Företaget höll sitt löfte om kontakt och det var snabb leverns, men Postnord höll inte mÃ¥ttet och det dröjde onödigt mÃ¥nga dagar innan leveransen genomfördes. Vi Àr vÀldigt nöjda med rollatorn. Den Àr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ett snyggt och funktionellt sÀngbord av god design och kvalitet. Dock var instruktionen pÃ¥ spanska och engelska för montering och handhavande mindre bra. För liten text och otydliga bilder. Och ingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en rullator till att ut och gÃ¥ i naturen med, och en extra vÀska till. Det var lÀtt att hitta pÃ¥ senior24`s hemsida och varorna kom dagen efter min bestÀllning. Ãr vÀldigt nöjd med köpet och... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr mycket nöjd med min Trust Lets go out. Jag jar sedan tidigare en Lets fly, jag Àr vÀldigt nöjd med den ocksÃ¥ men den blev skadad vid flygresa sÃ¥ det fick bli Lets go out eftersom den Àr lite h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hitta din rullator hÀr - På Senior24.se har vi det största urval av rullatorer i alla prisklasser, fri frakt och 14 dagars ångerrÀtt.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb leverans. Bra info hela vÀgen under tiden paketet var på vÀg.
mycket nöjdð snabb service av en braâŠ
mycket nöjdð snabb service av en bra och behövlig produktð
8dagars betalningstid Àr för dåligt
8dagars betalningstid Àr för dåligt, kommer inte att bestÀlla igen

Företaget höll sitt löfte
Företaget höll sitt löfte om kontakt och det var snabb leverns, men Postnord höll inte måttet och det dröjde onödigt många dagar innan leveransen genomfördes. Vi Àr vÀldigt nöjda med rollatorn. Den Àr lÀtt, smidig och rullar fint på de flesta underlag.Den får plats bakom framsÀtet i bilen, vilket ju Àr smidigt. Dessutom Àr den ju snygg!
En bra produktinformation gjorde valetâŠ
En bra produktinformation gjorde valet lÀtt och leveransen var snabb och smidig.
Snabbt och enkelt!
Lite svÃ¥rt att ge ett omdöme dÃ¥ jagâŠ
Lite svårt att ge ett omdöme då jag Ànnu inte fått varan

Leveransen kom som lovat
Leveransen kom som lovat. Enda felet var att jag fått ett nytt förnamn:Ba! Jag heter nÀmligen Baltzar!
Mycket trevligt bemötande prÀglat avâŠ
Mycket trevligt bemötande prÀglat av stor hjÀlpsamhet vid telefonkontakt. Ni skall vara stolta över de två kvinnliga medarbetarna som jag pratade med.
Företaget har varit vÀldigt hjÀlpsammaâŠ
Företaget har varit vÀldigt hjÀlpsamma och besvarat mina frågor omgående
Så fruktansvÀrt lång leveranstid
Så fruktansvÀrt lång leveranstid! BestÀllde 30/3 och leveransen Àr fortfarande i Malmö. Estimerad leverans 7/4 men jag tvivlar.

Senior24 ããã®åç
Mkt kort tid mellan bestÀllning ochâŠ
Mkt kort tid mellan bestÀllning och leverans

Senior24 ããã®åç
ett pålitligt företag både med product och logistic
enkel : den product Jag fick Àr exact vad Jag önskade mig

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹