Stor anbefaling af forretningen pÃ¥ RugÃ¥rdsvej i Odense. Altid venlig og kompetent betjening og vejledning. En sÊrlig ekstra 6. stjerne gÃ¥r til Janne for et helt igennem fantastisk sykursus i dag. S... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er er nogle sÞde damer der hjÊlper, hvis jeg er i tvivl. De er endda meget hjÊlpsomme, I har ogsÃ¥ en sÞd og smilende kassedame, der altid har en sÞd bemÊrkning, jeg sidder i kÞrestol, sÃ¥ jeg mÊr... ãã£ãšèŠã
Bestilte to lynlÃ¥se og to ruller sytrÃ¥d for ialt 186 kr. Noget gik galt, men Selfmade sÞrgede for at rette op pÃ¥ fejlen. Derfor kan jeg anbefale Selfmade til alle der Þnsker en fin behandling, stor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I butikken i Roskilde er de altid venlige og klar til at hjÊlpe hvis man har spÞrgsmÃ¥l. Der er et fint udvalg af standard tekstiler ift. farver, mÞnstre og kvaliteter - savner dog til tider et bredere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Selfmade® A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Selfmade® â materialer til dig, der vil skabe selv
Hos Selfmade® finder du metervarer, symÞnstre, garn og sytilbehÞr i god kvalitet. Til dig, der gerne vil sy, strikke og skabe selv. Vi henvender os både til den erfarne, og til dig, der er i gang med dit fÞrste projekt.
Familieejet virksomhed med erfaring siden 1980
Vi er en familieejet virksomhed med rÞdder tilbage til 1980. Det betyder mange års erfaring med tekstiler og håndvÊrk og en solid respekt for kvalitet, faglighed og ordentlighed i alt, hvad vi gÞr.
9 fysiske butikker og en tryg webshop
Du finder os både online og i vores 9 fysiske butikker. Her kan du opleve materialerne, mÊrke kvaliteten og få faglig vejledning ansigt til ansigt. ForetrÊkker du at handle online, er vores webshop e-mÊrke certificeret, så du kan handle trygt og sikkert.
Materialer og faglig vejledning, så du kan komme trygt i mål
Vi sÊlger ikke fÊrdige produkter. Vi giver dig materialerne og den viden, du har brug for, så du kan komme trygt i mål. Vores sortiment er udvalgt med fokus på funktion, holdbarhed og design, der kan bruges i hverdagen.
En tryg og overskuelig kÞbsoplevelse
Uanset om du syr tÞj til dig selv, dine bÞrn eller dit hjem, skal det vÊre en god oplevelse at handle hos os. Derfor arbejder vi lÞbende på at gÞre vores webshop overskuelig, vores beskrivelser tydelige og vores service hjÊlpsom.
Kvalitet, gennemsigtighed og ordentlig service
Vi går op i kvalitet, gennemsigtighed og god service. Vores sortiment fÞlger tidens udtryk, men vores tilgang er den samme som altid. Ordentlighed, faglighed og respekt for håndvÊrket.
Har du handlet hos os?
Så vil vi meget gerne hÞre om din oplevelse.
Levering 2-4 dage
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtigt og nemt
Quality was very good but staff wasâŠ
Quality was very good but staff was very rude to Me, I never come back here

Selfmade® A/S ããã®åç
HjÊlpsomme ansatte og fint udvalg
I butikken i Roskilde er de altid venlige og klar til at hjÊlpe hvis man har spÞrgsmål. Der er et fint udvalg af standard tekstiler ift. farver, mÞnstre og kvaliteter - savner dog til tider et bredere udvalg med lidt flere unikke tekstiler. Fedt at der er en bred vifte af kategorier til forskellige typer af kreative projekter samlet i butikken og online. Levering online kan til tider vÊre lang, hvilket trÊkker ned i min samlede vurdering. :)
ÃV ÃV ÃV tidligere en butik hvor manâŠ
ÃV ÃV ÃV tidligere en butik hvor man kunne kÞbe sig fattig i en masse fine stoffer isÊr til bÞrn. Efter det er blevet til SELFMADE er det da godt nok gÃ¥et ned af bakke, er gÃ¥et tomhÊndet derfra de sidste gange sÃ¥ slut med at arr. hyggetur med veninde for at shoppe de timer kan godt bruges pÃ¥ en bedre mÃ¥de

Selfmade® A/S ããã®åç
Stoffet var som beskrevet og på billede
Hurtig levering,og et dejligt produkt.
Oplever at man ikke lÊngere satser pÃ¥âŠ
Oplever at man ikke lÊngere satser på stoffer.
Tidligere kunne jeg finde sjove og anderledes stoffer, som man ikke kan finde andre steder.
Noget af mit ynglingstÞj er syet af mine fund hos selfmade.
Nu er det som om man satser pp det sikre og garn, garn, garn......

Selfmade® A/S ããã®åç
Jeg handler aldrig online hos jer igen
I skriver leveringstiden er 1-3 dage, men min pakke er fÞrst kommet efter 8 dage. Og ydermere er den leveret i den forkerte ende af landet. SÃ¥ den kommer til at ryge retur til jer ð¡ Jeg er sÃ¥ vred og skuffet. Det er sidste gang jeg handler online hos jer. Sidst gik der ogÃ¥s en krig fÞr min pakke kom. SÃ¥ drop lige de der 1-3 dages levering, nÃ¥r I tydeligvis ikke kan overholde det !!

Selfmade® A/S ããã®åç
Hurtig og levering som Þnsket.
God information og fin kvalitet af produkter.
Jeg har handlet hos Selfmade flere gange og jeg har kun haft oplevelser, hvor jeg har fået fin information om levering af mine ordrer. Produkterne er efter min opfattelse af fin kvalitet og disse svarer fint til beskrivelsen på hjemmesiden.
Gode råd fin service og hurtig til at svare på mails, når der opstår leveringsproblemer, og hurtig til straks at undskylde ved fejl i stoffet, nyt blev hurtigt tilsendt . Tak
Gode råd og fin service er i top - tak
levering
Indholdet svarede til forventningerne, men jeg havde håbet på, at I var hurtigere til at sende pakken af sted

Selfmade® A/S ããã®åç
Hurtig levering og alt ok
Gode varer - hurtig levering !
Det brede sortiment og gode priser var en god oplevelse. Levering skete hurtigt og fejlfrit !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ