MateriaÅ jest lepszy niÅŒ zwykle kupujÄ. nosiÅam to przez kilka godzin i nic mnie nie draÅŒniÅo ani nie krÄpowaÅo..
Na poczÄ tku nie byÅam pewna dopasowania. po przymierzeniu leÅŒy dobrze i czuÄ równowagÄ.
NosiÅem to w róŌne dni i przy róŌnych temperaturach. poradziÅo sobie lepiej niÅŒ siÄ spodziewaÅem.
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jestem bardzo rozczarowana tym zakupem
Jestem bardzo rozczarowana tym zakupem. Produkt okazaÅ siÄ fatalnej jakoÅci i kompletnie nie przypomina tego ze zdjÄcia. WyglÄ da tanio, jest źle wykonany. To zwykle wprowadzanie klienta w bÅÄ d. Cena absolutnie nie jest adekwatana do jakoÅci. Zdecydowanie nie polecam- strata pieniÄdzy
Zamówienie zÅoÅŒone 19 kwietnia
Zamówienie zÅoÅŒone 19 kwietnia, do tej pory nie otrzymaÅam towaru. Z firmÄ kontakt utrudniony, mimo wielu maili nie zwrócili kosztów zamówienia i nie wysÅali towaru. Przestrzegam przed taka firmÄ
Późna wysyÅka, brak zwrotu pieniÄdzy, OSZUSTWO
WysÅali zamówienie twa tygodnie później ,niÅŒ deklarowany czas wysyÅki, przez co nie miaÅam prezentu na ÅwiÄta dla bliskiej osoby. Nie odebraÅam produktu, brak kontaktu z firmÄ w sprawie zwrotu pieniÄdzy od 5 miesiÄcy.
Zdecydowanie NIE POLECAM sklepu SelvaâŠ
Zdecydowanie NIE POLECAM sklepu Selva Moda! To oszuÅci. PrzesÅali mi towar niezgodny z zamówieniem, fatalnej jakoÅci, zupeÅnie inny niÅŒ na zdjÄciach. Kontakt ze sklepem jest tragiczny, nie odpowiadajÄ
na maile, a zwrotu pieniÄdzy brak. Nigdy w ÅŒyciu wiÄcej tam nie kupiÄ i ostrzegam innych przed stratÄ
gotówki!
Przestrzegam
Przestrzegam. Zakupiony produkt niezgodny z opisem.
OszuÅci. Przestrzegam przed tÄ firmÄ .
OszuÅci. Przestrzegam nie kupujcie od nich.PrzysÅali mi niezgodnÄ z zamówieniem kurtkÄ innÄ jak zamawiaÅem i do tego niezgodnÄ z zamówionym rozmiarem jest za maÅa i ma inny wymiar jak w ich tabeli rozmiarów. Pomijam fakt ÅŒe kurtka jest bardzo niskiej jakoÅci badziewie. Aby zwróciÄ mi pieniÄ dze za wadliwie wysÅany towar ÅŒÄ dajÄ odesÅania towaru do Chin na mój koszt gdzie koszt wysyÅki jest wiÄkszy jak wartoÅÄ zakupionej kurtki aby mi zwróciÄ pieniÄ dze. Mam podejrzenie ÅŒe i wtedy bym pieniÄdzy teÅŒ nie zobaczyÅ. Przestrzegam przed tó firmÄ .
Wszystko poszÅo nie tak
Wszystko poszÅo nie tak. Na stronie internetowej piÄkna sukienka a w rzeczywistoÅci wymiÄta Åcierka z poliestru, 10 procent zwrotu proponujÄ albo zwrot na wÅasny koszt do Chin. Å»al.
Kupilem kurtkÄ xl a przysÅali s bardzoâŠ
Kupilem kurtkÄ xl a przysÅali s bardzo sÅabej jakoÅci .ChciaÅem wymiane lub zwrot za wszystko trzeba pÅaciÄ.Chcieli mi oddaÄ 5-10% zwrotu.Kurtka kosztowaÅa ponad 300zÅ
Coraz czÄÅciej siÄgam po to bezâŠ
Coraz czÄÅciej siÄgam po to bez zastanowienia. po prostu Åatwo wpasowuje siÄ w mój dzieÅ.
Bezpiecznie zapakowane bez niespodzianek
Opakowanie byÅo solidne i nic nie przyszÅo uszkodzone. prosto ale poprawnie.
CzuÄ ÅŒe jest solidne
Sprawia wraÅŒenie solidnego gdy bierze siÄ do rÄki. nie jest ciÄÅŒkie ale teÅŒ nie cienkie.
Dopasowanie pozytywnie mnie zaskoczyÅo
Dopasowanie pozytywnie mnie zaskoczyÅo. ramiona i rÄkawy leÅŒÄ naturalnie.
MiÄkkie w Årodku i to czuÄ
W Årodku jest gÅadkie i nie drapie. to robi duÅŒÄ róŌnicÄ dla mnie.
Komfort od razu wyczuwalny
Komfort od razu wyczuwalny
MiaÅam to na sobie przez dÅugi dzieÅâŠ
MiaÅam to na sobie przez dÅugi dzieÅ poza domem. byÅo wygodne i ani razu nie przeszkadzaÅo.
Na ÅŒywo robi lepsze wraÅŒenie
Na ÅŒywo wyglÄ da czyÅciej niÅŒ na zdjÄciach. wykoÅczenie sprawia wraÅŒenie bardziej premium.
Podoba mi siÄ ÅŒe nie jest krzykliwe
Podoba mi siÄ ÅŒe nie jest krzykliwe. czysty europejski styl.
ZwykÅe ale bardzo wygodne
ChciaÅam czegoÅ prostego co nadal wyglÄ da schludnie. nie spodziewaÅam siÄ ÅŒe bÄdzie aÅŒ tak wygodne szczerze. sprawdza siÄ na co dzieÅ.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã