Hjemmesiden var veldig lett Ã¥ forstÃ¥, lett Ã¥ manÞvrere og lett Ã¥ finne det man sÞker etter. Vi var ogsÃ¥ i kontakt med kundeservice, og fikk raskt svar og veldig godt svar med god veiledning for Ã¥ lÞse... ãã£ãšèŠã
Jeg kjÞpte tekstil 826701 , fra deres butikk i Drammen . Viste seg at dem ikke hadde nok , men kunne bestille . Bestilte pÃ¥ nett , og viser seg at rillene pÃ¥ dette var vesentlig stÞrre . I tillegg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godt fornÞyd. Trengte mere av et produkt jeg hadde kjÞpt i butikk tidligere og hadde produktnummer. Eneste var at jeg stusset pÃ¥ at det tok lang tid (nesten en uke) fra posten hadde fÃ¥tt melding o... ãã£ãšèŠã
Dere har det beste utvalget av tekstiler og utstyr. God kvalitet pÃ¥ vareutvalget. Det er derimot krevende at der ikke er en tilsvarende butikk mellom Oslo og Trondheim. Det er stor forskjell Ã¥ se og t... ãã£ãšèŠã
Selfmade Norge AS ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Selfmade® â materialer til deg som vil skape selv
Hos Selfmade® finner du metervarer, symÞnstre, garn og sytilbehÞr i god kvalitet. For deg som vil sy, strikke og skape dine egne plagg og prosjekter. Vi henvender oss både til den erfarne og til deg som er i gang med ditt aller fÞrste prosjekt.
Familieeid virksomhet med erfaring siden 1980
Vi er en familieeid virksomhet med rÞtter tilbake til 1980. Det betyr mange års erfaring med tekstiler og håndverk, og en solid respekt for kvalitet, fagkunnskap og ryddighet i alt vi gjÞr.
8 fysiske butikker og en trygg nettbutikk
Du finner oss både på nett og i våre 8 fysiske butikker. Her kan du oppleve materialene, kjenne kvaliteten og få faglig veiledning ansikt til ansikt. Foretrekker du å handle på nett, kan du gjÞre det trygt og sikkert i vår nettbutikk.
Materialer og veiledning som hjelper deg i mål
Vi selger ikke ferdige produkter. Vi gir deg materialene og kunnskapen du trenger, slik at du kan komme trygt i mål med prosjektet ditt. Sortimentet vårt er nÞye utvalgt med fokus på funksjon, holdbarhet og design som fungerer i hverdagen.
En god handleopplevelse hele veien
Enten du syr klÊr til deg selv, barna dine eller hjemmet ditt, skal det vÊre en god opplevelse å handle hos oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å gjÞre nettbutikken oversiktlig, produktbeskrivelsene tydelige og kundeservicen hjelpsom og tilgjengelig.
Kvalitet, åpenhet og god service
Vi legger vekt på kvalitet, åpenhet og god service. Sortimentet vårt fÞlger tidens uttrykk, men holdningen vår er den samme som alltid. Ryddighet, fagkunnskap og respekt for håndverket.
Har du handlet hos oss?
Da vil vi veldig gjerne hÞre om din opplevelse.
Raskt og enkelt
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fine varer men kundebehandling er ikke sÊrlig å skryte av...
Skulle tro at når man vandrer i butikken i over 1 time at noen hadde spurt om vi trengte noe hjelp eller om det var noe spesielt vi så etter. Både spurte og hintet sterkt til at jeg trengte hjelp flere ganger, men lite hjelp var det å få. Veldig dårlig kundebehandling til å vÊre så få folk i Butikken på Drammen... Her kan det forbedres!

raskt og ryddig
Ikke gode returbetingelser
Jeg har vÊrt fornÞyd med Selfmade helt til jeg fikk et stoff jeg ikke var fornÞyd med, det var mye grovere og stivere i stoffet en på bildet og passer bedre til interiÞr enn klÊr etter min mening, selv om det var anbefalt for klÊr. Når jeg skulle returnere det var det ingen enkel måte å gjÞre det på med ferdig fraktseddel en kan skrive ut som de fleste litt stÞrre selskap har, en må selv betale for frakten, skrive ut angrerettskjema og sende med Norgespakke eller lignende. Jeg sendte den gjennom posten og klarte å skrive feil postnummer ved å bytte om på to tall (var nok litt stresset når jeg gjorde det) men den ble likevel sendt til Drammen, dog en halvtime unna i fÞlge Selfmade så de ville ikke hente den ut. Den ble derfor sendt i retur til meg og jeg sitter nå med et stoff jeg ikke vil bruke som har kostet meg 100 kr mer. De mente også at jeg skulle sende det i retur igjen til dem med riktig postnummer for så å betale igjen for frakten. Jeg må si at jeg forventer mer av et selskap som Selfmade. Jeg har bestilt mye der tidligere, men etter dette kommer jeg til å begrense hva jeg bestiller derfra.

Rask levering
Rask levering, god kvalitet. Savnet en bekreftelse at bestillingen ble mottatt, eller helt topp!
KUNDEBEHANDLING LANGT UTOVER DET VANLIGE - ELIN - I BUTIKKEN PÃ ALNABRU
Jeg håper at dere kan gi en medarbeider ved navn Elin, i deres butikk på Alnabru, en kopi av denne mail.
Tirsdag 24. juni var jeg innom butikken deres pÃ¥ Alnabru og var sÃ¥ heldig Ã¥ fÃ¥ fantastisk kundebehandling av Elin â det var rett og slett en fantastisk opplevelse.
Jeg skulle kjÞpe markiseduk for Ã¥ selv sy en markise til en terrasse. Elin hjalp meg finne frem til stoffet jeg selv trodde var rett. FÞr hun klippet i stoffet spÞr hun om jeg har en industrimaskinâŠ..noe jeg ikke har. Jeg fortalte at jeg kanskje kunne fÃ¥ lÃ¥ne meg en. Da det var siste rull av varen sa Elin at hun kunne reservere rullen et par dager til meg sÃ¥ jeg fikk avklart om jeg hadde tilgang pÃ¥ maskin.
For å sikre at jeg skulle få laget markisen (som jeg trenger for salt av en leilighet), anbefalte Elin meg et annet og mer egnet stoff. Dessverre hadde dere ikke nok av stoffet i butikken. Det var ingen problem for Elin sjekket at det var nok av stoffet på sentrallageret og hun hjalp meg å bestille på nett.
Elin viste meg, ved tegning, hvor jeg burde legge sÞmmene på markisen for å sikre at det ble en god symmetri.
Deretter tok hun med meg for å sikre at jeg kjÞpte rett tråd og nåler.
Da jeg takket Elin for fantastisk hjelp spurte jeg om jeg kunne fÃ¥ gi henne en klem og det fikk jeg lov til. For en solstrÃ¥le og for en herlig opplevelse â «She made my day»!
Det er sjelden man mÞter på kundebehandlere som Elin, en som trives i jobben og som storkoser seg med å hjelpe kunder for å sikre at de kommer vel i havn med både handel, sluttproduktet og har en positiv opplevelse i deres butikk.
Håper mailen kommer frem til Elin og jeg Þnsker dere alle en riktig god sommer!
Elendig kvalitet pÃ¥ materialer ogâŠ
Elendig kvalitet på materialer og forsendelsen!
Bestilte 9m "mÞbellÊr" / skai i nettbutikken og kjÞpte samme mengde i fysisk butikk. Begge gangene brettet de skaien sammen i stedet for å rulle,noe som ga streker i stoffet som man ikke får bort. KjÞpte nye 9m og fikk det rullet. Da viser det seg at materialet er ELENDIG! Nesten umulig å strekke det, selv med damp og varme, noe mÞbellÊr bÞr ha mulighet til. Ikke tåler det noe som helst fysisk slitasje heller, det blir merker og hull av ingenting. Styr unna!

Rask og riktig levering
stÞrrelse ⊠+!
Hei,
StÞrrelsen av mÞnstrene var for små, dvs vi var 4 kursdeltakere som bestilte deres mÞnster etter oppskrift, men hos OSS ALLE var stÞrrelsen som dere anga for liten.
Det må jo vÊre en feil i deres beregning, siden vi bestilte mÞnstrene hos dere uavhengig av hverandre !
MÞnstre til kjolen i seg selv er fint og vi måtte «henge på» en dag til for å bli ferdig med kjolen siden vi måtte utvide mÞnstret fÞrst ⊠da har vi lÊrt det også på kurs for «sy en enkel kjole»!
Med hilsen Britta.

Selfmade Norge AS ããã®åç
Det jeg ville ha kom kjapt som bestilt.
Enkelt å handle
Enkelt å handle, rask levering og voksduken var som avbildet. Veldig fornÞyd.
God kvalitet og gode beskrivelser på nettsiden.
Har handlet både i butikk og på nett. De ansatte er veldig hyggelige og kunnskapsrike. Varene kom som bestilt og på tiden.
Lettvint og greit
Jeg har alltid vÊrt fornÞyd med varene og leveringen. Når man bor langt unna nÊrmeste Selfmade-butikk, er dette en super måte å handle på.
Alt fungerte greit
Alt fungerte greit, dere hadde alle varene. Sendingstiden var overkommelig og pakken kom i pakkeboks som Þnsket!