レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köp absolut inget hÀr! Jag har en klocka som gÃ¥tt sönder och försöker fÃ¥ dom att laga den eller Ã¥tminstone kolla pÃ¥ den! Dom svarar inte pÃ¥ mina mail! NÀr jag hotade med att dra in betalningen frÃ¥n kl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra och högkvalitativ mod på min submod. Har hållt hittills tungindustri och servicen från seikomod har varit suverÀn. -Schysst och stryktålig klocka till ett smÀrtfritt pris, reko service,

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde en Datejust efter egna önskemÃ¥l och fick klockan, enligt utlovad tid! Otroligt fint hantverk och kvalitet. Är mkt imponerad av bÃ¥de kontakt med Seikomod, kvalitet och leveranstid 🙏🏻

䌁業情報

1. 時蚈店
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 宝食デザむナヌ
  4. 腕時蚈修理業

圓該䌁業による蚘述

PÃ¥ KlockMods SE, baserade i Göteborg, designar och monterar vi specialbyggda Seiko-klockor som kombinerar hög kvalitet med stil till ett billigt pris. VÃ¥ra klockor bygger pÃ¥ Seikos pÃ¥litliga originalverk NH35 och anpassas med vÃ¥ra egna delar för att skapa unika modeller. Vi erbjuder snabb och fri frakt över hela Sverige, sÃ¥ du kan fÃ¥ din drömklocka levererad direkt hem till dig. VÀlj mellan ett brett utbud av fÀrger och stilar, inklusive modeller inspirerade av klassiker som Datejust och Submariner. VÃ¥ra klockor kan Àven skrÀddarsys med olika armband, som Jubilee och Oyster, för att passa just din stil. Utöver vÃ¥rt sortiment av fÀrdigbyggda klockor ger vi dig möjligheten att designa din egen klocka, dÀr du vÀljer fÀrg, material och detaljer. Oavsett om du vill ha en diskret design eller en iögonfallande klocka, bygger vi varje klocka med precision och passion hÀr i Göteborg. Med KlockMods SE fÃ¥r du bÃ¥de ett unikt hantverk och snabb leverans – alltid med fokus pÃ¥ kvalitet till rÀtt pris.

3.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Köp absolut inget hÀr

Köp absolut inget hÀr! Jag har en klocka som gått sönder och försöker få dom att laga den eller åtminstone kolla på den! Dom svarar inte på mina mail! NÀr jag hotade med att dra in betalningen från klarna så svarade dom! Men efter det svaret så Àr det tyst igen! Riktiga j-a skojare! Köp inget!

2026幎1月13日
5぀星のうち4の評䟡

Konfigurerade en egen datejust.

Konfigurerade en egen datejust.
Det skulle uppskattat ta 3 veckor enlige dem, men tog 4 veckor plus några dagar extra istÀllet. Efter nÀstan 3 veckor mejlade jag dem för att kolla statusen men fick inget svar, förstår att det var mellandagar och röda dager under december så förvÀntade mig inget svar direkt. Tillslut fick jag bara ett bekrÀftelse på att bestÀllningen Àr skickat, förvÀntade mig ett svar vart fall från kundtjÀnsten, men det kom aldrig.
Men jag måste Àndå få sÀga att klockan generellt Àr i mycket bÀttre kvalité Àn förvÀntat för det pris man betalar! MEN dÀremot nÀr jag fick klockan så var bandet monterad åt fel håll!! Efter mycket pillande så lyckades jag montera av bandet och vÀnda på det. Skulle jag återkomma för att köpa en till klocka? Det skulle jag nog göra pga priset och kvalitén på klockan. Nu har jag endast haft klockan i 2 dagar så vi får återstå och se hur den håller.

2026幎1月9日
5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde för cirka en mÃ¥nad sen

Jag bestÀllde för cirka en mÃ¥nad sen och Ànnu sÃ¥ har jag ej fÃ¥tt min klocka Àn. Dee pÃ¥stÃ¥r att de har snabbt leverans men detta Àr ett lögn!!!! Har försökt kontakta dem men dem svarar inte och jag skickade TVÅ stycken mejl till dem. Detta Àr absolut inte oacceptabelt och tycker att dem ska fixa deras leveranstid. Det var min pappa som bestÀllde Ã¥t mig! Han skickade tvÃ¥ mejl men som sagt har Ànnu inte fÃ¥tt ett svar.

2025幎10月12日
KlockMods ロゎ

KlockMods からの回答

Vi skrev till dig via mail men har inte mottagit något svar.

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig vidare, men vi kan tyvÀrr inte hitta någon bestÀllning eller något mejl som matchar din recension. Dubbelkolla gÀrna att bestÀllningen gjordes via vår officiella sida Seikomod.se och inte en liknande hemsida.

Kontakta oss gÀrna direkt på Seikomod.se@gmail.com med namn och ordernummer så löser vi det direkt.

HÃ¥ller inte kvaliteten

VÀldigt besviken. Klockan kom defekt, med urtavlan felmonterad, och jag fick ingen möjlighet till Ã¥terbetalning eftersom en liten etikett, som de kallar för ”sÀkerhetstagg”, saknades. Jag förvÀntade mig bÀttre kvalitet och bemötande för den hÀr prisklassen. Rekommenderar ej företaget.

2025幎10月14日
5぀星のうち2の評䟡

Besvikelse efter bra första intryck

BestÀllde tvÃ¥ Seikomod-klockor som sÃ¥g riktigt fina ut vid leverans – inget att klaga pÃ¥ utseendemÀssigt. TyvÀrr kÀndes armbanden ganska plastiga, vilket var första minuset. Efter en kort stund började sprinten lossna pÃ¥ klocka nr 1. Kontaktade Seikomod som bad om bilder, vilket jag skickade, men sen blev det tyst. Efter ytterligare en tid hÀnde samma sak med klocka nr 2. Mailade igen och förklarade att problemet nu gÀllde bÃ¥da klockorna. Fortfarande inget svar. Gjorde en uppföljning den 10 juni 2025 – och har Ànnu inte fÃ¥tt nÃ¥got svar alls.

Betyget hade från början varit 4 stjÀrnor, men på grund av bristande kvalitet och framför allt dålig kundservice landar det nu på 2.

2025幎6月2日

Bracelet sitting loose

Bought a watch from them took a lite time to arrive but not a big deal. And when I open it to see the watch I see the bracelet is not intact correctly it was and is sitting loose. I kantakted them but no response yet

2025幎6月6日

Submod

Bra och högkvalitativ mod på min submod.
Har hållt hittills tungindustri och servicen från seikomod har varit suverÀn.
-Schysst och stryktålig klocka till ett smÀrtfritt pris, reko service,

2025幎5月1日

Seiko Datejust

BestÀllde en Seiko datejust variant! Den blev levererad snabbt, samt så var den sÀkert förpackad. Rekommenderar absolut att bestÀlla ifrån Seikomod!

2025幎4月23日

SpecialbestÀllning DJ

BestÀllde en Datejust efter egna önskemål och fick klockan, enligt utlovad tid!
Otroligt fint hantverk och kvalitet.
Är mkt imponerad av både kontakt med Seikomod, kvalitet och leveranstid
🙏🏻

2025幎3月12日