レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget dÃ¥rlig oplevelse med SelfieCircle. Virksomheden bÞr lade vÊre med at reklamere med support, nÃ¥r det ikke passer i praksis. Da vi stod med et akut problem, var der ingen reel hjÊlp a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bad om att fÃ¥ en lite tidigare leverans inför vÃ¥rt bröllop och den kom i god tid innan, perfekt! SjÀlva SelfieCirclen var suverÀn till bröllopsfesten och det var enkelt att packa ihop och skicka... もっず芋る

Hurtigt, nemt og simpelt og brugbart! Et perfekt indslag til alle typer events. Har benyttet mig af SelfieCircle et pargange. Hvergang har det skabt et godt pusterum samt underholdning. Bestil... もっず芋る

䌁業が回答したした

FABELAGTIGT-FABELAGTIGT-FABELAGTIGT!!! Kan pÃ¥ det varmeste anbefale "SelfieCircle" til ALLE, der mÃ¥tte vÊre pÃ¥ udkig efter en "photo booth" til festen, der skal have lidt ekstra spice! Vi har... もっず芋る

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品レンタル業
  2. 䌁業むベント サヌビス
  3. ブラむダル カメラマン

圓該䌁業による蚘述

SelfieCircle er en smuk nymoderne photo booth, som foreviger din fest og skaber perfekte impulsive billeder

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

118件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Meget dårlig oplevelse med

Meget dårlig oplevelse med SelfieCircle.

Virksomheden bÞr lade vÊre med at reklamere med support, når det ikke passer i praksis. Da vi stod med et akut problem, var der ingen reel hjÊlp at hente.

Når man ringer i deres supporttid, får man besked om, at de har travlt, at de vender hurtigt tilbage, og at man ellers kan sende en mail. Vi har sendt mail, skrevet på Instagram og ringet rigtig mange gange. Nu får I så også en besked her på Trustpilot.

Problemet var, at printeren på selfiemaskinen ikke virkede lige op til en konfirmation, hvilket gav en masse unÞdig stress. Udstyret stod endda ikke hjemme hos os selv, så situationen var ekstra presset.

Man må som kunde kunne forvente, at udstyret er testet og virker, inden det bliver sendt ud til en vigtig begivenhed. Når det ikke gÞr, og man samtidig ikke kan få fat i den support, der bliver reklameret med, så er det simpelthen ikke godt nok.

Når vi endelig får fat i jer, må vi se, hvad forklaringen er. Det er isÊr Êrgerligt, fordi vi havde fået firmaet anbefalet og kunne se, at I har mange gode anmeldelser.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, og vi kan ikke anbefale jer på baggrund af det her forlÞb.

2026幎4月18日
SelfieCircle ロゎ

SelfieCircle からの回答

Hej Thomas, vi har forsÞgt at få kontakt til jer hele formiddagen, men jeres telefon går direkte på svarer med besked om at vi ringer udenfor åbningstiden. Vi har derfor ikke kunne ringe retur til jer trods flere forsÞg.

Jeres printer virker som den skal, og vi tester altid alt udstyr inden det leveres. så jeg skal
Bede dig ringe retur til os så snart I kan, så vi kan hjÊlpe jer.

Jeg kan efter en kort samtale med jer bekrÊfte at printeren virker som den skal, og er klar til brug.

Did not ship on time, missed the wedding

They did not ship my order to our wedding so we did end up with out the camera even that we did book it with a year in advance. And the worst thing behind it is that they said we will have it sent to you the day before. When we did check with them multiple times to ensure that we could receive the camera but no. Got the information on the week after my wedding and not even a penny in compensation, gladly I did not have to pay for a product that I could not even use. I highly recommend you to NOT use this company

2025幎5月18日
SelfieCircle ロゎ

SelfieCircle からの回答

Hey Isac, I’m sorry but we can’t find you as a customer anywhere in our system, therefore we have e concern that you maybe found the wrong company. Please get back to us with your order number so we can figure this out for you.

If you for some reason don’t receive the Selfiecircle, we always either drive it directly to you, or compensate 100%. So this case really doesn’t sound like a episode with us.

PÊn maskine og god kundeservice ved opringning

Bestilte en SelfieCircle onsdag midt på dagen til brug om lÞrdagen. Ringede for at sikre mig at den kunne nå det til fredag, hvilket ikke var et problem. Ankom fredag, som forventet. Selve maskinen fungerede super, var 'pÊn' for en selfiemaskine at vÊre, var nem at betjene og tog bedre billeder end en anden maskine vi har brugt tidligere.
Da restauranten pakkede den ned, opdagede vi ikke at de resterende billeder ikke var uploadet og ej heller sendt billederne på sms til vores gÊster. Onsdag kom maskinen online igen, men fik desvÊrre ikke sendt alle de resterende billeder. Det skete fÞrst lÞrdag. Men vi fik alle billederne og vores gÊster havde fornÞjeligt brug af maskinen, så kan klart anbefale SelfieCircle

2025幎6月18日

Printer der ikke virker

Bestilte selfie skÊrm og printer. Printeren virkede ikke. Da vi ringer til kundeservice tager de ikke telefonerne og ringer fÞrst tilbage mere end 1 time efter hvor vi så er på vej til vielse.
Vi får aldrig printeren til at virke.
EfterfÞlgende er de venlige at tilbagebetale halvdelen af belÞbet for printeren og sende alle billederne printet til os, så vi kunne give dem til vores gÊster.

2025幎9月6日

Brugt til bryllup. Kan varmt anbefales 10/10

Kan varmt anbefales. Har prÞvet andre firmaer der også sÊlger kamera til events, men de har ikke gjort det så godt. Til vores bryllup valgte vi derfor at prÞve selfie circle i håb om at de måske ville vÊre bedre og det er de!

Udstyret kom til tiden og var nemt at sende tilbage bagefter. Vi har fået adgang til alle vores billeder og videoer online. Kameraet var nemt at bruge og sÊtte op til både reception og festen.

Det var en stor succes blandt alle gÊsterne og specielt bÞrnene brugte meget tid på at tage billeder da det blev lidt for kedelig med taler.
Det blev til dejlig 400 billeder og videoer der viser en mere afslappet side af vores bryllup.

Vi kÞbte også en printer til som der desvÊrre var lidt problemer med, men det er okay da deres kundeservice er super god og hurtig. Vi fandt en god lÞsning så vi fik vores billeder printet.

Af de firmaer jeg har prÞvet vil jeg helt klart anbefale selfie circle. God pris, super kundeservice, nem af bruge og dejlige minder fra dagen.

2025幎8月23日

Top billeder, top service

Vi bestilte selfieCircle og printer til vores bryllup. Udstyret fungerede bare og var en stor succes hos gÊsterne... Udover dette fik vi den BEDSTE betjening, da Dao havde mistet vores forsendelse, blev vi ringet op af en Selfiecirkle medarbejder, der selv havde "tracet pakken". Eftersom DAO ikke kunne love, at pakken nåede frem, valgte de fra SelfieCirkle selv at sende en medarbejder, der kÞrte udstyret ud for os, satte det op og afhentede det selv, så vi ikke skulle bekymre os om noget op til vores bryllup. Det er bare top service, så tak for det"

2025幎8月23日

Nemt og sjovt

Kan helt klart anbefales! Sjovt indspark til konfirmationen. Der blev taget en masse billeder. Ærgerligt at man ikke kan slette billederne direkte pÃ¥ skÊrmen og heller ikke super intuitivt at gÞre via app’en. Det var super nemt at pakke ud og returnere den igen. Kan mÃ¥ske godt fortryde, at vi ikke ogsÃ¥ lejede en mikrofon. Tror det ku’ gÃ¥ vÊret hyggeligt med video hilsner.

2025幎5月24日
自発的なレビュヌ

En god og sjov oplevelse med SelfieCircle

Trods det er en tung pakke at hente og håndtere, så var det sikkert pakket ind . God vejledning og nemt at få sendt retur igen.
Selfie Kameraet var en stor Succes til vores barnebarns konfirmation.
Når man ikke er så teknisk anlagt havde jeg lidt bÞvl med at finde billederne bagefter.
Kunne godt bruge en kvittering på at pakken er modtaget hos SelfieCircle
Vil klart bruge dem igen . Det er en sjov oplevelse og det er det de unge vil have.

自発的なレビュヌ

Selfiekameraet virkede super godt og er

Selfiekameraet virkede super godt og er ret cool. Jeg ville dog Þnske jeg selv havde kÞbt props, da vi fik to pakker wedding props til en konfirmation istedet for all around. To pakker gÞr ikke udvalget bedre 😉
Der manglede nogle ting i Êsken (tape og mikrofiberklud), men det var meget uklart om det skulle vÊre med, da det ikke fremkom af videoen på hjemmesiden. Indpakningen var også anderledes, så havde fÞlelsen af, at brugsanvisningen ikke var opdateret.

Genialt selfiecam

Genialt selfiecam, der tager billeder i god kvalitet og med sjove og anderledes features🀩

Nem bestilling via hjemmeside, god information igennem hele processen samt nem og overskuelig vejledning ift opsÊtning mv.
Det hele virkede upÃ¥klageligt 🀩

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。