Sengespinderiet レビュヌ 955

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med bÃ¥de produktet og servicen. Denis MÞller var virkelig professionel, hjÊlpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige lÞsning til mi... もっず芋る

KÞb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fÃ¥et bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder kÞbet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... もっず芋る

Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imÞdekommende,... もっず芋る

䌁業が回答したした

MÞdte sengespinderiet pÃ¥ Borup krammermarked. De er ganske imÞdekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjÊk og vejledning. Vi venter nu bare pÃ¥ sengene ankommer. Mange tak til De... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god sÞvn, hÞj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres sÞvn og livskvalitet. Vi tror pÃ¥, at god sÞvn ikke skal vÊre en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nÞje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehÞr fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder ogsÃ¥ skrÊddersyede lÞsninger, sÃ¥ du fÃ¥r en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgÃ¥ende kendskab til sÞvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prÞvelÊgning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sÊlge en seng – men om at finde den rigtige lÞsning til dig. Med fokus pÃ¥ dansk design, kvalitet og bÊredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vÊgter lang holdbarhed og miljÞvenlige materialer. Vi er stolte af at vÊre et stÊrkt dansk brand, bygget pÃ¥ Êrlige vÊrdier, godt hÃ¥ndvÊrk og hÞj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Her starter din gode nattesÞvn.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

955件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 76に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Virkelig dejlig service

Jeg havde skÞnne David ude fordi jeg var så heldig at få et gavekort på 10.000kr mig og David snakkede frem og tilbage om det var sofa eller seng eller begge dele jeg skulle kÞbe og jeg endte ud med at kÞbe begge dele fordi det havde min krop brug for, jeg havde et virkeligt dejligt og behageligt mÞde med David, som gjorde mig tryg og rolig ved kÞbet.

Jeg Kan helt sikkert anbefale David og sengespinderiet til andre! Virkelig god service 😊

2026幎3月9日

Hej Kira,
Tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du havde et godt og trygt mÞde med David, og at I sammen fandt frem til den lÞsning, der passede bedst til dig og din krop.

Vi giver selvfÞlgelig din ros videre til David! Tusind tak fordi du vil anbefale os til andre.

-Emily, sengespinderiet

LÊkker lÊnetol og levering til tiden

Stolen kom til tiden, og mine gamle mÞbler tog de med efter aftale.
Den er nem at indstille.

2026幎3月6日

Hej Frank,
Tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at stolen blev leveret til tiden, og at aftalen om at tage de gamle mÞbler med fungerede som planlagt. Dejligt også at hÞre, at stolen er nem at indstille.

Jeg har kÞbt madras af David for 3 Ã¥r

Jeg har kÞbt madras af David for 3 år siden. Jeg havde nogen spÞrgsmål til ham omkring min scanning, fordi jeg faldt for 3 måneder siden. Han kom forbi mig i dag og lavede en ny scanning og det så fint ud. Jeg kan virkelig anbefale David, han tÊnker på sine kunder

2026幎3月8日

Hej Carsten,
Tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at David kunne hjÊlpe dig med en ny ryg måling efter dit fald, og at alt så fint ud. Det betyder meget for os, at vores kunder fÞler sig godt taget hånd om.
Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til David.

Dejlige service

Dejlige service
Kommer til ca. tid
Meget kunde venlige

2026幎3月7日

Hej Anna-Marie,
Tak for din anmeldelse!
Det glÊder os, at du oplevede vores service som venlig og pålidelig, og at vi kom til tiden. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

-Emily, sengespinderiet

Fantastisk service samt rigtig godt

Fantastisk service samt rigtig godt humÞr. Ganske hurtig til det hele samt stadig meget prÊcis i det hele som der er nÞdvendigt! Sikrede sig at alt var på plads samt iorden, fÞr end den afsluttede service.

2026幎3月7日

Hej Alex,
Tak for din anmeldelse!
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplevede både fantastisk service og godt humÞr, og at vores team sikrede, at alt var på plads og korrekt, fÞr servicen blev afsluttet.

Emily, sengespinderiet

Dejlig pude

Mega god pude, som jeg blev forÊret. Overraskende nok har jeg kunne sove bedre, siden den er så behagelig at ligge på.

2026幎3月6日

Hej Kiara,

Tak for at tage dig tid til skrive din anmeldelse.
Det er dejligt at hÞre, at du har fået glÊde af puden, og at den har gjort en forskel for din sÞvn. Vi bliver altid glade, når vores produkter kan give bedre komfort og en god nattesÞvn.

-Emily, sengespinderiet

Ligger godt i sengene. Fin service

Vi kÞbte 2 senge, madrasser og topmadrasser for 1 1/2 år siden af David. Lamellerne blev justeret med det samme og David har vÊret her 2 gange siden og reguleret lamellerne. Han er grundig til at forklare og giver en god betjening.
Vi har ligget godt siden.
Winnie og Svend-Ove Larsen, HillerÞd

2026幎3月4日

Hej Winnie og Svend.
Tak for jeres anmeldelse,
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I ligger godt i jeres senge, og at David har kunnet hjÊlpe med justering af lamellerne og give grundig rådgivning undervejs.
Vi giver rosen videre til David.

-Emily, sengespinderiet

KÞb af individuel tilpasset seng

Fik kompetent rådgivning.
Grundig gennemgang af produktet
og forskellen på andre senge.

2026幎3月1日

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede kompetent rådgivning og en grundig gennemgang af produkterne og forskellene på sengene. Det er vigtigt for os, at man fÞler sig godt informeret, når man skal vÊlge ny seng.

-Emily, sengespinderiet

Vedr den lilla seng som ikke blev

Vedr den lilla seng som ikke blev leveret.
I svarer i jeres kommentar at det ikke er rigtig det jeg skriver......Det kan jeg så fortÊlle jer at det er.
Der er sket en fejl fra sÊlgerens side (jeg vil ikke her nÊvne hans navn) da han er her hos mig. Han noterer en farvekode (som jeg ikke har nogen som helst chance for at se hvad er) og desuden får jeg ikke noget faktura fÞr jeg selv henvender mig til jer. Ud af den kan jeg også kun se en kode. Men da jeg allerede nÊvner farvefejlen ved leveringen får jeg at vide af samme sÊlger (PR telefon) at jeg bare ska tage imod sengen og så finder vi en lÞsning.
TÊnker stadig at det er mÊrkelig at han ikke kan huske han har solgt en lilla seng. TÊnker heller ikke der er mange kunder der vÊlger en sådan farve.
Så for lige at prÊcicere jeres svar så har jeg IKKE FORTRUDT en farve.....jeg har ganske enkelt fået leveret en forkert farve fra jeres side.
Så det ville ha klÊdt jer bedre at indrÞmme fejlen og så retten den.

2025幎8月28日

Fantastisk oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Jonas der kom og solgte mig en, seng, puf og sofa, i april 2024 jeg har sovet fantastisk siden og fÃ¥et en ryg der har det meget bedre nu her i februar 2026 har jeg sÃ¥ haft sÞde David pÃ¥ besÞg som igen scannede min ryg og viste at min ryg havde det meget bedre ☺ jeg havde en dejlig lang snak med David om vind og vejr og han havde en god start pÃ¥ besÞget med smalltalk☺

Super god service fra hele teamet bag Sengespinderiet 🙏

2026幎2月28日

Hej Nadia,
Tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at hÞre.

Det er dejligt, at du har haft en god oplevelse både med Jonas dengang og nu igen med David, og at du fortsat sover godt og kan mÊrke en forbedring i din ryg. Det er prÊcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.
Vi er også glade for, at besÞget med David var hyggeligt, og at der var tid til en god snak undervejs.

Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til både Jonas, David og resten af teamet.

- Emily, sengespinderiet

Vi har kÞbt seng hos sengespinderiet

Vi har kÞbt seng hos sengespinderiet igennem david, og der ligger vi bare super godt og er glad for investering.

2026幎2月26日

Hej Villy,
Tak for jeres anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at I ligger godt i jeres seng og er glade for jeres investering. Vi giver ogsÃ¥ rosen videre til David – det betyder meget for os at hÞre.

David er meget god og Êrlig sÊlger 5 stjerner

vi er meget til freds med handel med David 5 stjerne

2026幎2月20日

Hej Anne,
Tak for jeres anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glÊder os at hÞre, at I har vÊret meget tilfredse med handlen og oplevelsen med David. Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye seng.

-Emily, sengespinderiet

Fantastisk oplevelse af kÞb ss+

Fantastisk oplevelse af kÞb ss+ elevationsseng.
2 unge drenge satte sengen op og tog skraldet med. jeg har nu sovet i min seng i 3 uger og det kan kun anbefales.

jeg blev anbefalet af et vennepar, som også er glade for kÞbet

tak amin j, du kan dit grej

2026幎2月21日

Hej Sammar,
Mange tak for at give dig tid, til at skrive din sÞde anmeldelser!
Vi er glade for at du er tilfredse med sengen.

Levering af massagestol

Leveringen stemte overens med det meldte tidspunkt
Et par hÞflige unge mennesker

2026幎2月20日

Hej Lilli,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det sÊtter vi stor pris på

Levering til tiden.👍

SÃ¥ har vi modtaget vores nye sofa . Den er vi rigtig glade for, spÊndende da vi hverken havde set den eller prÞvet den , men den lever helt op til vores forventninger. 😄Vi har kun godt at sige om sengespinderiet.Vi har bÃ¥de fÃ¥et madrasser og sofa , dejligt, og begge dele leveret til tiden.

2026幎2月19日

Hej Jytte,
Tusind tak for jeres fine anmeldelse! 😊
Det er dejligt at hÞre, at både sofa og madrasser lever op til jeres forventninger.
Vi er glade for, at leveringen gik som planlagt, og at I har haft en god oplevelse med os hele vejen.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice fra Amin.
Vi glÊder os meget til vores nye seng.

2026幎2月17日

Hej Kristina,
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at Amin kunne hjÊlpe, og vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye seng.

-Emily, sengespinderiet

Jeg fik et hjemme besÞg af Jonas for

Jeg fik et hjemme besÞg af Jonas for når jeg kÞbte min seng tak for den super service, sengen har fikset min ryg fuldt ud

2026幎2月17日

Hej Mikkel,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at Jonas kunne hjÊlpe, og at sengen har forbedret din ryg. Det betyder meget for os at hÞre, at vores service og produkter gÞr en forskel.

-Emily, sengespinderiet

Pengene kom fÞrst, da vi varslede klagenÊvn

Min mor kÞbte en seng hos Sengespinderiet og blev solgt en sengegavl, som ikke kunne bruges til hendes seng. Gavlen blev hentet retur, men herefter fulgte lang tids tavshed og gentagne rykkere uden handling.
FÞrst da jeg som pårÞrende satte en klar frist og varslede ForbrugerklagenÊvnet, blev pengene tilbagebetalt.
Min klare oplevelse er, at Sengespinderiet henvender sig til en kundegruppe, som ikke nÞdvendigvis har krÊfterne eller overskuddet til at presse på, og at man derfor som kunde selv skal vÊre meget vedholdende for at få det, man har krav på.
TilfÞjelse efter svar fra Sengespinderiet:
For god ordens skyld opsummerer jeg igen:
Gavlen blev leveret 27. oktober og viste sig at vÊre ubrugelig til den seng, sÊlgeren havde solgt den til.
Jeres fragtmand bekrÊftede selv, at det var kendt, at gavlen ikke kunne bruges i den konfiguration.
Den blev taget retur 30. oktober, og vi fik samtidig bekrÊftelse herpå fra en navngivet medarbejder.
Siden da forsÞgte min mor at få sin tilbagebetaling ved kontakt med jer
3. november
6. november (to gange)
uden resultat.
Min mor endte med at få sine penge 22/11 altså nÊsten en måned efter jeres levering og 22 dage efter I havde hentet den retur. Og i Þvrigt efter jeg havde overtaget kontakten med jer og sendt jer skriftlige rykkere to gange.

2025幎10月27日

Hej Marlene,
Tak fordi du deler jeres oplevelse!
Det gÞr os oprigtigt kede af at hÞre, at forlÞbet omkring sengegavlen har vÊret frustrerende.
Vi beklager fortsat, at I har oplevet processen som lang og frustrerende. Gavlen blev taget retur den 30. oktober, og tilbagebetalingen blev gennemfÞrt den 22. november.

I perioden oplevede vi desvÊrre tekniske udfordringer med vores bankforbindelse, hvilket betÞd, at enkelte refunderinger, herunder jeres. Ikke blev gennemfÞrt som forventet.
Det er naturligvis vores ansvar at sikre, at tilbagebetalinger sker rettidigt, og vi beklager den forsinkelse, det medfÞrte.

Vi beklager også, hvis kommunikationen undervejs har vÊret utilstrÊkkelig.
Det er vigtigt for os, at vores kunder fÞler sig informeret og trygge gennem hele processen.
Samtidig vil vi gerne understrege, at vi ikke henvender os til en bestemt kundetype – vi behandler alle kunder med samme respekt og seriÞsitet. Det er en grundlÊggende vÊrdi hos os.

Vi tager jeres oplevelse med videre i arbejdet med at forbedre vores interne procedurer.
-Emily, sengespinderiet

Det var en rigtig god person han

Det var en rigtig god person han fortalte en masse gode ting var god til at forklare

2026幎2月8日

Hej Niels,
Tusind tak for din anmeldelse
Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede god og grundig forklaring. Vi sÊtter stor pris på din feedback :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。