企業が回答しました
Hei hvis du er trett av dit gamle guld ,så vil jegfå det byttet inn til penger eller de blir satt ind på konto. Her er der personer som man kan stole på, jeg følte meg trygg og det er god service,du... もっと見る
企業が回答しました
Super fin service!. Hurtigt, og ukompliceret!!. Richard er en meget behagelig person ,og ville gerne anbefale ham til alle 👍!. Tak for nu 🫠.
SeroGuld er den sølv forhandler jeg bruger mest, om det er nye 1oz coins, Preowned, eller endda lidt mere et samle objekt som 2024 Daisy mønten jeg fik sidst, så er det iorden hver gang. Ekstremt godt... もっと見る
企業が回答しました
Sero Guld er en specialiseret virksomhed beliggende i hjertet af Valby, hvor vi – siden 2011 – har betjent flere tusinde tilfredse kunder med stor faglighed og integritet. Vi opkøber guld, sølv, platin og palladium i alle former, og tilbyder samtidig salg af investeringsmetaller som barrer og mønter via vores webshop. Hos Sero Guld vægter vi tryghed, gennemsigtighed og ordentlig kundeservice højt. Vi forstår, at salg af smykker og arvestykker ofte kan være en følelsesmæssig beslutning. Derfor lægger vi vægt på at skabe en behagelig og respektfuld atmosfære, hvor du som kunde får god tid og ro til at træffe den rette beslutning. Alle vurderinger er gratis og uforpligtende. Vi anvender flere præcise analysemetoder samt kalibrerede vægte for at sikre en korrekt og fair vurdering af dine metaller. Du er velkommen til at følge hele processen – vi tror på fuld åbenhed i alt, hvad vi gør. Vi tilbyder desuden prismatch, så du altid er sikret markedets bedste pris. Skulle du finde en højere vurdering andetsteds, matcher vi den med glæde. Derfor vælger vores kunder Sero Guld: ✔ Professionel og pålidelig rådgivning ✔ Gennemsigtige og grundige vurderinger ✔ Trygge og rolige rammer ✔ Gratis og uforpligtende tilbud ✔ Prismatch på guld- og sølvpriser Ønsker du at sælge dine metaller eller købe investeringsguld og -sølv, er du altid velkommen i vores butik i Valby – eller på vores webshop.
当該企業による記述

Valby Langgade 84, 2500, København, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Produkt som beskrevet. Pænt pakket. Hurtig behandling og levering. Og en gratis slik.
Super fin service og tryghed. Flot pris for guldet 👏🏻👏🏻. Vil anbefale dem til alle jeg kender. Tak 🏆

SERO GULD からの回答
Det var en rigtig god oplevelse og man følte sig tryg ved den kompetente behagelig person der behandlede køb af sølv og guld.

SERO GULD からの回答
Var hos Sero Guld den 10 juni. Det var en yderst behagelig fornøjelse. Jeg følte mig velkommen, og herren var sød og smilende. Kan kun anbefale denne forretning.

SERO GULD からの回答
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sero Guld. Fra første kontakt blev jeg mødt med en utrolig professionel, ærlig og imødekommende service. Hele processen var præget af gennemsigtighed og tryghed, og jeg følte mig aldrig presset til at træffe en hurtig beslutning.
Vurderingen af mine værdigenstande blev gennemgået grundigt og forklaret på en måde, så jeg havde fuld forståelse for både priser og beregninger. Det gav mig stor tillid til, at jeg fik en fair og konkurrencedygtig pris.
Det er sjældent, man møder en virksomhed, hvor faglighed, integritet og kundeservice går så naturligt hånd i hånd. Man mærker tydeligt, at kunden er i centrum, og at ordentlighed betyder noget.
Hvis du overvejer at sælge guld eller sølv, kan jeg uden tøven anbefale Sero Guld. En tryg, professionel og meget positiv oplevelse fra start til slut.

SERO GULD からの回答
Der er langt imellem så personlig, varm og professionel kundeservice som vi oplevede her.
Sero Guld får mine varmeste anbefalinger og jeg kommer gerne igen.

SERO GULD からの回答
Meget seriøst firma, gode priser og hurtig vurdering. Pengene du har solgt for er på kontoen inden for en time 👍👍👍

SERO GULD からの回答
Fik en god pris for mit sølv.
Nemt og hurtigt.
Samt god betjening.
Pengene gik ind med det samme
Følger dagen kursus i guld og sølv priser.
Ingen gebyr.

SERO GULD からの回答
God og reel service samt hurtig afregning. Det var nemt at få en tid til vurdering af smykker af guld og sølv.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。