レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ringede til dem om mit komfur hvor min elektriker havde stedfÊstet at mine varmelegemer ikke virkede (slog HFI-relÊet). De sendte en sms om problemet hvor der stod at varmelegemerne ikke virkede og a... もっず芋る

Reklamation igennem gram. Deres teknikker fandt ingen fejl trods vores beskrivelse af problemet. Nu har vi sÃ¥ igen oplevet fejlen og desvÊrre ikke hjemme til at redde det, og mistet for mange tus... もっず芋る

En sÞd og lokal kendt ung gut kom og reparerede vores kombiovn som Ã¥benbart har en kendt, medfÞdt fejl. Samtidigt justerede han opvaskemaskinen og gav gode rÃ¥d om hvidevarerne. Kvitteringer havde e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har nu brugt Service Centralen Syd ved flere lejligheder. FÞrste gang var da min sprit nye Asko kondenstÞrretumbler gik i stykker - lige op til jul!!! Fik lynhurtig og meget kompetent service,... もっず芋る

䌁業が回答したした

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Efter lang tids ventetid grundet vores

Efter lang tids ventetid grundet vores vaskemaskine /tÞrretumblers fabrikant ikke var til at få fat på, fik jeg fat i service centralen Syd og der gik kun 4 dage så stod de her med reservedel og fiskede det på ingen tid, så vi har vÊret meget glad for deres service

2020幎10月22日

Service Centralen SYD からの回答

Hej Lisa. Tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne hjÊlpe.

Bedste hilsen
Carsten Aaby

VÊrste service jeg i mit liv har oplevet

Aldrig har jeg oplevet et stÞrre spild af min tid.
Min nye vaskemaskine kunne ikke holde på vandet, så når den kÞrte lå der en mindre sÞ af sÊbevand under maskinen. Jeg kontaktede service centralen syd, og de sendte en tekniker ud for at se på den.
2 uger senere har jeg besÞg af en tekniker, som fortÊller mig at maskinen er tÊt på undersiden, og at det er lågen den er galt med. Han bestiller reservedele, og fortÊller mig at jeg kan forvente 2 ugers ventetid.
De 2 uger går og intet nyt fra Service centralen syd.
Jeg venter et par dage og stadig intet nyt, så jeg ringer. De vidste ikke lige hvornår reservedelen ville komme, fordi den var i restordre. Det havde de ikke lige tÊnkt sig at fortÊlle, og jeg gik nu efter nÊsten en måned og ventede i spÊnding på hvornår der ville ske noget.
Jeg var i kontakt med Skousen fordi jeg ikke gad vente mere, ang. en ombytning, men eftersom Service Centralen Syd var i gang med en reparation, så måtte jeg vente.
Endelig kom reservedelen, og efter halvanden måneds ventetid, tog jeg fri igen så deres tekniker kunne komme og få styr på sagerne:
En halv times arbejde, en hurtig 10 minutters test og så var den "fikset".
3 dage senere, og hvad finder jeg under min vaskemaskine? En sÞ af sÊbevand.
Jeg tog fri fra arbejde 2 dage, fordi jeres tekniker kun kunne komme mellem 07:00 og 12:00, et interval på 5 timer. Hvor svÊrt er det at planlÊgge sin dag?
Må selv rykke for hvornår reservedel/tekniker kommer. Ingen fleksibilitet fra jeres side.
Dårligste service jeg nogensinde har oplevet, hold jer langt vÊk.

2020幎9月6日

Hej Magnus
Tak for din anmeldelse. Det har bestemt ikke vÊret godt nok og kan godt forstå din frustration. Vores udfordring har vÊret at vi har haft en del vÊk i denne Coronatid og har haft udfordringer med at få de samme montÞrer ud igen på de samme sager. Desuden har vi haft rigtig, rigtig travlt og har haft tilknyttet ekstra personale fra branchen som måske ikke har fået tilstrÊkkelig oplÊring. Det er ingen undskyldning men en forklaring på, at vi i de sidste måneder har haft udfordringer. Vi er nu helt på plads og har tilknyttet den stab vi skal, så vi igen kan gÞre hurtigere og bedre. Jeg beklager den oplevelse du har haft. Mht tider kan alle vore kunder bede om at blive ringet op f.eks 1/2 timer fÞr vi kommer. Det spÞrger vi normalt om hvis kunden har svÊrt ved at vÊre hjemme så lÊnge.

Mht reservedele så har der vÊret lang ventetid på nogen dele bl.a. af Corona så fabrikker har ligget underdrejet. Det skal vi måske vÊre bedre til at informere om.

Carsten Aaby

Har haft besÞg tre gange uden afhjÊlpning af fejl

Har haft besÞg tre gange, for at få lyset i et nyt kÞleskab til at virke.
Den fÞrste tekniker byttede om på to ledninger, og mente at det var det der skulle til, uden at tjekke om fejlen var afhjulpet. Dette var ikke tilfÊldet, og kÞleskabet virkede stadig ikke.
Den anden tekniker gjorde en ihÊrdig indsats, da han fandt ud af, at ikke alt var som det skulle vÊre. Kompressoren kÞrte hele tiden, og den kunne ikke slukkes. Han bestilte derfor en ny termostat, og fik lyset til at virke.
Den tredje tekniker kom d.d., og skiftede termostaten. Her kortslutter mit fjernsyn, da teknikeren slukkede for sikringen uden at bede mig om at slukke mit tv. Dette betÞd at der opstod en spÊndingsspids, som forårsagede kortslutningen i tv'et. Nu har jeg så et Þdelagt tv, og et kÞleskab, hvor lyset stadigvÊk ikke virker, og det er et helt nyt kÞleskab der er tale om.
Da jeg henvendte mig til Servicecentalen Syd fik jeg den arrogante besked, at min egen forsikring skulle dÊkke skaden, da jeg selv havde inviteret teknikeren indenfor. På trods af at det er et firma der tilbyder service af hvidevarer, der normalt står inde i et hus, synes jeg det er mangel på ansvar, og dårlig kundeservice at give sådan et svar. Jeg kan jo ikke risikere at lukke dem ind i mit hjem, når de nu for fjerde gang skal komme, og forsÞge at ordne kÞleskabet. Det bliver simpelthen for dyrt at lukke en
tekniker indenfor, når de ikke har nogen anelse om hvad det er de foretager sig.
Jo tak, jeg har en forsikring, men står med en udgift til et nyt tv.
Update, har skrevet 2 mail til Servicecentralensyd, som de ikke har svaret på.

2020幎7月30日

Witt Kogeplade

Vores blot 5 mdr gl. kogeplade brÊndte af og vi kontaktede leverandÞren. De sendte Servicecentralen Syd ud indenfor 6 dage. Efter grundig fejlfinding om torsdagen blev der rekvireret ny servicedel og allerede dagen efter kom de igen og monterede OG tjekkede, at tingene fungerede fÞr servicemontÞren kÞrte. Kan kun på det varmeste anbefale firmaet. Tak for god service

2020幎7月3日

Hej Charlotte
Tak for din fine anmeldelse. Godt vi kunne hjÊlpe

Kompetent fejludbedring.

En sÞd og lokal kendt ung gut kom og reparerede vores kombiovn som åbenbart har en kendt, medfÞdt fejl. Samtidigt justerede han opvaskemaskinen og gav gode råd om hvidevarerne.
Kvitteringer havde entreprenÞren som byggede vores hus ikke styr på at give videre, men han rekvirerer dem for os.
Hvis alt virker fra nu er, er vi svÊrt godt tilfredse.

2020幎6月22日

Hej Thomas
Tusinde tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget.

Service Centralen Syd
Carsten Aaby - indehaver

Vi havde besÞg af en montÞr der

Vi havde besÞg af en montÞr der stillede en diagnose (pris 800,- kr) for vores opvaskemaskine. 2 uger senere var reservedele fremskaffe og den blev monteret. Et skylleprogram blev brugt til at teste at reparationen virkede. Vi blev bedt om at betale 1.200,- kr fÞr montÞren forlod os. Efter at montÞren var kÞrt startede vi en 'rigtig' vask og det viste sig at problemet ikke var blevet afhjulpet. Vi ringede og beklagede os og gav udtryk for at vi ville have vores penge retur. Efter meget lang snak (til tider ubehagelig for os som kunde), hvor der ikke var den store forståelse for at vi ikke Þnskede at betale for en 'vare' der var uden virkning. Vi blev fortalt at vi skulle begynde forfra med at betale for en ny diagnose og vi kunne ikke få penge retur for den reservedel som Þjensynlig ikke havde vÊret nÞdvendig, da som der blev sagt: Den gamle del var jo allerede smidt ud...
Så vi har hverken fået penge tilbage for den forkerte diagnose eller den unÞdvendige reservedel.
Alt i alt en oplevelse vi gerne ville have vÊret foruden.
Derfor vil vi bestemt ikke anbefale dette firma, ring til andre og mere 'venlige' firmaer.

2020幎6月16日

Hej Kurt.
Tak for snakken i telefonen. Vi har aftalt at tale sammen igen onsdag efter din ferie. Vi ser det sådan, at vi gav et tilbud på max. 1.600 kr for reparationen og det blev 1.200,00. Den virkede da vi kÞrte men efterfÞlgende ringer I ind og siger den ikke virker på andet program. Vi har tilbudt at komme ud igen og I skal kun betale for delen og i får kreditnota på den anden del. Nu har jeg ikke selv hÞrt samtalen og jeg vil gerne hÞre din side af historen onsdag og lad os finde en god lÞsning for jer så I bliver tilfredse.
Service Centralen Syd
Carsten Aaby - indehaver

KÞbte en vaskemaskine i januar

KÞbte en vaskemaskine i januar. Efter kort tid kan den ikke skylle sÊben ud.
Jeg afprÞver tre forskellige typer sÊbe, tjekker filteret, slanger mv. Jeg bruger kun 25 ml sÊbe, prÞvede med endnu mindre sÊbe, men så lugtede tÞjet efter endt vask, maskine er på 8 kg. I kommer ud.
Maskinen bliver nul stillet og manden siger, bliv endelig ved med at bruge Neutral sÊbe og 25 ml sÊbe skal der til. Virker det ikke, må vi tage maskinen med og teste den igennem.
Det virker, yes. Efter nogle uger er problemet der desvÊrre igen. Manden kommer igen.
Han ser maskinen tage vand ind. Slukker maskinen og kÞrer igen, med den besked, at han vil snakke med chefen og ringe tilbage.
Senere på dagen bliver jeg ringet op. Nu får jeg så at vide, at jeg skal bruge mindre sÊbe og så bare kÞbe sÊbe med duft og skyllemiddel med duft.
Mit tÞj skal vÊre rent, ikke bare dufte.
I fredags modtager jeg så en regning, som skulle vÊre betalt i onsdags?
Derudover har jeg handlet med Elgiganten, som har henvist til jer, så regningen er slet ikke min. Tjek kÞbeloven.

2020幎5月25日
自発的なレビュヌ

AnsÊt IKKE dette selskab!

Vi gav vores espressomaskine til reparation i december 2019 med lÞftet om, at den skulle repareres senest 4 uger (afhÊngigt af hvor hurtigt de kunne fÃ¥ dele). Vi har aldrig hÞrt om virksomheden igen, fÞr jeg skrev en e-mail i februar for at bede om en opdatering. Vi modtog en rÊkke undskyldninger (nogen var syge, sÃ¥ de ikke kunne reparere det endnu) og et lÞfte om hurtig reparation og en opdatering snart. Denne opdatering kom aldrig. I marts sendte jeg en e-mail igen, nu brugte firmaet Covid-19 krisen som en grund til ikke at kunne reparere den og beskyldte os som kunde for ikke at have forstÃ¥et dette. Vi har meget forstÃ¥else for denne situation og har selv forretninger, der er berÞrt. Dette forklarer dog ikke, hvorfor de har holdt fast pÃ¥ vores maskine i 5 mÃ¥neder uden opdateringer eller reparation. Nu nÊgter de at reparere maskinen, fordi vi klagede. Frygtelig service, og vi vil bestemt aldrig nogensinde bruge dette firma igen. Vi har nu manglet vores maskine i 5 mÃ¥neder og modtager den af ​​dem i morgen uden at blive repareret, efter at vi har spurgt flere gange. GÅ ALDRIG TIL disse gutter med reparationer !!!

2020幎5月4日

Service Centralen SYD からの回答

Hej Nicki. Tak for din anmeldelse. Jeg har vÊret jeres sag igennem og lÊst korrespondancen. Jeg må erkende, at her har vi ikke vÊret dygtige nok. Det har taget for lang tid og du burde have haft besked som lovet. Vi har haft endel sygdom og Covid19 har bestemt ikke hjulpet, men det undskylder ikke den lange svartid. Vi beklager meget og håber du kan få den lavet andet sted.

Mvh
Indehaver

SkÞnt humÞr og hÞjt serviceniveau

Havde besÞg af en montÞr/reparatÞr ifm. udskiftning af en gummiliste i en kÞleskabslåge. En meget rar og venlig mand med skÞnt humÞr og hÞjt serviceniveau. Har kun ros til ham.

2020幎4月2日

Hej Julie.
Mange tak for din sÞde anmeldelse og fordi du gav dig tid til det.

Carsten Aaby, indehaver

Vi har haft et rigtig kedeligt forlÞb

Vi har haft et rigtig kedeligt forlÞb omkring et Blomberg kÞle/fryseskab. Det har vÊret forsÞgt repareret flere gange - uden held. Vi har nu fået og vide at kÞleskabet er udenfor garanti - og at vi skal betale for det sidste besÞg. Dette på trods af at fejlen STADIG ikke er udbedret. Skabet er kÞbt hos Skousen i Kolding og de har på ingen måde hjulpet - men henviser til Servicecentralen Syd.
Sagen er nu indklaget til Forbrugerstyrelsen.

2020幎4月2日

Service Centralen SYD からの回答

Hej Ole. Jeg har forsÞgt at ringe flere gange og har lagt besked. Vi har vÊret hos dig igen og som jeg forstår det på vores montÞr er skabet nu lavet og kÞrer som det skal. Jeg vil stadig gerne afslutte det hele med dig via en telefonsamtale for at hÞre om du er tilfreds nu.

Indehaver

Er ekspert i reparation

Vi har haft et kompliceret problem med vores Askov ovn,ovnen viser en fejlkode og serviceteknikeren analyserer fejlen og udskifter de relevante reservedele med få dages ventetid

2019幎12月26日

Hej Holger
Tusinde tak for din anmeldelse. Den giver vi videre til teknikeren. Du Þnskes en glÊdelig jul samt et godt nytår.

Carsten Aaby - Indehaver

ServiceCentralen Syd - service i topform !!

Har haft besÞg af ServiceCentralen Syd 2 gange inden for den sidste uge.
FÞrst til eftersyn af kÞleskab og i dag til udskiftning.
Og må bare sige, at de yder super service.
Rigtigt flinke montÞrer.. effektive og så er det hele bare i orden.
Alt er pÊnt monteret og indjusteret og der er ryddet pÊnt op efterfÞlgende.
Kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

2019幎12月10日

Hej Thomas.
Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget, at du var tilfreds med vores service og tak fordi du gav dig tid til at skrive. Vi giver din ros videre til montÞrerne.
Carsten Aaby, Indehaver

Top service

Vi har kun gode ting at sige:-) vi havde besÞg af jeres medarbejder Christian, han havde bare styr på det han lavede og meget kundevenlig :-) en god start på weekenden. Tak for jeres besÞg:-) mvh Winnie Ehmsen

2019幎1月25日

Service Centralen SYD からの回答

Hej Winnie. Tusinde tak for din anmeldelse, Det glÊder os at du var tilfreds. Vi giver din ros videre til Christian

DirektÞr og medindehaver

BesÞg af servicemedarbejder Anders

BesÞg af servicemedarbejder Anders, som hurtigt fandt fejlen på min opvaskemaskine og udbedrede den ! Super service !
Mvh. Ronnie

2018幎4月13日

Hej Ronnie

Mange tak for det. GlÊder os du var tilfreds

Carsten Aaby, DirektÞr og partner

Jeg har lige haft besÞg af to flinke

Jeg har lige haft besÞg af to flinke service medarbejdere Anders og Kasper, der fik overarbejde, fordi de ville rede ovnen inden weekenden. Stor tak
Ruth E. NIELSEN

2018幎4月12日

KÊre Ruth

Mange tak for din anmeldelse. Vi lade de positive ord gå videre til vore medarbejdere

Carsten Aaby, DirektÞr og partner

Hvor bliver man GLAD

Hvor bliver man GLAD - når en sÞd og rar montÞr gÞr ALT, hvad han kan for at lÞse ens problem, og "tingesten så virker". Pigerne på kontoret er også sÞde og hjÊlpsomme.
De må alle til tider have et lidt "utaknemmeligt job" - for når man kÞber en sprit-ny hvidevare, så forventer man jo at den virker. Og det gÞr den så - desvÊrre - ikke altid. SelvfÞlgelig bliver man Êrgerlig, til tider endda lettere irriteret - men samtidig må man jo vÊre glad for et FANTASTISK service firma. som så trÊder til og lÞser problemet. TAK!!!!

2018幎4月6日

Hej Jette

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive om vort besÞg. Det betyder meget for os.

Carsten Aaby, Dir. og partner

Rep. af opvaskemaskine

Hurtig og effektiv, og venlig montÞr. rigtig godt tilfreds

2018幎3月21日

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at du har vÊret tilfreds

Carsten Aaby - direktÞr og partner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。