Super service!
Jeg har nu vÊret hos senzuvelv et par gange og jeg må virkelig rose dem for deres service!
Det er sjÊldent man kommer et sted, hvor man kan mÊrke at de virkelig brÊnder for det de laver, hvor de giver sig tid til at lave behandlingerne ordentlig indtil kunden er 100% tilfreds, og hvor man fÞler sig godt tilpas og trygge i deres hÊnder. De er meget imÞdekommende, smilende og man får altid tilbudt noget at drikke, hvilket er virkelig lÊkkert! De laver endda deres egne sirupper for at skille sig lidt ud.
Udover at klinikken også er flot indrettet, så tilbyder de også et bredt udvalg af behandlinger, hvilket gÞr det nice for en kunde som jeg, som både skal have lavet vipper og negle, men som også gerne vil/trÊnger til en massage en gang imellem, hvilket de også tilbyder. Jeg har lÊnge Þnsket mig at komme i den samme klinik som kunne tilbyde alle behandlinger istedet for at skulle booke sig ind hos 3 forskellige steder.
SÃ¥ alt i alt en meget god oplevelse indtil videre, og jeg vil klart anbefale dem til andre.