Sengespinderiet レビュヌ 955

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med bÃ¥de produktet og servicen. Denis MÞller var virkelig professionel, hjÊlpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige lÞsning til mi... もっず芋る

KÞb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fÃ¥et bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder kÞbet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... もっず芋る

Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imÞdekommende,... もっず芋る

䌁業が回答したした

MÞdte sengespinderiet pÃ¥ Borup krammermarked. De er ganske imÞdekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjÊk og vejledning. Vi venter nu bare pÃ¥ sengene ankommer. Mange tak til De... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god sÞvn, hÞj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres sÞvn og livskvalitet. Vi tror pÃ¥, at god sÞvn ikke skal vÊre en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nÞje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehÞr fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder ogsÃ¥ skrÊddersyede lÞsninger, sÃ¥ du fÃ¥r en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgÃ¥ende kendskab til sÞvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prÞvelÊgning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sÊlge en seng – men om at finde den rigtige lÞsning til dig. Med fokus pÃ¥ dansk design, kvalitet og bÊredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vÊgter lang holdbarhed og miljÞvenlige materialer. Vi er stolte af at vÊre et stÊrkt dansk brand, bygget pÃ¥ Êrlige vÊrdier, godt hÃ¥ndvÊrk og hÞj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Her starter din gode nattesÞvn.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

955件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 76に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

fremragende hele vejen igennem

fremragende hele vejen igennem. god betjening af amin.

grundig, lyttende og glÊder mig til min seng efter god vejledning.

2026幎2月6日

Hej Susan,

Mange tak for at give dig tid til at skrive din flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på :)
Vi strÊber altid for at give så god information som muligt, så man sidder tilbage med en god fornemmelse.

Tillykke med kÞbet!
-Emily, sengespinderiet

Jeg kan kun at anbefale dem Jeg har

Jeg kan kun at anbefale dem Jeg har kÞbt senge for et år siden og er godt tilfreds så jeg kan kun anbefale at kÞbe hos dem da man får en god information. Venlig hilsen Hanne Jensen Roskilde

2026幎2月6日

Hej Hanne,
Mange tak for din fine anbefaling!
Det glÊder os meget at hÞre, at du fortsat er tilfreds med dine senge og den rådgivning, du fik.
Tak fordi du vil anbefale os videre.
- Emily, sengespinderiet

Kompetente medarbejdere der tÊnker på

Kompetente medarbejdere der tÊnker på kundens behov. Jeg har haft min seng i lidt over et år og jeg kÞbte den pga mine nakkespÊndinger. Tobias som jeg kÞbte sengen af har fundet den bedste lÞsning og nakkespÊndingerne er formindsket. KÊmpe ros mvh Allan Lindberg, skÊlskÞr

2026幎2月3日

Hej Allan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at sengen har hjulpet på dine nakkespÊndinger, og at Tobias fandt den rette lÞsning til dig.
Tak for den store ros!
- Emily, sengespinderiet

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Rigtig dejlig og god madras - kan allerede mÊrke kÊmpe forskel.

2026幎1月22日

Hej Jerfi,
Tusind tak for at give dig tid til den flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
- Tillykke med kÞbet :)
Emily, Sengespinderiet

Super service af både Jonas og David

Super service af både Jonas og David

2026幎1月14日

Hej Jacob.
Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet super service fra både Jonas og David.
Det sÊtter vi stor pris på!

God oplevelse

God oplevelse. Da personalet vidste hvad de talte om og havde tid til at svare på spÞrgsmål og opfÞlgende besÞg om tilfredsheden med de kÞbte varer.

2025幎12月17日

Hej Per,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi strÊber altid efter at yde den bedste service, I er altid velkommen igen.

God jul og godt nytår.

Puls faldt fra 70 til 50

Vi har fået nye senge.

Vi har kunnet se på vores puls er faldet efter sengekÞb efter rygmåling. Min kone har fået pulsen ned fra 70 til 50, dette kan mÊrkes og fÞles hver morgen. Jeg er selv meget tilfreds og har kunnet mÊrke jeg får stÞtte som i en bilsÊde, hvor rygsÞjlen bliver skubbet op.

Tak til Amin J, for at hjÊlpe os med dette projekt. Vi har fået det der blev lovet.

2025幎10月12日

Hej Kurt,
Tusind tak for jeres anmeldelse😄
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I oplever konkrete forbedringer efter sengekÞbet, både med stÞtte til rygsÞjlen og fald i puls

– det er prÊcis den effekt, vi hÃ¥ber, vores produkter kan give.
Vi er glade for, at Amin J kunne hjÊlpe jer gennem processen og sikre, at I fik det, der blev lovet.

rigtige gode madrasser

Jeg fÞler, at der bliver hÞrt på hvilke problemtikker jeg har og de tager udgangspunkt det.
Pt har jeg fået nye madrasser,- kan kun anbefale det. Brugte kun 2-3 dage så var smerterne i ryggen vÊk, når jeg stod op om morgen.

2025幎12月10日

Hej Dorthe,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at dine problematikker blev taget seriÞst, og at de nye madrasser allerede har haft en positiv effekt på dine rygsmerter efter blot få dage.

Vi sÊtter stor pris på, at du kan anbefale os, og vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig til en bedre nattesÞvn.

God garanti og rådgivning

God garanti og rådgivning, samt opfÞlgning af varen er ok. God service.

2025幎12月10日

Hej Vagn,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de garanti, rÃ¥dgivning, opfÞlgning og service 🙂

-Emily, Sengespinderiet

En flink ung mand var her hos mig

En flink ung mand var her hos mig, tog mål af min ryg og fortalte om jeres produkt

2025幎11月28日

Hej Else,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder, som tog sig tid til at måle din ryg og forklare vores produkter.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Medarbejderen Dennis gav fremragende service, var hjÊlpsom og imÞdekommende gennem hele forlÞbet. Det gjorde hele kÞbsoplevelsen meget bedre. Kan varmt anbefales!

2025幎11月13日

Hej Sara,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at Dennis kunne give dig en fremragende og imÞdekommende service, som gjorde kÞbsoplevelsen positiv og tryg.
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og håber, du nyder din nye seng.

-Emily, Sengespinderiet

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sengespinderiet, og isÊr takket vÊre Dennis MÞller, som gav en service langt ud over det sÊdvanlige. Dennis tog sig god tid til at lytte til mine behov og forklarede forskellene på de forskellige madrasser og lÞsninger på en måde, som var både forståelig og Êrlig.

Han var hverken påtrÊngende eller sÊlgende han var oprigtigt interesseret i at finde den seng, der passede bedst til mig. Vi lavede en rygmåling, og ud fra den fandt han en kombination, der gav mig den helt rigtige stÞtte. Det gjorde hele processen tryg og nem.

Levering og montering gik også perfekt, og jeg sover bedre end nogensinde fÞr.

Tak til Dennis MÞller for en fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale både ham og Sengespinderiet!

2025幎12月8日

Hej Elina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos Sengespinderiet, og at Dennis har leveret en rådgivning, som du har oplevet som både Êrlig, grundig og tryg.

Det betyder meget for os, at du fÞlte dig lyttet til, og at rygmÃ¥lingen og den valgte lÞsning har givet dig den helt rigtige stÞtte – og ikke mindst, at du sover bedre end nogensinde fÞr.

-Emily, Sengespinderiet

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Sengespinderiet. Dennis tog sig tid til at rådgive mig grundigt, så jeg endte med en seng, der passer perfekt til mine behov. Kommunikationen var tydelig og venlig hele vejen igennem, og levering skete prÊcis som aftalt.

Jeg kan varmt anbefale både Sengespinderiet og Dennis til alle, der Þnsker god service og kvalitet. ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月5日

Hej Emma,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glÊder os meget at hÞre, at Dennis tog sig god tid til rådgivningen, og at du endte med en seng, der passer perfekt til dine behov.
Vi er også glade for, at både kommunikationen og leveringen levede op til dine forventninger.
Tak for din anbefaling og for tilliden til Sengespinderiet.

SÊlgerene er top timede

SÊlgerene er top timede. Flinke, hjÊlpsomme og rare. Vel uddannede. Amin og Mikkel. KÞbte ny seng, stol og luftrenser på 3 forskellige datoer.
Kan anbefales❀ Anne

2025幎12月5日

Hej Anne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling!
Det glÊder os at hÞre, at Amin og Mikkel har leveret en top professionel og behagelig service, og at du er glad for både seng, stol og luftrenser.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback☺

HjemmebesÞg af Alex.

HjemmebesÞg af Alex.
Jeg har haft besÞg af Alex til service af min lÊnestol,han lavede en grundig gennemgang af funktioner, og gav mig gode rÃ¥d til forbedring af mit brug af fodskammel.Vi fik en god snak over en kop kaffe ved spisebordet.Da han opdagede, det var lidt ustabilt lÃ¥nte han lige en umbrakonÞgle og gav skruerne et par omdrejninger. Super god ekstra service🙂

2025幎12月2日

Hej Vibeke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at Alex leverede et grundigt og professionelt hjemmebesÞg, og at du fik god vejledning, det er netop den form for opmÊrksomhed, vi gerne vil give vores kunder.

-Emily, Sengespinderiet

Vi har haft fornÞjelsen af et genbesÞg

Vi har haft fornÞjelsen af et genbesÞg fra jeres medarbejder David Bech, og har kun positive ting at sige. Super behagelig fyr, som lytter til kundens Þnsker og som har styr på de produkter I har, så man sidder ikke med ubesvarede spÞrgsmål. Madrasserne som han i fÞrste omgang solgte os, har vi nu haft glÊde af i ca 6 måneder, og har ikke fortrudt en eneste gang. Kan kun anbefale at handle hos Sengespinderiet.

Hej Simone,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
- Det glÊder os at hÞre, at I har haft glÊde af madrasserne de sidste 6 måneder, og at David Bech har leveret et professionelt og behageligt genbesÞg, hvor jeres Þnsker blev lyttet til, og spÞrgsmål besvaret grundigt.

Vi sÊtter stor pris på jeres anbefaling og er glade for, at I har haft en positiv oplevelse med både produkter og service hos Sengespinderiet.
- Emily, Sengespinderiet

Dejlig sÞvn, fÞrst fik jeg besÞg af deres

fÞrst fik jeg besÞg af deres ergonomiske, Dennis, som med sit apparat målte, hvor mine ryghvirvler havde en skÊvhed. Han kom med et tilbud på en madras specielt designet til min ryg. Tilbudet skulle betales samme dag, og Dennis tog sig tid til at hjÊlpe mig udfylde låne ansÞgningen. Da de endelige tal på ansÞgningen kom frem, kunne jeg regne ud at omkostningerne ved at tage lånet, var 8000 kr mere end madrassens pris. Så jeg spurgte om jeg kunne få lov at betale nÊste dag, i stedet for og stadig få tilbudet. Det fik jeg, uden en eneste sur mine fra Dennis over spildt arbejde fra hans side. og jeg fik mulighed for at min mand, som var i udlandet, kunne overfÞre pengene i stedet for.
Dagen fÞr de 6 uger, til levering af madrassen var gået kontaktede jeg Sengespinderiet.
Jeg fandt ud af at leveringen fra Sveiz var forsinket med knap 2 uger, og da jeg gjorde Samuel opmÊrksom på det i telefonen, sagde han Þjeblikkeligt, at så måtte jeg få en pude med oveni.
Madrassen kom for en uge siden. Aldrig har jeg sovet så godt, siden jeg var barn. Puden kom her til morgen, og jeg har allerede taget en lur på den. Super behagelig nakke og hovedstÞtte.

Hej Mimi,
Mange tak for din meget positive anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at hele forlÞbet har vÊret en god oplevelse for dig.

Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord om Dennis og hans professionelle tilgang under rådgivningen og ansÞgningsprocessen.
Det betyder meget for os at vide, at du allerede efter en uge sover markant bedre, og at både madrassen og puden giver dig den stÞtte og komfort, du har brug for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
-Emily, Sengespinderiet

Vi har fået den bedste vejledning af

Vi har fået den bedste vejledning af Joachim,vi mÞdte i Glostrupcentret. EfterfÞlgende kom Aamin. og vejledte med senge og lÊnestole. I dag har vi haft besÞg af Alex, der kontrollerede at alt var perfekt. Han gav også en super vejledning til vores nye luftrenser. Han brugte meget tid på vejledning, og det var dejligt at vi blev set og hÞrt. Kan helt klart anbefale at handle hos dem, for der er service og tid hele vejen rundt.

Hej Bente,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at I har fået så god og grundig vejledning hele vejen igennem!

Det betyder meget for os, at I fÞlte jer set, hÞrt og godt guidet, og vi sÊtter stor pris på jeres anbefaling.
Tak for tilliden og for at dele jeres oplevelse!

Jeg har haft min seng i 4 år

Jeg har haft min seng i 4 år.

som tidligere sygeplejerske, har jeg vÊret aktiv i min hverdag.

Jeg har en aflastningsmadras med elevation, som har fungeret godt for min krop.

ordren blev leveret og den gamle blev taget med.

Hej Else,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at din aflastningsmadras med elevation har fungeret godt for din krop gennem de sidste 4 Ã¥r – isÊr efter et aktivt arbejdsliv som sygeplejerske.

Tak for tilliden og fordi du deler din oplevelse!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。