Jeg kÞbte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med bÃ¥de produktet og servicen. Denis MÞller var virkelig professionel, hjÊlpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige lÞsning til mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fÃ¥et bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder kÞbet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imÞdekommende,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MÞdte sengespinderiet pÃ¥ Borup krammermarked. De er ganske imÞdekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjÊk og vejledning. Vi venter nu bare pÃ¥ sengene ankommer. Mange tak til De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god sÞvn, hÞj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng â og dermed forbedret deres sÞvn og livskvalitet. Vi tror pÃ¥, at god sÞvn ikke skal vÊre en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nÞje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehÞr fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder ogsÃ¥ skrÊddersyede lÞsninger, sÃ¥ du fÃ¥r en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgÃ¥ende kendskab til sÞvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prÞvelÊgning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sÊlge en seng â men om at finde den rigtige lÞsning til dig. Med fokus pÃ¥ dansk design, kvalitet og bÊredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vÊgter lang holdbarhed og miljÞvenlige materialer. Vi er stolte af at vÊre et stÊrkt dansk brand, bygget pÃ¥ Êrlige vÊrdier, godt hÃ¥ndvÊrk og hÞj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik â det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Her starter din gode nattesÞvn.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har bestilt en seng af amin j
Jeg har bestilt en seng af amin j. Som tidligere selvstÊndig frisÞr har jeg ondt i min skulder og har derfor kÞbt en zone madras. Jeg glÊder mig

Tak for god information
Tak for god information, Amin var rigtig god til at fortÊlle om produktet, nu glÊder vi os til at modtage vores nye seng.
Mange hilsner
Pou og Hanne Jakobsen

Sengespinderiet ããã®åç
Fik nu en ny lamel bund med lÞft afâŠ
Fik nu en ny lamel bund med lÞft af hoved og bund. Har haft mange smerter da jeg har fibromyalgi og slidgigt. Allerede efter få dage havde jeg ikke ondt i mit lÊn. Og denne gang hurtigt opringning om hvordan det gik.

Dennis MÞller er virkelig sÞd
Dennis MÞller er virkelig sÞd, tålmodig og snakkesalig ergonom, der selvom han havde en kunde efter, påvirkede stressen og travlheden ham ikke.
KÊmpe anbefaling herfra.

Sengespinderiet ããã®åç
God service og flinke montÞrer
Selvom jeg har måttet vente lÊnge på den rigtige seng, har jeg hele vejen igennem haft god kommunikation med firmaet.
Fin varsling af levering og sÞde montÞrer, som rydder op efter sig.

Sengespinderiet ããã®åç
Vi er meget tilfredse og har kun godtâŠ
Vi er meget tilfredse og har kun godt at sigeð og de to flinke unge vi mennesker der kom med sengene var hÞflige, hurtige og behagelige og tog alt affaldet med sigðsÃ¥ roser herfra!ð¹Aase og Poul Nielsen

Super god service
Rigtig god og professionel vejledning af Kasper, som resulterede i bestilling af nye senge. Derudover upåklagelig service af Rasmus og Leon i forbindelse med levering.

Sengespinderiet ããã®åç
En ergonomisk god madras!
SÊlgeren var engageret og fagligt dygtig. Jeg blev opmÊrksom på, at min hidtidige madras var mere end 20 år gammel og en måling af min rygsÞjle, mens jeg lå på den, viste dårlig liggekomfort. På min nye specialbyggede madras ligger jeg fortrinligt og har ikke lÊngere ondt i lÊnden, når jeg vågner.
Mvh Karin Dencker.

Sengespinderiet ããã®åç
Flinke og rare unge mennesker
Flinke og rare unge mennesker, der vidste hvad de gik efter. ð

Lige fra start til slut
Lige fra start til slut, super kompetente medarbejdere, der i den grad er kunde- og servicemindet, og som vi kan rose til skyerne.
Fra fÞrste mÞde i Lyngby Storcenter, hvor jeg mÞdte konsulenten Joachim, et HELT fantastisk sympatisk menneske, til Amin der kom hjem og fortalte om madrasserne og efterfÞlgende tog de målinger der skulle til - til Rasmus og Leon der kom med vores nye madrasser (og tog de gamle med).
Alle de nÊvnte er dybt professionelle og meget vidende.
Vi sover nu som en drÞm - hele natten - det er ikke just hvad vi har gjort tidligere, sÃ¥ det kan ikke anbefales nok, det er hver en krone vÊrdððððð

Vi mÞdte Dennis i Lyngby Storcenter
For ca. en måned siden mÞdte vi Dennis fra Sengespinderiet, som henvendte sig til os i Lyngby Storcenter. Selvom han var under uddannelse, var han utrolig god til at forklare, hvordan deres madrasser kunne hjÊlpe os med de skavanker, vi havde, som påvirkede vores sÞvnkvalitet. Han tog sig virkelig tid til at lytte til vores behov og besvarede vores spÞrgsmål på en grundig og forståelig måde.
Efter den fÞrste kontakt aftalte vi et hjemmebesÞg, hvor Dennis foretog en rygmåling og gav en grundig forklaring på, hvordan vi kunne få den bedste stÞtte til vores kroppe om natten. Det var en meget professionel og informativ proces, og vi kunne mÊrke, at han virkelig vidste, hvad han talte om, selvom han stadig var under uddannelse.
6 dage efter vi modtog vores nye madrasser fra Sengespinderiet, kan vi markant mÊrke forskellen har vÊret enestående. Vi har aldrig sovet bedre! Vores kroppe får den rette stÞtte, og vi vågner op uden de tidligere smerter og stivhed, vi kÊmpede med. Vi er virkelig glade for både den service, vi har fået, og ikke mindst kvaliteten af madrasserne.
Sengespinderiet har virkelig leveret på alle fronter, og vi kan varmt anbefale dem til alle, der har problemer med sÞvnen eller Þnsker en madras, der er tilpasset deres specifikke behov.
Tusind tak til Dennis MÞller og hele teamet â vi er virkelig tilfredse kunder!

god service
God vejledning og information af den konsulent som besÞgte os, og fin service omkring leveringen af madrasserne, både med hensyn til at overholde det aftalte tidspunkt og selve afleveringen af madrasserne.

Sengespinderiet ããã®åç
Meget dygtige og kompetente ungeâŠ
Meget dygtige og kompetente unge mennesker der var gode til at informere.
Leveringen kom som aftalt med Rasmus til aftalte tid, også der gik det super godt.
Fantastisk seng som kun kan anbefales.

Sengespinderiet ããã®åç
De var utroligt hjÊlpsom,de klarede detâŠ
De var utroligt hjÊlpsom,de klarede det hele selv.super arbejde

Sengespinderiet ããã®åç
Venlig betjening fra alle vi har haft med at gÞre.
Vi blev ringet op en formiddag (kan desvÊrre ikke huske datoen) og fik afleveret madrassen 15 minutter efter af en sÞd og venlig fragtmand, som tog min gamle madras med. Jeg er rigtig glad for madrassen og sover godt om natten.

Meget hÞflige mennesker ,arbejdedeâŠ
Meget hÞflige mennesker ,arbejdede rigtig godt og hurtigt sammen. Intet at klsge på

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ