Var på SENG i Helsingborg. Melissa är en väldigt hjälpsam och serviceminded personal. Var genuint intresserad av vad jag hade tänkt. Gav mycket bra råd på färger som skulle passa utan att försöka säl... もっと見る
企業が回答しました
💐 Väldigt väldigt nöjd med sängen jag köpte och mycket bra omhändertagande. Efter ett ca ett år av mitt köp, jag vill gärna passar på att tackar butikschef och personal på SENG i linköping... もっと見る
企業が回答しました
Vi har letat efter säng ett tag och varit på en 3-4 olika. Idag så besökte vi SENG i Helsingborg. Vi berättade för expediten (Snobben) att vi var ganska besvärliga och inte tidigare hittat exakt det v... もっと見る
企業が回答しました
Hade idag en fantastisk upplevelse när jag och min man var och skulle inhandla ny säng. Vi har kollat hos andra återförsäljare men fastnade hos Seng där vi även fick rekommendationer av bekanta. Surij... もっと見る
企業が回答しました
SENG är en fusion av två stora sängkedjor, Sängjätten och Sengespecialisten. De båda sängkedjorna såg dagens ljus på 90-talet och grundstenarna till det som idag är SENG lades på vardera sidan Kattegatt. SENG:s utveckling står aldrig stilla och det avspeglas i utvecklingen av våra nuvarande butiker. I takt med öppningen av ett stort antal butiker runt om i Sverige och Danmark, så omlägger vi löpande de gamla butikerna så att vårt uttryck blir strömlinjeformat. Våra butiker har i dag ett exklusivt utseende och uttryck. Det nya butikskonceptet säkerställer att butikerna både är inspirerande, trevliga, eleganta och att allesammans har samma produktsortiment från marknadens bästa tillverkare för att ge just dig den allra bästa sömnen.
Herkulesgatan 1, 41703, Göteborg, スウェーデン
ネガティブなレビューの 9%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag köpte en säng av Leah och fick jättebra hjälp! Väldigt kunnig, tillmötesgående och kom med bra synpunkter, och ville verkligen hitta bästa lösningen för mig! Det var ett bra utbud i butiken och trevlig atmosfär!

Bra och kunnig personal, Andreas på SENG i Gävle. Kan varmt rekommendera

SENG Sverige からの回答
Min K2 säng från wonderland gick sönder första året sen tog det 2 månader för att få en ny. Rent skräp för dyra pengar.

SENG Sverige からの回答
Tack för bra service utav både Rosetta och Jenny på sengbutiken i Lund. Åkte därifrån med både en ny säng och en glad fru!👍

SENG Sverige からの回答
Besökte butiken i Lund för att köpa ny säng. Jag har problem med höft och rygg och vår gamla säng gör det inte bättre. Vi fick sånt fint och kunnigt bemötande av Rosetta och Jenny. De förstod mitt problem direkt och kunde guida mig till rätt säng som kommer underlätta framåt. Äntligen kommer jag kunna sova gott.

SENG Sverige からの回答
Service i världsklass av Rosetta när vi köpte vår tempura säng

SENG Sverige からの回答
Jag blev jätteglad när de hade stoppat ner en extra kudde utan kostnad av den typ jag hade letat efter.

SENG Sverige からの回答
Monika i Bernstorp butiken var till stor hjälp och hittade rätt säng för rätt pris på oss!

Otrolig service från Leah i Barkaby butiken ⭐️⭐️⭐️

SENG Sverige からの回答
Naturligtvis går det inte att bevisa frågeställningen i rubriken, men Jenny och Rosetta är verkligen outstanding. Från första gången jag satt min fot i butiken då jag träffade Jenny tills mitt tredje besök då jag träffade Rosetta och fullföljde beställningen kände jag mig välomhändertagen och välkommen, och i kompetenta, professionella händer. Kunniga, supertrevliga, och genuint intresserade av produkterna och interaktionen med mig som kund. Sängspecialister först och främst, inte försäljare. Identifierade mina behov och förklarade allting på ett lättförståeligt sätt utan att försöka stressa fram ett beslut. Ett besök till Seng i Lund varmt rekommenderas när det är dags för en ny säng. / Leslie

SENG Sverige からの回答
Vi blev rekommenderade att testa en annan fasthet än vad vi ville ha från början med möjlighet att byta ut madrassen till en fastare ifall vi inte va nöjda.
Redan efter 1 vecka ville vi byta ut den pga att vi låg nedsjunkna, men man va tvungen att sova i den i 50-100 dagar innan man fick byta. Efter 50 dagar La de en beställning på en fastare madrass och det va snart 5 månader sen. Vi har ringt och mailat flera gånger och i princip blir behandlade med totalt ointresse. "Vi kollar upp det" och så återkommer de aldrig. 1 månad senare mailar vi igen och då får vi till svar "vi har inte längre samarbete med auping. Er.madrass ligger på lager i Danmark men vi vet inte hur vi ska få hit den"
Beställ en leverans bara och få hit skiten. Är så trött på att vänta...
Vi köpte i sängen på Seng i Lund

SENG Sverige からの回答
Väldigt duktiga säljare. Man får hjälp med vilken typ av säng man ska av utifrån om man har skador eller ont i kroppen

SENG Sverige からの回答
Fick jättebra hjälp av Rosetta i Lund, väldigt individanpassad service som matchade det vi sökte efter

SENG Sverige からの回答
Otroligt kompetent, uppfinningsrikt och trevligt bemötande av Andreas på Seng i Gävle. Suverän service👌

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。