1.9

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Nul kundeservice og levering

Bestilte en pakke for 15 dage siden ved Snusgiganten,og har bestilt 27 bÞtter.

Stadig ikke blevet leveret, og kundeservice svare ikke overhoved når man henvender sig til dem!
Plejer at bruge et andet firma, men grundet forlÊngede leveringstider, gik jeg med swedsped.. skulle jeg da aldrig nogensinde have gjort!

Ville i have jeres vare i bestiller, så find et andet firma!
Det fup det her

2026幎7月15日

Hold jer LANGT VÆK!!!

Hvis du skal have leveret julegaver, kan du godt bruge dette firma, MEN sÃ¥ skal du bestille nu, hvis de skal leveres inden jul.... Vil dog anbefale at holde jer LANGT VÆK, hvis I Þnsker hurtig og nem levering, for der mindst 3-4 uger fÞr pakken bliver leveret. Jeg bestilte 2 juni, og modtog fÞrst pakken i dag, og i mellemtiden bestilte jeg 3 dage efter noget fra Letland, der kom efter 5 dage, er jo mindblowing 😳 Normalt nÃ¥r jeg kÞber noget fra Sverige og bruger et andet firma, har jeg hÞjst ventet 48 timer, og er samme svar de sender til alle, at de beklager ventetiden, men de har usÊdvanligt travlt og bla bla bla.... Jeg bruger ALDRIG dem igen, og kan se at iflg andre kunder, har jeg vÊret heldig at fÃ¥ min pakke sÃ¥ "hurtigt" 🀷🏌‍♀ Det vÊrste er, at de henter din pakker fra det firma du kÞber fra indenfor 24 timer, og sÃ¥ holdes den som "gidsel" og du kan ikke benytte et andet firma. Kunne jeg give 0 stjerner, sÃ¥ fik de det.

2026幎6月25日
自発的なレビュヌ

VÊreste oplevelse i mit liv

Bestilte en pakke med Swedsped for lidt over 3 uger siden. Og den har jeg stadig ikke modtaget endnu. Har ik hÞrt noget som helst om pakken overhovedet. Jeg kontakter kundeservice, og får den samme
AI generet besked om og om igen. Man får smidt tÞmme lÞfter i hovedet hele tiden.
Hold jer langt vÊk fra det her

2026幎6月1日

Elendig virksomhed

Samme oplevelse som alle andre der har anmeldt.
Ingen svar der kan bruges til noget fra kundeservice. Er i tvivl om virksomheden virkeligt eksisterer. Hold dig vÊk fra dem. 0/5

20 dage stadig uden pakke

Har ventet på en pakke i 20 dage nu og stadig ikke fået nogle yderligere information om den, og kun fået samme svar om "det er vi kede af din pakke ikke er kommet, den burde komme om et par dage". De er så ligeglade med dig og din pakke. Langsomste leveringsfirma jeg nogensinde har oplevet

Bestilte levering 29 maj

Bestilte levering 29 maj. nu er det den 17 Juni og har stadig ikke fået min pakke... Det er mig der har vÊret nÞdt til at rÊkke ud efter svar på hvorfor og hvornår jeg kan regne med den kommer. og de bliver med med at sige madag eller tirsdag. det er så 3 uger de sagde det fÞrste gang. Kan virkligt ikke anbefale dette firma. Alt for dårlig

VÊlg SwedSped hvis du IKKE vil have din vare

Virkelig dårlig service. Lad vÊr med at vÊlge SwedSped som leveringsvirksomhed!!!

Jeg, og mange andre, har ventet i over en mÃ¥ned pÃ¥ en pakke
 NÃ¥r man skriver til dem fÃ¥r man samme generiske svar og samme undskyldninger - det er til ingen nytte. Derudover kan man heller ikke fÃ¥ kompensation, selvom de som “leveringsvirksomhed” ikke kan levere varen til en

自発的なレビュヌ

Lang leveringstid og ringe kundeservice

Leveringstiden på hjemmesiden står beskrevet som 2-5 hverdage, her en lille måneds tid efter min bestilling har jeg stadig ikke modtaget nogen info eller min pakke.
Linda fra kundeservice er derudover ikke til nogen hjÊlp, hun må vÊre et socialt eksperiment.
Derudover gives der ikke kompensation, nu hvor man på ingen måder kan opfylde kravene for den service de yder. 0/5

2026幎6月17日
自発的なレビュヌ

Alt for langsom afhentning.

Har en bestilling fra Sverige - fra 26/5-26 der stadig dags dato ikke er kommet.

FÞrst var det dem der havde problemer iflg deres kundeservice og nu afsender - label er stadig ikke oprettet iflg tracking.

Iflg hentes den i lÞbet af “et par dage” - der har jeg sÃ¥ ventet 14 dage pÃ¥!

2026幎6月14日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte en levering fra Sverige d

Jeg bestilte en levering fra Sverige d. 21 maj 2026. Kan fortÊlle at den stadigvÊk ikke er kommet d. 13 juni 2026. Har prÞvet at skrive til deres kundeservice med bliver ved med at fÃ¥ den samme besked om at “den bliver sendt i dag eller i morgen”.

2026幎6月13日

Ingen kundeservice

Ordre bestilt d. 2/6. D. 10/6 har den stadig ikke forladt deres terminal.

I 3 dage har jeg fÃ¥et samme auto svar fra deres kundeservice omkring, at “de sidste pakker gÞres klar i dag.”

Så det er umuligt at få fat på en kundeservice medarbejder og de overholder ikke deres leveringstider.

Elendigt firma.

2026幎6月10日
自発的なレビュヌ

Noget af den dårligste service

Noget af den dÃ¥rligste service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg har kÞbt og betalt for en vare, men Swedsped er tilsyneladende ikke i stand til at levere den. I stedet for at komme med en lÞsning eller en realistisk leveringsdato, bliver jeg mÞdt af de samme standardundskyldninger igen og igen: “driftsproblemer”, “intern sygdom” og andre bortforklaringer.

Hver eneste henvendelse resulterer i et nÊsten identisk svar, som om ingen rent faktisk lÊser mine mails. Der er ingen ansvarstagen, ingen opfÞlgning og ingen reel kundeservice. Det virker som om, deres eneste strategi er at trÊkke tiden og håbe, at kunden giver op.

NÃ¥r en virksomhed tager imod kundernes penge, bÞr den ogsÃ¥ kunne levere den vare, der er betalt for. Hvis der opstÃ¥r problemer, forventer man Êrlig kommunikation og konkrete lÞsninger – ikke endelÞse standardbeskeder og tavshed.

Min oplevelse har vÊret frustrerende fra start til slut. Jeg sidder stadig uden den vare, jeg har betalt for, og uden nogen trovÊrdig forklaring på, hvornår eller om den overhovedet bliver leveret.

Kan på ingen måde anbefales.

2026幎6月10日
自発的なレビュヌ

Levering af snus - total skuffelse

Bestilte snus på snusgiganten med levering gennem SWEDSPED i slutningen af april måned, jeg får dog fÞrst en opdatering i slut maj, efter talrige forsÞg gennem hele maj måned på at kontakte dem for at få en opdatering, hvor der står at ordren er annulleret. Jeg får heldigvis mine penge tilbage, og som undskyldning vil de give mig en rabatkode. Rabatkoden virker sjovt nok ikke på hverken den ene eller anden hjemmeside da jeg igen forsÞger bestille gennem dem igen her i slut maj måned. Leveringstiden skulle vÊre ca. 3-5 dage, men vi nÊrmer os nu 2 uger fra bestillingsdatoen. Stadig ingen opdatering efter talrige forsÞg på at nå ud til dem.

2026幎5月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ