Vildeste handleoplevelse. KÞbte et ringlightsÊt der i aftes. I dag ringer en sÞd dame sÃ¥, og spÞrger om jeg ikke vil have de 20% rabat, jeg kunne have fÃ¥et, med den kode jeg havde overset pÃ¥ forside... ãã£ãšèŠã
Selfitime reklamere med at de har vundet en sÃ¥kaldt bedst i test, de fortÊller dog intet om at netop denne test har de selv betalt for. Ligeledes sletter de kritik pÃ¥ Facebook og spÞrgsmÃ¥l angÃ¥ende de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super service fra selfietime.dk! Jeg bestilte et clip on ring light. Jeg havde spÞrgsmÃ¥l til produktet, hvorefter jeg fik et meget hurtigt og vejledende svar. Produktet fungerer helt perfekt, sÃ¥ jeg k... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte 2 Professionelle ring light og jeg er mere end tilfreds! ð Vi kÞbte dem til vores virksomhed fordi vi skal tage billeder og videoer til sociale medier. Vi behÞver aldrig tÊnke pÃ¥ at sku... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med vores Ring Lights opnår du det perfekte fotolys til at opgradere dine selfies, videoer eller makeup. Vi tilbyder altid gratis fragt, hurtig levering og skarpe priser.
ãã³ããŒã¯
- selfietime.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse - min bestilling blev leveret hurig og firmaet virker meget profetionelt.
Jeg er også tilfreds med produktet jeg bestilte.

Selfietime.dk ããã®åç
Nemt kÞb og lÊkkert produkt!
Super nemt kÞb og tilmed et lÊkkert produkt
KÞbte Ringlight til min kusine, hvilket hun Þnskede sig meget. Produktet virker perfekt, og hele kÞbsprocessen var også meget nem.
Kan kun anbefales herfra!

Upåklageligt !
Super produkt, hurtig levering og fremragende kundeservice, hvad mere kan man bede om? ;)

kom hurtigt
kom hurtigt, kan varmt anbefales!
har brugt den min vare i en uges tid og ingen problemer :D

Selfietime.dk ããã®åç
Produktet lever op til mineâŠ
Produktet lever op til mine forventninger - prisen passer - lynhurtig levering
Virkelig effektivt
Virkelig effektivt, jeg har den lille og er overrasket over hvormeget den kan lyse op i forhold til den store. Hurtige levering og god kvalitet

Selfietime.dk ããã®åç
godt produkt og gratis levering fra denâŠ
godt produkt og gratis levering fra den ene dag til den anden

Mega nice produkter
Mega nice produkter! Sindssygt lys, mine selfies bliver nu meget mere skarpe og ser mere prof ud. Jeg er vild med effekten. GÞr dig selv en tjeneste og prÞv det!

VILDT godt lys
VILDT godt lys - er meget imponeret og fjernbetjeningerne til de forskellige lys gÞr det nemt at bruge! Der var derudover ogsÃ¥ en hurtig levering - Er meget tilfreds med mit kÞb ððŒ

Selfietime.dk ããã®åç
Mega lÊkkert produkt, god service og hurtig leveringð€©
Super fint produkt som hjÊlper dig med at tage de fineste billeder!! Det er en virksomhed som er til at stole pÃ¥, leveringen er hurtig og kvaliteten er super! Kan klart anbefales - kan jo bruges i Sà mange forskellige sammenhÊngeððŒððŒ 10/10 herfra

Selfietime.dk ããã®åç
Fantastisk service og et super godt produkt
Jeg har kÞbt et Ring Light med stativ til min niece, der blev 11 Ã¥r. Jeg er nu kÃ¥ret som verdens bedste moster ð.
Hun er super glad for det og bruger det hver dag. Fjernbetjeningen gÞr det nemt at bruge.
Jeg har selv prÞvet det og det giver et fantastisk godt fotolys på billeder. Jeg overvejer kraftigt, at kÞbe en selv.
SÃ¥ aldersmÊssigt mÃ¥ man sige, at den kan bruges af de fleste ð
Jeg fik en rigtig god service hos selfietime.dk, da jeg kontaktede dem inden mit kÞb og pakken var hurtigt leveret og klar inden fÞdselsdagenð
Kan varmt anbefale Selfietime.dk

LÊkkert produkt - hurtig levering
Jeg kÞbte deres produkt i en gave, til et familie medlem. Er yderst tilfreds - det bliver brugt dagligt og virker ekstremt godt! Godt produkt, nemt at betjene - super service! Fik endda leveret produktet dagen efter jeg bestilte, og så var det gratis!
Kan kun anbefale at benytte selfietime

Varen kom hurtigt
Varen kom hurtigt, men har ikke lyst til betale for varen 2 gange
Har fået pengene tilbage

Selfietime.dk ããã®åç
Helt klart vil jeg anbefaleâŠ
Helt klart vil jeg anbefale selfietime.dk! Super sÞde kundeservice, de svare hurtigt, og kom fÞr forventet! â€ïž
Produktet lever op til forventningerne har gÞr mig glÊde blandt vokse og bÞrn

Selfietime.dk ããã®åç
Hurtig levering og fint produkt!
Hurtig levering og fint produkt.

Selfietime.dk ããã®åç
Mega hurtig levering og produktet varâŠððžð
Mega hurtig levering og produktet var sÃ¥ fintð