse man nu kan have. Jeg ville bare sige tak for den gode kundeservice, det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer.

2025幎10月27日

KÊre Hanne
Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse 🌟
Vi er naturligvis kede af, at skÊrebrÊttet blev beskadiget under transporten, men det glÊder os enormt at hÞre, at du oplevede hurtig og god hjÊlp fra vores kundeservice – og at det nye skÊrebrÊt nÃ¥ede frem i perfekt stand.

At give vores kunder den bedst mulige kÞbsoplevelse betyder meget for os, så din feedback sÊtter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

SeniorHome

TOTAL god service for de her drenge

TOTAL god service for de her drenge, tak for det!! :-)

2025幎10月8日

KÊre Toby
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det er vi rigtig glade for at hÞre – tak fordi du tog dig tid til at skrive.

SeniorHome

Jeg har kun ros til seniorhome

Jeg har kun ros til overs for seniorhome.dk og deres imponerende kundeservice – en sjÊlden og positiv oplevelse. Det er tydeligt, at det betyder meget for dem at finde den helt rigtige lÞsning til hver enkelt kunde. De er samtidig lydhÞre over for feedback og Ã¥bne for at udvikle sig og deres produkter. Et sted jeg uden tÞven kan anbefale.

2025幎7月28日

KÊre Ulla
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de pÊne ord 🌟
Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du har oplevet både god kundeservice og en oprigtig indsats for at finde den rette lÞsning.
Din feedback motiverer os til hele tiden at udvikle både vores service og produkter.

Tak for din anbefaling – vi ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Jeg bestilte en stok

Jeg bestilte en stok. Service er perfekt. Anbefaler varmt🙂

2025幎7月28日

KÊre Gorica
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de stokken og servicen – tak for din anbefaling.

SeniorHome

KÞbte en stok fra SeniorHome til min

KÞbte en stok fra SeniorHome til min farmor, og hun blev simpelthen sÃ¥ glad. Den er sÃ¥ fin til hende, og dertil til en fantastisk pris. Tusinde tak🙏🏻

2025幎7月21日

KÊre Kathrine
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏🏻
Det glÊder os meget at hÞre, at din farmor blev sÃ¥ glad for stokken, og at den passer godt til hende – og til prisen.
Tak fordi du valgte SeniorHome.

SeniorHome

Stor forskel på beskrivelse og virkelighed

Da jeg beklageligvis har fÃ¥et behov for en stok, gik jeg pÃ¥ jagt pÃ¥ nettet for at finde et godt bud. Jeg faldt for en stok fra Seniorhome. Stokken blev beskrevet som ”Et perfekt valg for dig, der Þnsker en funktionel stok med klassisk elegance og diskret stil. Denne trÊstok er fremstillet i robust materiale og har en smuk brun finish kombineret med en dekorativ gylden ring – et design der appellerer til den, der sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de Êstetik og kvalitet.” Samtidigt var stokken fotograferet med et derbygreb med en smuk Ã¥retegning, og grebet havde tydeligvis fÃ¥et en behandling, der var afsluttet med en efterpolering med fint sandpapir og olie. Den del af selve stokken, der er med pÃ¥ billedet, virker rÞrformet med en nydelig Ã¥retegning og samme finish som grebet. Det hele bekrÊfter beskrivelsen af klassisk elegance og diskret stil, der appellerer til den, der sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de Êstetik og kvalitet.

Da jeg modtager stokken er grebet totalt uden åretegning. Det er tilvirket med en sav og har ikke vÊret i nÊrheden af sandpapir. Flere steder er grebet blevet kittet ud på grund af ringe trÊkvalitet. Selve stokken er nÊrmest firkantet med en regelmÊssig konstruktion, som muligvis skal illudere knaster, så stokken nÊrmest fremstår som en knortekÊp. Hele stokken fremstod i en kedelig gråbrun farve, der er karakteristisk for udpint trÊ, der mangler olie. Helhedsindtrykket af stokken er plump med en ringe tilvirkning af dårlige materialer. Meget langt fra den poetiske beskrivelse og billedet af en anden stok, end den jeg modtager.

2025幎7月29日

KÊre Kurt,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at hÞre, at du har haft en oplevelse, som ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har flere gange forsÞgt at finde en lÞsning, herunder at tilbyde dig:

En ombytning til andre stokke i en hÞjere kvalitet

En kompensation

Mulighed for gratis retur og fuld refundering

DesvÊrre har du ikke Þnsket at tage imod de lÞsninger, vi har foreslået, hvilket gÞr det svÊrt for os at hjÊlpe yderligere.

Vi stÃ¥r altid pÃ¥ mÃ¥l for de produkter, vi sÊlger, og vi gÞr en stor indsats for at sikre Êrlige beskrivelser og billeder. Skulle der alligevel ske en uoverensstemmelse, er vores politik altid at finde en fair lÞsning for kunden – hvilket vi ogsÃ¥ har forsÞgt her.

Vi beklager endnu en gang, at vi ikke har kunnet finde en lÞsning, du ville vÊre tilfreds med, vi prÞver altid at tage ansvar og gÞre vores bedste for at hjÊlpe.

SeniorHome

Hurtig levering og fantastisk kvalitet

Bestilte min stok fra SeniorHome d. 20 maj og modtog den allerede dagen efter - og det var heller intet problem at få den sendt til Tyskland efter en kort mail korrespondance. Super god kvalitet, hurtig levering og lever op til alle forventninger, tak for den gode oplevelse :-)

2025幎5月21日

KÊre Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten, den hurtige levering og forlÞbet omkring forsendelsen til Tyskland.
Tak fordi du delte din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。