Blimo レビュヌ 677

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Blimo erbjuder en generös provperiod pÃ¥ en mÃ¥nad, vilket gör det tryggt och enkelt att testa rullstolen i sin egen miljö innan köp. Det vore dock mycket uppskattat om de kunde lÀgga ut en tydlig YouTu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det hÀr Àr min andra recension pÃ¥ mammas blimo 40. Min mamma kan inte ens gÃ¥ ut med soporna pga svÃ¥r typ av parkinson MEN med sin blimo x-40 sÃ¥ var hon idag ivÀg till klÀdaffÀr, apotek, fika med vÀni... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Köpte en promenadskooter som Àr jÀttefin, lÀttkörd och stabil. Ingen instruktionsbok pÃ¥ svenska. Blimo , likt de allra flesta bolag nuförtiden, anvÀnder sig av Klarna för betalningen vilket gjorde de... もっず芋る

䌁業情報

1. 障害者向け噚具提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HjÀlpfordon för privatpersoner, företag & industri VÃ¥r mÃ¥lsÀttning Àr att erbjuda ett brett sortiment av hjÀlpfordon till Sveriges lÀgsta priser. Detta utan att tumma pÃ¥ kvalitet och service. VÃ¥ra lÃ¥ga priser möjliggörs av att vi gör vÃ¥ra inköp direkt hos tillverkaren och sÀljer direkt till slutkund via Internet. Med lÃ¥ga omkostnader kan vi hÃ¥lla betydligt lÀgre priser. Vi har funnits pÃ¥ den svenska marknaden sedan 2005. Vi har lÃ¥ng erfarenhet av inköp i Asien och har byggt upp goda relationer till vÃ¥ra leverantörer. Vi kan sÃ¥ledes garantera produkter av högsta kvalitet. VÃ¥ra relationer till tillverkaren innebÀr Àven att vi har tillgÃ¥ng till reservdelar och teknisk support pÃ¥ alla vÃ¥ra produkter. Detta Àr en trygghet inför framtiden. Vi finns i NorrtÀlje, 45 minuters bilvÀg frÃ¥n Stockholm. Boka gÀrna en tid för demonstration av vÃ¥ra produkter! Adressen till vÃ¥rt varulager Àr: Nordbutiker i Sverige AB GösvÀgen 28 761 41 NORRTÄLJE

4.2

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

I have previously been used to reaching

I have previously been used to reaching you by phone. I had a problem that I could not get an answer to via your new system. I wrote an e-mail that could not give a clear answer but different possibilities. So the handling of my problems took a lot of time not only for me but it is clear not for you. I will buy a new product, not an electric scooter but a small electric car. But I will probably not do it with you. It must be nice for you to have a system that saves you a lot of time but can sometimes cause problems for your customers. Have a good time

2025幎11月10日

Snabba leveranser.

2026幎3月14日

Hejsan Lennart,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med de snabba leveranserna. Det Àr något vi alltid strÀvar efter att erbjuda.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig! 😊

HjÀlpsamma och trevliga

HjÀlpsamma och trevliga, snabb leverans

2026幎4月1日

Hejsan Kjell Arne,

Tack för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss att du upplevde både servicen som hjÀlpsam och trevlig samt att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Dostawa tylko do bramy ale i tak ok

Dostawa tylko do bramy ale i tak ok

2026幎3月18日

Hejsan Anna!

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och Àr glada att leveransen Àndå fungerade för dig. Vi tar med oss dina synpunkter för att fortsÀtta förbÀttra våra tjÀnster.

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde extra dÀck och slang

BestÀllde extra dÀck och slang. LÀtt och smidigt. Kom på 6 dagar

2026幎3月25日

Hejsan Elizabeth,

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att bestÀllningen gick smidigt och att leveransen kom fram inom rimlig tid. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och hoppas att du blir lika nöjd med produkterna framöver.
Varmt vÀlkommen tillbaka! 🚲

2026幎3月17日

Hejsan Erik,
Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med leveransen. Vi hoppas att du får stor nytta av din produkt!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans,bra vara !

2025幎7月5日

Hejsan Lars,

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både leveransen och produkten från Blimo. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Varmt vÀlkommen tillbaka!

Kan inte nås på telefon

Det enda som inte Àr bra Àr att man inte kan nå er på telefon. Promenadscoteren fungerar mycket bra. Jag Àr nöjd.

2026幎3月17日

Hejsan Jörgen,

Tack för ditt fina omdöme och vad roligt att höra att du Àr nöjd med din promenadscooter!

Vi förstår att tillgÀngligheten via telefon Àr viktig. Under sista veckan i mars kommer vårt telefonnummer att bli synligt igen, så att det blir enklare att nå oss Àven den vÀgen.
Tack för din feedback – den hjÀlper oss att bli bÀttre. Vi hoppas att du fortsÀtter vara nöjd med din produkt framöver!

Snabb leverans 👍

2026幎3月8日

Hejsan Niclas,

Tack för ditt fina omdöme! ⭐
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi hoppas att du fÃ¥r stor glÀdje av din produkt frÃ¥n oss pÃ¥ Blimo framöver. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Har haft min stol i ca året snart.

Har haft min stol i ca Ã¥ret snart.Är mycket nöjd och bekvÀm med den. Jag önskar bara en tjockare sittdyna och likasÃ¥ tillryggstödet. SÀnd mig en faktura och ni fÃ¥r betalt.

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

Hejsan Anders,

Tack för ditt omdöme! ⭐

Vad roligt att höra att du Àr nöjd och upplever stolen som bekvÀm.
Beroende på modell finns det olika sitsar att köpa till. Vi har Àven en komfortdyna som tillbehör som passar alla våra modeller:

Vi hoppas att du fortsÀtter vara nöjd med din produkt frÃ¥n Blimo framöver. 😊

5぀星のうち1の評䟡

Finns inget support som funkar alla

Finns inget support som funkar alla telefoner stÀngda
Christer Ebbesson

2026幎2月5日

Hej Christer,

Tack för ditt omdöme. Jag beklagar att du inte kÀnner dig nöjd med vår service. Vi finns hÀr för att hjÀlpa dig!

Om du har något du behöver hjÀlp med, får du gÀrna skriva till info@blimo.se så svarar vi inom 24h alla vardagar.

Hör av dig, så hjÀlper vi dig!

Slangarna jag köpte Àr bara

Slangarna jag köpte Àr bara reservdelar, dom anvÀnds nÀr jag får "punka". K.K

2026幎2月3日

Hej Kent! 😊

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig. Bra att ha slangar hemma som reservdelar ifall olyckan Àr framme.

Allt gott och lycka till framöver! 🚲

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkt till rimligt pris

Bra produkt till rimligt pris. Snabb leverans.LÀtt att montera.

2026幎2月18日

Hejsan Sverker,

Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de produkten, priset och leveransen. Vi hoppas att du fÃ¥r mycket glÀdje av din Blimo framöver. 🚲✚

Enkelt att bestÀlla

Enkelt att bestÀlla. Tydlig hemsida lÀtt att hitta det man söker.
Super snabb leverans. +++++
Tack
Mvh kicki

2026幎2月12日

Hej Kicki! 🌟

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig.
Vad kul att höra att du upplevde bestÀllningen som enkel, hemsidan tydlig och leveransen snabb. Precis så vill vi att det ska kÀnnas!

Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags igen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。