連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super service!

Jeg har nu vÊret hos senzuvelv et par gange og jeg må virkelig rose dem for deres service!
Det er sjÊldent man kommer et sted, hvor man kan mÊrke at de virkelig brÊnder for det de laver, hvor de giver sig tid til at lave behandlingerne ordentlig indtil kunden er 100% tilfreds, og hvor man fÞler sig godt tilpas og trygge i deres hÊnder. De er meget imÞdekommende, smilende og man får altid tilbudt noget at drikke, hvilket er virkelig lÊkkert! De laver endda deres egne sirupper for at skille sig lidt ud.

Udover at klinikken også er flot indrettet, så tilbyder de også et bredt udvalg af behandlinger, hvilket gÞr det nice for en kunde som jeg, som både skal have lavet vipper og negle, men som også gerne vil/trÊnger til en massage en gang imellem, hvilket de også tilbyder. Jeg har lÊnge Þnsket mig at komme i den samme klinik som kunne tilbyde alle behandlinger istedet for at skulle booke sig ind hos 3 forskellige steder.

SÃ¥ alt i alt en meget god oplevelse indtil videre, og jeg vil klart anbefale dem til andre.

2026幎3月2日

En virkelig afslappende behandling

En virkelig afslappende behandling!
Jeg fik en massage behandling (Maderoterapi) som var helt tilfredstillende 😉.
Under massagen spurgte massÞren ind til om behandlingen gjorde ondt og det var dejligt at blive hÞrt.
Personalet var enorm sÞde, lydhÞre og smilende, sÃ¥ man fÞlte sig tryg i at vÊre der. Det var en oplevelse 🀗
Senzuvelv kan klart anbefales!

2026幎2月23日
5぀星のうち5の評䟡

Ren velvÊre fra start til slut

Det, jeg synes gÞr SenzuVelv helt speciel, udover behandlinger i absolut topklasse..er den Êgte autenticitet og den kÊrlighed, man mÊrker. Man fÞler sig oprigtigt set, tryg og taget varmt imod fra fÞrste Þjeblik. Der er en sÊrlig ro og nÊrvÊr i rummet, som gÞr hele oplevelsen helt unik.

FortsÊt det fantastiske arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen og deres massager kan varmt, varmt anbefales!

2026幎2月19日
5぀星のうち5の評䟡

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse at besÞge Senzuvelv! Jeg blev mÞdt af enormt sÞde og imÞdekommende personale, der med det samme fik mig til at fÞle mig godt tilpas. Derefter fik jeg en wellness massage af Bussagorn som uden tvivl var den bedste massage jeg har fået. Hun var enormt dygtig og så professionel. Der blev spurgt ind til hvor jeg trÊngte til ekstra omsorg, og hun var meget grundig. Man forlader Senzuvelv helt flyvende og helt afslappet. De har bestemt fået en ny fast kunde her. Kan på det varmeste anbefale at besÞge dem!

2026幎1月27日

Sensuvelv kan klart anbefales

Sensuvelv kan klart anbefales, de laver virkelig smukkeste bryn og yy lashes til en overkommelig pris. Efter behandlingen blev jeg tilbudt en matcha, og den var utrolig lÊkker samt forfriskende. Personalet var også yderst nÊrvÊrende og imÞdekommende, jeg kommer helt sikkert igen.

2025幎12月12日
5぀星のうち5の評䟡

Det var en fantastisk og virkelig

Det var en fantastisk og virkelig tiltrÊngt behandling. Jeg valgte en terapeutisk massage hos Bussagorn i SenzuVelv, og det var ren luksus. Jeg dÞjer med fibromyalgi og har et stående arbejde og hun vidste prÊcis, hvad min krop havde brug for. En rigtig dejlig tid hos dem, skÞnt personale, der dufter godt! Efter behandlingen valgte jeg en matcha i deres rummelige lounge og det var virkelig lÊkkert. Personalet er så imÞdekommende. Jeg kommer helt klart igen!

2025幎11月19日

Efter min fÞdsel og 2 epidural’er i

Efter min fÞdsel og 2 epidural’er i ryggen har jeg fÃ¥et nogle pludselig smerter i ryg som fortsÊtter som et bÊlte helt ud til brystkassen.
Jeg har flere gange krympet sammen af smerter og disse anfald begyndte at komme helt op til 2 gange om ugen. Det har vÊret så uhyggelig.
Efter at have prÞvet maderoterapi hos Sensuvelv har jeg ikke oplevet disse smerter siden.
Jeg mener ikke at jeg har gjort noget andet for min krop udover denne behandling. Nu er der snart 1 måned siden og jeg har gudskelov ikke fået ondt i ryggen siden.
Derfor fortjener Sensuvelv denne anmeldelse og tak for den god service hele vegen igennem.

2025幎11月15日

Fantastisk oplevelse – stÊrkt anbefalet! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har lige fÃ¥et Madero-terapi hos Senzuvelv, og hold nu op en oplevelse! Det er lÊnge siden, jeg har fÞlt mig sÃ¥ afslappet og godt tilpas. Jeg dÞjer normalt meget med stress, men behandlingen gjorde en overraskende stor forskel – bÃ¥de i kroppen og i hovedet.

Behandleren var rolig, rar og så utrolig sÞd og forstående gennem hele forlÞbet. Han fik mig til at fÞle mig fuldstÊndig tryg fra start til slut, og den ro han udstrålede gjorde virkelig hele oplevelsen endnu bedre.

Det var simpelthen den dejligste behandling, jeg har fÃ¥et i meget lang tid. Det her bliver uden tvivl noget, jeg kommer til at gÞre fast hver mÃ¥ned. Kan STÆRKT anbefales til alle, der trÊnger til at fÃ¥ lÞsnet op, slappe af og mÊrke roen igen 😍

2025幎11月25日

OVERRASKENDE GODT

Kan 110% anbefale deres massager, der er ikke kun et dygtig team bag behandlingerne, men de overrasker også hver eneste gang! Vildt god snak, stemning, energi, plus en valgfri drikkevare oveni det hele? Jeg tror at Århus har en ny skjult perle

2025幎11月11日
5぀星のうち5の評䟡

SkÞnne behandlinger og fantastisk sted

Senzuvelv er virkelig et lille wellness-frirum. Man bliver mÞdt med smil, god energi og professionel behandling hver gang. Jeg elsker, at de tilbyder flere forskellige behandlinger – med det sÞdeste personale bag hver behandling, det gÞr det nemt at kombinere og forkÊle sig selv. Jeg fÞler mig altid som en bedre udgave af mig selv, nÃ¥r jeg gÃ¥r derfra.

2025幎11月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス