レビュアーのコメントを見てみましょう
Det var en god handle opplevelse og varene kom rimelig kjapt. Noe jeg satte stor pris på, da jeg i utgangspunktet hadde kjøpt puter i en annen butikk som sto skulle være 50x50 men var for liten. De je... もっと見る
Veldig fornøyd med denne butikken. Alltid god service og rask oppfølging av spørsmål og henvendelser. Opplever gang på gang at de har skikkelig god kunnskap og vil det beste for kundene.
God service på telefon, positivt at de hadde tempurmadrassen jeg var ute etter på lager og på tilbud. Bestilte på lørdag, tirsdag var madrassen i hus, båret inn av hyggelige karer som sa de skulle t... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Sengemakeriet og DUXIANA er Norges eldste spesialbutikk for seng, madrass og soverom. Stolt leverandør av god søvn i over 40 år.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rask leveranse
Rask leveranse. Bestilte på en fredag og kunne hente varene påfølgende mandag. Helt supert!
Fantastisk sengetøy
Simple and quick
Rask levering og gode varer!
Rask levering, gode tilbud, og varene sto godt til forventningene! 😄 Fornøyd!
Flotte varer raskt levert!
Halvor Bakke hotell putetrekk
Meget fornøyd med Sengemakeriet, men hotell putetrekkene til Halvor Bakke er totalt ubrukelige. Elendig glidelås, utpå er de støvmagneter, og innvendig loer de noe helt sjukt. Hatt de i ca 1 år. Styr unna.
Konkurransedyktige priser
Konkurransedyktige priser, god kvalitet på produktene og rask levering.
Ikke bare var det raske levering
Ikke bare var det raske levering, men én utrolig hyggelig ansatt kom på døren og leverte👏😄enda jeg hadde endt å om få sendt i posten, han var forbi😄🙏
Jeg har kjøpt duntøffler hos…
Jeg har kjøpt duntøffler hos Sengemakeriet i Tønsberg før.De er bare supre.Nå var de utslitte etter mange års bruk .Fordi jeg var så fornøyet med dux duntøffler kjøpte jeg et par nye hos dere.Jeg har nevropati i føttene og duntøfflene hjelper mot smerter om nettene,og jeg sover godt.Smertefri.Rask levering fra Sengemakeriet i Tønsberg👍
Veldig fornøyd med denne butikken
Ekstremt raske på å sende
Ekstremt raske på å sende. Fikk varen neste dag etter bestilling. Kundeservice svarer raskt, og fikk refundert 100 kr selv om jeg glemte å benytte rabattkode.
Fine varer og rask levering
Fine varer og rask levering. Retur av feilbestilte putetrekk gikk også veldig greit. Kunne ønsket meg litt tydeligere returpolicy og opplysninger på nett.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。