anbefales
God kvalitet, og på samme tid godt for klimaet. Jeg anbefaler det 100%, har også en nem og flot hjemmeside
SELVA er et nyt dansk brand grundlagt med én klar mission: at fjerne mikroplast fra en af de mest oversete dele af din morgenrutine ð¿ Vi startede SELVA fordi vi selv begyndte at stille spÞrgsmÃ¥l ved noget sÃ¥ hverdagsagtigt som en tandbÞrste. For de fleste tandbÞrster â ogsÃ¥ dem med bambus hÃ¥ndtag og flot grÞn emballage â har bÞrstehÃ¥r lavet af nylon. Nylon er plastik. Og nÃ¥r plastik mÞder vand og friktion to gange om dagen, frigiver det mikropartikler direkte i munden. Det sker hver eneste morgen. For dig. For dine bÞrn. Dag efter dag, Ã¥r efter Ã¥r. Det syntes vi ikke var godt nok. Vi begyndte at lede efter et reelt alternativ â og fandt ud af at der kun findes ét naturligt bÞrstehÃ¥r der faktisk virker: bÞrstehÃ¥r af vildsvin ð Naturlige, blÞde, effektive. Og uden et eneste gram plastik. SELVA bÞrsten er lavet med et hÃ¥ndtag af bÊredygtig bambus og bÞrstehÃ¥r af vildsvin. Ingen nylon. Ingen mikroplast. Ingen skjulte kompromisser. Vi er et lille, passioneret dansk team der tror pÃ¥ at hverdagens smÃ¥ valg betyder noget. At det ikke skal krÊve en hel livsstilsomlÊgning at tage bedre vare pÃ¥ sig selv og sin familie. Nogle gange er det de ting man aldrig tÊnkte over â tandbÞrsten, vandflasken, skÊrebrÊttet â der viser sig at betyde mest, nÃ¥r man fÞrst kigger nÊrmere efter. Vores bÞrste er til dig der gerne vil vide prÊcis hvad du putter i munden. Og hvad du ikke gÞr. Den passer til voksne og til bÞrn, og den er nem at skifte til â fordi den ser ud og virker prÊcis som en normal bÞrste. Bare uden plastikken â Vi er nye. Vi er Êrlige. Og vi er her fordi vi faktisk mener det. Tak fordi du kigger forbi â vi hÃ¥ber at hÞre hvad du synes ð±
frederiksplads 16, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Virklige gode produkter og fantastik god service
Kan klart anbefales.
virklige gode produkt kan klart anbefalles
Jeg har gået og tÊnkt over i lang tid at skifte til noget organisk istedet for min plastik tandbÞrste. For jeg ved hvor dårligt plastik er for vores krop. Så det er dejligt at se sider som Selva tilbyder plaskfrie tandbÞrster
Super fedt brand:) Godt for klimaet, god kvalitet og god service