SEK-Shipping

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var en af dem med problemer sidst, ingen svar pÃ¥ kundeservice, ingen pakke modtaget Dog modtog jeg mine penge igen for snusen. dog aldrig for fragten selvom dette ogsÃ¥ blev lovet mig derfor kun... もっず芋る

SÃ¥ glad for vi valgte SEK-shipping!! Fik pakken (fra snusgiganten) overraskende hurtigt. Har aldrig modtaget en pakke med snus sÃ¥ hurtigt - venter normalt dobbelt sÃ¥ lang tid med de andre transportÞ... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et mine varer leveret overraskende hurtigt og uden nogen probelemer samtidig er jeg blevet mÞdt af venlige og samarbejdsvillige chauffÞrer. En af chauffÞrerne hed Tobias, high five til... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 74ä»¶

レビュヌを曞く

Har mange gange fået sendt med

Har mange gange fået sendt med Swedsped, uden problemer. Men denne gang er under al kritik.

Min pakke har vÊret under levering i 3 dage. Hver dag med nyt tidspunkt for levering samme dag. Men den dukker ikke op.

Nu vil jeg gerne snart have min pakke.

NÊste gang vÊlger jeg en anden pakkeleverandÞr.

2026幎6月19日

Bestilte levering 29 maj

Bestilte levering 29 maj. nu er det den 17 Juni og har stadig ikke fået min pakke... Det er mig der har vÊret nÞdt til at rÊkke ud efter svar på hvorfor og hvornår jeg kan regne med den kommer. og de bliver med med at sige madag eller tirsdag. det er så 3 uger de sagde det fÞrste gang. Kan virkligt ikke anbefale dette firma. Alt for dårligt

2026幎5月29日

10/10

Jeg mÃ¥ sige at jeg ikke kan genkende de dÃ¥rlige anmeldelser, hurtig levering.. der stod pÃ¥ hjemmesiden levering d. 09/05 kl 11:13, og prÊcis kl 11:13 stod han herude. God service 👏🏌

2026幎5月9日
自発的なレビュヌ

God leveringstid. Dog mangel på simpel kundeservice

God leveringstid. Dog er der ikke meget i form af status på levering, jeg kan ikke se hvor langt min pakke er. Jeg bor i lejlighedskompleks, så jeg plejer at skrive som kommentar at hvis jeg ikke er hjemme så det fint at sÊtte pakken under dÞrtelefonerne. men ud af de mange gange jeg har bestilt nu er der ikke blevet ringet på nogen af gangene og pakken er bare blevet lagt, det havde vÊret fint hvis jeg ikke var hjemme, men flere gange har jeg oplevet at jeg har modtaget en mail for 3 timer siden hvor der står at din pakke er blevet leveret, men der er ikke blevet ringet på og jeg har vÊret hjemme. Det da sund fornuft lige at ringe på når man leverer.

2026幎4月18日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering, god service!!

Hurtig levering, god service!!
Jeg bestilte i lÞrdags og i dag d.23/3 var den leveret, de ringede fÞr ankomst og da jeg ikke var hjemme kom de til mit arbejde for at leverer pakken, det kalder jeg god service!! KÊmpe anbefaling, virkelig hurtige til at leverer hver gang. Har aldrig haft problemer med dem🙏🏜

2026幎3月23日

Anbefaling

Leveringen var udmÊrket, men kunne sagtens vÊre hurtigere. Det tog mig 5 dage for at modtage min levering hvor der var miskommunikation med tiden og leveringsstatus, som de måske kan gÞr bedre, men kontaktet dem på mail og fik svar rimelig hurtigt. Jeg anbefaler at de tilfÞjer tlf nummer så man kan kontakte leveringsmanden hvis den ikke kommer til tiden. Jeg anbefaler denne leverandÞrer fordi de ikke laver noget snyd.

2026幎3月5日

Elendig service

De kan ikke finde ud af at overholde deres egne leveringstider, så hvis ikke du tilfÊldigvis lige er hjemme når de kommer, så sender de bare pakken retur igen. Det er ikke til at få kontakt med nogen via mail, så du skal heller ikke regne med at kunne arrangere en lÞsning eller få dine penge tilbage når fÞrst pakken er sendt retur. Helt igennem en forfÊrdelig oplevelse og ikke mindst spild af din tid/penge.

2026幎2月4日

DÃ¥rligt!!!!!

StÃ¥r jeg skulle have fÃ¥et min pakke men den er no show - bor i opgang med dÞrtelefon og skrev at de IKKE mÃ¥tte lÊgge pakken udenfor men ringe pÃ¥ nÃ¥r de kom - men f
 f
 nÃ¥r de kommer midt om natten - har ikke hÞrt nogle ringe pÃ¥ og nu er pakken selvfÞlgelig vÊk udenfor - sikke et mÞg firma ❌❌❌❌❌

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

I vil hellere stoppe med snus

I vil hellere stoppe med snus, end at bestille SEK-Shipping til at levere. De svarer dig, så lÊnge de finder det tilpas - sekundet du har en kommentar vedrÞrende at de ikke kan overholde deres leveringstid, så forsvinder de. Jeg har nu ventet 6+ dage på min levering, men tracking oplyser stadig at de intet har gjort i flere dage. Virkelig dårligt firma, som bÞr kunne lukkes udelukkende på kvaliteten af deres service. Bestil levering af alle andre du kan finde, eller hent selv, det går sikkert hurtigere.

2026幎1月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。