Jeg har igennem en Ã¥rrÊkke anvendt Let Us Print til min leverandÞr af alt fra visitkort og andet branding materiale. Jeg bliver altid mÞdt med et smil og en helt og fremragende god service. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte to produkter, som skulle bruges til en messe. Ved en fejl havde jeg brugt to forskellige baggrunds-blÃ¥ i de to filer, jeg uploadede. Forskellen pÃ¥ de to blÃ¥ farver var marginal, men Letusprin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Let Us Print A/S er din professionelle samarbejdspartner inden for tryksager, reklameartikler og visuel branding. Vi leverer alt til dit logo - fra klassiske tryksager og profilartikler til messelÞsninger, displays og specialproduktioner. Vores kunder er virksomheder og organisationer, der har behov for en effektiv og pÃ¥lidelig leverandÞr med styr pÃ¥ bÃ¥de kvalitet og levering. Vi kombinerer mange Ã¥rs brancheerfaring med en digital tilgang, hvor bestilling, genbestilling og levering er optimeret. Gennem et stÊrkt netvÊrk af europÊiske producenter tilbyder vi konkurrencedygtige priser og direkte levering til kunden. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥: ⢠En enkel og effektiv ordreproces ⢠Hurtig og kompetent kundeservice ⢠Fleksible og skalerbare lÞsninger ⢠Produkter der fungerer i praksis Let Us Print A/S er for virksomheder, der Þnsker en struktureret og professionel lÞsning â fra fÞrste henvendelse til levering. Vi gÞr det nemt at fÃ¥ produceret og leveret produkter med dit logo!
Tomsagervej 2, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
LetusPrint er der altid nÃ¥r man har brug for dem! ð
Vi har stået meget hastende og skulle bruge et folie skilt. Vi fik det på rekord tid. 10/10 handler igen!

Let Us Print A/S ããã®åç
Jeg har igennem en årrÊkke anvendt Let Us Print til min leverandÞr af alt fra visitkort og andet branding materiale.
Jeg bliver altid mÞdt med et smil og en helt og fremragende god service.
Jeg havde på et tidspunkt nogle udfordringer med målene til mine tryksager, hvor en flink medarbejder ved navn Daniel hurtigt ringte til mig og korrigerede, noget som de fÊrreste ville gÞre.
Kan varmt anbefales.

Let Us Print A/S ããã®åç
Rigtig god service og hurtig respons på vores forespÞrgsler.

Let Us Print A/S ããã®åç
Flere meget fine bestillinger igennem Let Us Print til vores virksomhed. Alt fra Beachflag til nÞglesnore med print i vores farver, blev leveret hurtigt og nemt til en fornuftig pris. Dejligt at man kan lave genbestilling, så man ikke skal finde farvekoder osv. frem hver gang.
Har kun "mÞdt" hjÊlpesomme folk når man henvender sig. Så kan varmt anbefales.

Let Us Print A/S ããã®åç
Jeg ringede for at få et tilbud på at få trykket over 204.000 sider, jeg blev mÞdt af en Dennis som sagde at han ikke gad at spilde tiden på mig. Sikke en dårlig mand at have til at sidde og tage telefonen og skrÊmme kunder vÊk!
Havde op til weekenden akut brug for nye stÊnger til vores beachflag â og Dennis fra Let Us Print trÃ¥dte virkelig til. Super hjÊlpsom, hurtig respons og en lÞsning, der bare spillede. Det er skÞnt, mÃ¥r man mÞder firmaer som gerne vil yde det bedste for kunderne. Kan kun anbefale Let Us Print til dit nÊste PR-projekt.

Let Us Print A/S ããã®åç
Jeg fandt hurtigt de produkter jeg skulle bruge og bestillingen var super nem. Jeg tilkÞbte grafisk assistance, så jeg blot kunne uploade mit logo og afvente en korrektur, som kom samme dag. Jeg kommer til at kÞbe alle mine reklameartikler her fremover. Super service

Let Us Print A/S ããã®åç
Vi modtager drikkedunkene senere i dag, sÃ¥ vi har endnu til gode at opleve om de lever op til forventningerne eller ej, men det er heller ikke det, vores anmeldelse gÃ¥r pÃ¥ â det er derimod jeres kritisable kundeservice.
Det er simpelthen under al kritik at lÊgge en ordre d. 21/5-2025 - og fÞrst få varen i dag d. 24/6-2025. Specielt når det af ordren fremgår, at der er ca. 14 dages levering. I skriver så, at forsinkelsen skyldes Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag og Pinse, men det bliver kun oplyst, at der overhovedet er en forsinkelse, fordi vi netop kontakter jer. En forsinkelse af en ordre bÞr fÞlges op fra jeres side, ikke jagtes ned af os i en dialog omkring leveringsadresse.
Vi opdager endvidere, at adressen oprettes automatisk på baggrund af CVR-nummeret, men fanger det hurtigt (4. juni) og får jeres medarbejder, Victoria, til at Êndre dette. Hun bekrÊfter samme dag at leveringsadressen er Êndret. Herfra tÊnker vi smooth sailing.
Men nej, I LEVERER alligevel til den oprindelige adresse - hvorefter den så sÊttes på hold og sendes til UPS i Aalborg, hvor den kan hentes mellem 17.30 og 19.00. Men vi har bedt om levering, om levering til en opdateret adresse som I har bekrÊftet, hvorefter I alligevel leverer til fÞrstnÊvnte adresse.
Nu skal vi så bÞvle med Êndring af adresse gennem UPS eller hente (super ubelejligt) vores dunke hos UPS. Jeg har aldrig oplevet så ringe service. I kaster totalt ansvaret fra jer og lader det vÊre op til jeres kunder at få styr på det.
Uanset hvordan dunkene er, så har hele forlÞbet vÊret så ringe og ugennemskueligt, at vi aldrig kommer til at benytte os af jer igen. Det her var så elendig en oplevelse, at det bliver en engangsfornÞjelse.
Bestilte visitkort hos Let Us Print, som vi skulle bruge lidt akut. Efter bestillingen fik jeg en mail med en leveringsdato, der var en dag senere, end vi havde brug for dem. Vi kontaktede deres kundeservice, og de var heldigvis super hjÊlpsomme og fik rykket leveringsdatoen frem.
Det satte vi virkelig stor pris pÃ¥, da det betÞd, at vi lige nÃ¥ede at fÃ¥ visitkortene i tide. God service og fleksibilitet â tak for det!

Let Us Print A/S ããã®åç
Tak for hjÊlpen, det var helt fantastisk med den service.
Vi har prÞvet at sÊtte den op, det er super nemt og det ser rigtig godt ud.
Vi glÊder os til vi skal på messe til januar i Holland og bruge messevÊggen den er helt perfekt
Vi vender hurtigt tilbage, så vi kan få lavet et tryk på tysk og dansk, til de andre messer vi skal på i februar.
God jul og godt nytår til jer alle.

Let Us Print A/S ããã®åç
Lad vÊre med at handle med dem hvis du kan finde varen et andet sted.
De lover i telefonen at levere uden kvittering, men får det ikke noteret og nu vil de have betaling for genudkÞrsel og påstår at jeg lyver om at jeg har haft ringet og aftalt det med dem da sådanne aftaler sandelig ikke må laves over telefonen, men det er den og det vil de ikke indrÞmme.
varen er selvfÞlgelig fuldt forudbetalt så det er jo ren revolverpolitik, da de ikke kÞrer ud fÞr genudkÞrslen er betalt.
Den dårligste behandling af en kundeservice afdeling jeg nogen sinde har oplevet - er dog aldrig blevet beskyldt for at lyve af ikke bare 1 men 2 kundeservicemedarbejdere på en dag.......
Hold jer vÊk

Let Us Print A/S ããã®åç
Vi har haft en overordnet positiv oplevelse med Letusprint, og deres engagement i kundetilfredshed skinner tydeligt igennem. Selvom vi oplevede en uforudset udfordring med leveringen, hvor varerne desvÊrre endte på den forkerte destination på en kritisk dag, blev dette hurtigt rettet op. Letusprint reagerede proaktivt og sÞrgede for, at vi modtog vores varer blot få timer senere. Dette viser deres dedikation til at sikre en hÞj kundetilfredshed, hvilket vi sÊtter stor pris på.
Vi overbeviste om, at Letusprint kan styrke deres service yderligere ved at overveje en forlÊngelse af leveringstiden fra 7-10 dage til 10-14 dage. Dette ville give dem mere fleksibilitet og sikre en endnu mere stabil levering.
Alt i alt vil vi varmt anbefale Letusprint og ser frem til at samarbejde med dem igen i fremtiden.

Let Us Print A/S ããã®åç
Fine produkter, leveret tid aftalt tid.
Har for fÞrste gang, men sikkert ikke sidste, brugt LetUsPrint til levering af produkter i arbejdssammenhÊng. Alt gik supernemt, med god dialog undervejs i processen og produkterne incl. print lever fuldt op til forventningerne.

Let Us Print A/S ããã®åç
Super god og hurtig service!!!
I forbindelse med kÞb af indgraverede glas-awards oplevede jeg utrolig god service fra Let Us Print. Selv da jeg havde begået en fejl og skulle have leveret et antal nye awards med ekspresfart, var der ingen problemer - igen faktastisk og hurtig service. De er altid til at få fat i og giver på alle måder upåklagelig vejledning og service.
Jeg kan varmt anbefale, at bruge Let Us Print ð€©

Let Us Print A/S ããã®åç
Altid god service ved Harboe Skilte og LetUsPrint.
Vi får både bilreklamer og forskellige logo artikler fra dem og der er ikke en finger at sÊtte på noget af det.
Så en kÊmpe anbefaling fra os.

Let Us Print A/S ããã®åç
Da jeg sÞgte på Google efter halsedisse med print dukkede Let Us Print op med en hjemmeside, den var nem at betjene for at se priser.
Skrev en mail til dem om vejledning vedr. logo som skulle på og dagen efter var der svar. De spÞrgsmål jeg efterfÞlgende havde blev behandlet professionelt og med stor venlighed.
Ordren blev gennemfÞrt hurtigt og professionelt.
Kan kun anbefale dette firma

Let Us Print A/S ããã®åç
Jeg sÞgte efter en fod og stang til beach flag og fandt dette firma, der sÊlger produkterne til en fornuftig pris.
Inden mit kÞb, havde jeg nogle spÞrgsmål, hvor deres svar, passer inf i mit brug af fod og stang.
Jeg kÞbte disse og gummidutter til foden.
Dutterne var i resultater. Da jeg modtog disse, konstaterede jeg, at foden med fire huller manglede gevind.
Jeg kontaktede let us og de sendte en ny plade med gevind.
De havde en rigtig god service.

Let Us Print A/S ããã®åç
Fantastisk service! Vi var virkelig i tidsnÞd, men vi fik super vejledning, fik i tide bestilt vores produkt, og så kom det til tiden.
Meget imÞdekommende support, hjemmesiden nem og forståelig. Så det er absolut ikke sidste gang vi benytter os af Let Us Print A/S.

Let Us Print A/S ããã®åç
Flot produkt og god kundeservice! Vi kommer helt sikkert tilbage.....! :)

Let Us Print A/S ããã®åç
Super service og skarp pris
Jeg skulle bruge en Palle vand til min virksomhed, Let us print var skarpe på pris og havde en god kundeservice da jeg havde brug for hjÊlp til tilpasning af logo!