レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wysyka bardzo szybka kontakt bardzo dobry telefoniczny zamówienie w 100% zamiast 10 pestek 13 od sensi seeds i fajny gratis 2 pestki kritik auto plus 1 pestka strawberry zkittlez autodo tego zapalnic... もっず芋る

䌁業情報

1. 皮子䟛絊業者

圓該䌁業による蚘述

Jesteśmy firmą która od 2009 roku sprzedaje nasiona marihuany. Naszym celem jest dostarczać jak najlepsze odmiany konopi indyjskich w jak najlepszych cenach. Oferujemy ponad 3000 gatunków z czego blisko 1000 mamy w naszym magazynie dostępne od ręki. Przesyłki wysyłamy codziennie w kaÅŒdy dzień pracujący. MoÅŒesz zamówić od nas nasiona z dostawą kurierem na adres, do paczkomatu lub z odbiorem osobistym w sklepie stacjonarnym. Dostawa zazwyczaj trwa bardzo szybko i juÅŒ następnego dnia moÅŒesz cieszyć się swoimi ziarenkami. Bez względu jaka odmiana Cię interesuje moÅŒemy ją dla Ciebie zdobyć. Amnesia, Jack Herer czy Critical? Zdecyduj na co masz ochotę tym razem a my zajmiemy się resztą. Nasiona Marihuany z GanjaFarmer moÅŒesz zamówić poprzez stronę internetową, telefonicznie a nawet mailem. Nie obce są nam teÅŒ zakupy stacjonarne i jesteśmy gotowi świadczyć usługi dla wszystkich tych którzy chcą tradycyjnej formy kontaktu. Zapraszamy!

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Sprawna realizacja zamówienia

Moje doświadczenie ze sklepem było w porządku. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a przesyłka dotarła bez ÅŒadnych problemów. Wszystko było dobrze zapakowane i zgodne z opisem na stronie. Proces zakupu przebiegł sprawnie, bez komplikacji. Ogólnie pozytywne wraÅŒenie, sklep działa solidnie i bez zbędnych opóźnień.

2026幎4月15日
5぀星のうち5の評䟡

Ganja Farmer to najlepszy sklep z nasionami jaki istnieje

Ganja Farmer to jeden z bardziej rozpoznawalnych seedbanków na polskim rynku i zdecydowanie wyróŌnia się na tle konkurencji. Sklep oferuje bardzo szeroki wybór nasion od róŌnych producentów, a takÅŒe własne linie genetyczne, które cieszą się coraz większą popularnością.
DuÅŒym plusem jest przede wszystkim jakość obsługi klienta — zamówienia realizowane są szybko, a paczki są dobrze zabezpieczone i dyskretne. Wiele osób podkreśla teÅŒ, ÅŒe sklep często dorzuca gratisy, co jest miłym dodatkiem do zakupów. ᅵ
Trustpilot
Na uwagę zasługuje równieÅŒ fakt, ÅŒe nasiona są przechowywane w odpowiednich warunkach, co przekłada się na ich świeÅŒość i jakość. ᅵ Sklep stawia na profesjonalizm i dbałość o klienta, dzięki czemu ma duŌą bazę stałych uÅŒytkowników.
seedbanks.pl
Opinie klientów są w większości bardzo pozytywne — uÅŒytkownicy chwalą szybkie dostawy, dobry kontakt oraz atrakcyjne ceny. Średnia ocen na poziomie około 4,5–4,7/5 pokazuje, ÅŒe jest to sklep godny zaufania. ᅵ
Trustpilot
Oczywiście, jak w kaÅŒdym duÅŒym sklepie, zdarzają się pojedyncze negatywne opinie (np. dotyczące kiełkowania niektórych nasion), jednak nie stanowią one większości i często wynikają z indywidualnych doświadczeń.
Ganja Farmer to solidny i sprawdzony seedbank, który oferuje dobre ceny, szeroki wybór i profesjonalną obsługę. To dobry wybór zarówno dla początkujących, jak i bardziej doświadczonych kolekcjonerów nasion.

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłem jedno nasionko i jestem

Zamówiłem jedno nasionko i jestem bardzo zadowolony z całego przebiegu zamówienia. Przede wszystkim wysyłka była naprawdę szybka, a realizacja zamówienia bez ÅŒadnych problemów – wszystko przebiegło sprawnie i przejrzyście.
W paczce oprócz zamówionego nasionka dostałem sporo miłych dodatków: ulotki, katalog odmian, naklejki, marker, cukierek, a takÅŒe praktyczne papierki do opisywania (np. daty czy odmiany). Dodatkowo był teÅŒ kod promocyjny na darmowe nasionko, co jest bardzo fajnym bonusem.
DuÅŒy plus za bardzo szeroki wybór produktów i ogólnie dobrą organizację sklepu. Całość sprawia wraÅŒenie dobrze przygotowanego i profesjonalnego miejsca, w którym klient jest naprawdę doceniany.
Podsumowując – szybka dostawa, duÅŒo dodatków i bezproblemowe zamówienie. Na pewno jeszcze tu wrócę.

2026幎4月16日

Bardzo polecam

Bardzo polecam! Zamówienie zrealizowane szybko i bez ÅŒadnych problemów. Wszystko przebiegło sprawnie od początku do końca – świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Nasiona najwyÅŒszej jakości, starannie zapakowane i zgodne z opisem. Widać, ÅŒe firma dba o klienta i o detale. Na pewno jeszcze tu wrócę przy kolejnych zakupach. Z czystym sumieniem polecam kaÅŒdemu! 🌱

2026幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Polecam autmoaty na outdoor

Kupiłem w zeszłym sezonie kilka odmian na outdoor i u mnie wszystko przebiegło zgodnie z opisami. Rośliny weszły w kwitnienie w przewidywalnym terminie, dobrze poradziły sobie z warunkami i finalnie wyszły z tego naprawdę sensowne, zdrowe topy. Widać, ÅŒe opisy nie są pisane z sufitu, tylko mają pokrycie w praktyce. Na pewno wrócę po więcej nasion.

2026幎4月14日
5぀星のうち5の評䟡

Bardzo opłacalne i dobre oferty

Myśle ze sklep jest wybitny poniewaÅŒ zakupując nasioną z bazy wielu innych sklepów spotykamy sie z wyjątkowo niskimi cenami które kuszą do tego przy zakupach dostajemy bonusowe darmowe nasiona co bardzo cieszy oraz zapalniczki itp co równieÅŒ sprawia człowiekowi rudość. bardzo polecam zakupy na ten wspaniałej stronie

2026幎4月13日
5぀星のうち5の評䟡

Z przyjemnością polecam ten sklep

Z przyjemnością polecam ten sklep wysyłkowy! Oferuje bardzo szeroki wybór nasion, dzięki czemu kaÅŒdy znajdzie coś dla siebie. Zamówiony towar okazał się wysokiej jakości, starannie zapakowany i zgodny z opisem. Na szczególne wyróŌnienie zasługuje obsługa klienta – szybka, pomocna i niezwykle ÅŒyczliwa. Zakupy tutaj to czysta przyjemność!

2026幎4月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス