Zamawiam tutaj juÅŒ kolejny raz i za kaÅŒdym razem jestem pod wraÅŒeniem jakoÅci nasion â genetyka na najwyÅŒszym poziomie! ObsÅuga klienta równieÅŒ zasÅuguje na ogromne uznanie â menedÅŒer zawsze pomocny,... ãã£ãšèŠã
Everything is very cool, but they didn't have the strain I was hunting for so long. But the manager made a replacement for a better and more expensive strain and bran without my paying extra. I will... ãã£ãšèŠã
Super kontakt. OkazaÅo siÄ ÅŒe nie byÅo moÅŒliwe wysÅanie towaru który wybraÅem, zapropowbowabo mi korzystne zamienniki. Bardzo miÅa obsÅuga sÅuchajÄ ca klienta. Super gratisy doÅÄ czone do paczki. Bardzo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Seed Weed jest Twoim przewodnikiem po Åwiecie rzadkich i wyjÄ tkowych nasion kolekcjonerskich odmian konopi indyjskich. JesteÅmy pasjonatami, którzy zbierajÄ i oferujÄ kolekcjonerskie nasiona najwyÅŒszej jakoÅci, dedykowane kolekcjonerom i miÅoÅnikom niezwykÅej genetyki roÅlinnej. Nasza platforma gwarantuje prostotÄ wyszukiwania i zakupu, zapewniajÄ c jednoczeÅnie peÅne wsparcie i doradztwo. Wybierz Seedweed.pl, aby wzbogaciÄ swojÄ kolekcjÄ o ekskluzywne nasiona, które stanÄ siÄ ozdobÄ kaÅŒdej kolekcji.
é£çµ¡å
Mazowiecka, 00-048, Warsaw, ããŒã©ã³ã
- +48790361522
- contact@seedweed.pl
- seedweed.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ÐелОкПлепМÑй ЌагазОМ. ÐÐµÐœÐµÐŽÐ¶ÐµÑ Ðž пПЎаÑкО ÑÑпеÑ
ÐÑÐµÐœÑ Ð¿ÐŸÑаЎПвал ÐŒÐµÐœÐµÐŽÐ¶ÐµÑ Ðž пПЎаÑкО. ÐеÑÑ ÐºÐ»Ð°Ñ
Bardzo szybko zareagowali na mójâŠ
Bardzo szybko zareagowali na mój problem i naprawili go w sposób dla mnie dogodny, wysyÅajÄ c mi produkt jeszcze lepszej jakoÅci niÅŒ ten, który wczeÅniej zamówiÅem. DziÄkujÄ bardzo.
Jestem pod wraÅŒeniem tego sklepuâŠ
Jestem pod wraÅŒeniem tego sklepu internetowego duÅŒo prezentów gadÅŒetów czujÄ siÄ jak maÅe dziecko w zabawkowym Åwiecie obsÅuga niesamowita towar pierwsza klasa sprawdzone zawsze bÄde wracaÅ do tego sklepu sÅuÅŒÄ pomocÄ bezproblemowo czujÄ siÄ jak klijent VIP nic dodaÄ nic ujÄ Ä polecam na 100%a nawet na 200% czasem brak mi sÅów ÅŒeby opisaÄ pozytywne wraÅŒenia normalnie dla mnie sÄ numer 1! ,5 gwiazdek to za maÅo !
Sprawna i szybka wysyÅka
Sprawna i szybka wysyÅka, zestaw kolekcjonerski wysokiej klasy
Pozytywne dodatki
Pozytywne dodatki. Cena teŌ atrakcyjna. Niebawem jeszcze skorzystam.
Gra muzyka
Wszystko byÅo jak naleÅŒy.Åatwy zakup,elegancka organizacja i nawet dostaÅem od was prezent,mimo tak drobnego zakupu.Pozdro
ð¯% polecam
KupujÄ u nich juÅŒ kolejny raz wszystko zawsze ok aÅŒ tu nagle tel ÅŒe nie ma towaru który zamówiÅem (zwyczajnie brakÅo). Szybka rozmowa i w zamówieniu towar podobny z bonusemð. Otwieram paczkÄ a tonie koniec bonusów dziÄki Seed Weed.ð
divineseeds
ÐŽÑже пÑОÑЌМОй ÑеÑвÑÑ ,вÑе ÑвОЎкП вÑЎпÑавОлО ,пÑОÑÐŒÐœÑ Ð¿ÐŸÐŽÐ°ÑÑМкО Ñа екÑклÑÐ·ÐžÐ²ÐœÑ ÑÑЌкО ðªð»ðð
Åwietnie nie obsÅuÅŒyli pozdrawienia dlaâŠ
Åwietnie nie obsÅuÅŒyli pozdrawienia dla kolegi który robiÅ paczkÄ
The delivery was really fast
The delivery was really fast, which was really conveinient beacuse i was in Warsaw just for few days, reccommend!
Paczka byla najlepsza naâŠ
Paczka byla najlepsza na swiecie...szczegolnie puzzle hahaha XDDDDDDððððððððð
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã