Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sero Guld. Fra fÞrste kontakt blev jeg mÞdt med en utrolig professionel, Êrlig og imÞdekommende service. Hele processen var prÊget af gennemsigtighed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hei hvis du er trett av dit gamle guld ,sÃ¥ vil jegfÃ¥ det byttet inn til penger eller de blir satt ind pÃ¥ konto. Her er der personer som man kan stole pÃ¥, jeg fÞlte meg trygg og det er god service,du... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fin service!. Hurtigt, og ukompliceret!!. Richard er en meget behagelig person ,og ville gerne anbefale ham til alle ð!. Tak for nu ð« .
SeroGuld er den sÞlv forhandler jeg bruger mest, om det er nye 1oz coins, Preowned, eller endda lidt mere et samle objekt som 2024 Daisy mÞnten jeg fik sidst, sÃ¥ er det iorden hver gang. Ekstremt godt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sero Guld er en specialiseret virksomhed beliggende i hjertet af Valby, hvor vi â siden 2011 â har betjent flere tusinde tilfredse kunder med stor faglighed og integritet. Vi opkÞber guld, sÞlv, platin og palladium i alle former, og tilbyder samtidig salg af investeringsmetaller som barrer og mÞnter via vores webshop. Hos Sero Guld vÊgter vi tryghed, gennemsigtighed og ordentlig kundeservice hÞjt. Vi forstÃ¥r, at salg af smykker og arvestykker ofte kan vÊre en fÞlelsesmÊssig beslutning. Derfor lÊgger vi vÊgt pÃ¥ at skabe en behagelig og respektfuld atmosfÊre, hvor du som kunde fÃ¥r god tid og ro til at trÊffe den rette beslutning. Alle vurderinger er gratis og uforpligtende. Vi anvender flere prÊcise analysemetoder samt kalibrerede vÊgte for at sikre en korrekt og fair vurdering af dine metaller. Du er velkommen til at fÞlge hele processen â vi tror pÃ¥ fuld Ã¥benhed i alt, hvad vi gÞr. Vi tilbyder desuden prismatch, sÃ¥ du altid er sikret markedets bedste pris. Skulle du finde en hÞjere vurdering andetsteds, matcher vi den med glÊde. Derfor vÊlger vores kunder Sero Guld: â Professionel og pÃ¥lidelig rÃ¥dgivning â Gennemsigtige og grundige vurderinger â Trygge og rolige rammer â Gratis og uforpligtende tilbud â Prismatch pÃ¥ guld- og sÞlvpriser Ãnsker du at sÊlge dine metaller eller kÞbe investeringsguld og -sÞlv, er du altid velkommen i vores butik i Valby â eller pÃ¥ vores webshop.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Valby Langgade 84, 2500, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Super service og meget profesionelle. Og man fÞler sig tryg.

SERO GULD ããã®åç
Meget professionel behandling. Transparant dokumentation og straks afregning. Kan absolut anbefales.

SERO GULD ããã®åç
Lige fra jeg bestilte til jeg medtog varen,er jeg blevet informeret.
Og det var en hurtig ekspedition.

SERO GULD ããã®åç
Utroligs behagelige person Richard at handle med, trovÊrdigt nÃ¥r det drejer sig om salg af guld. Tilfreds med handlen ð
Hellere ikke sidste gang handler med Sero Guld
Kim Low

SERO GULD ããã®åç
En venlig, kompetent og professionel kundebehandling.
Effektiv håndtering- kontant afregning.

SERO GULD ããã®åç
Venlig, professionel og effektiv service. Kan anbefales på det hÞjeste!!!

SERO GULD ããã®åç
Nemt at få en tid og pengene blev overfÞrt som straks overfÞrsel. Nemt og hurtigt

SERO GULD ããã®åç
Bedste kundeservice - så ordentlig et menneske at handle med - tager sig tid til kunden

SERO GULD ããã®åç
Gode priser og megen fin behandling ved aflevering af guld til vejning og hele tiden oplysning hvad det var i gram på vÊgten .

SERO GULD ããã®åç
Kompetent og meget imÞde kommende betjening og afregning på min konto straks

SERO GULD ããã®åç
Bestilte et smykke online og fik mulighed for at afhente samme dag ð

SERO GULD ããã®åç
Super professionelt og en behagelig rådgivning. Omgivelserne indbyder til fortrolighed og sikkerhed,