Ringede til dem om mit komfur hvor min elektriker havde stedfÊstet at mine varmelegemer ikke virkede (slog HFI-relÊet). De sendte en sms om problemet hvor der stod at varmelegemerne ikke virkede og a... ãã£ãšèŠã
Reklamation igennem gram. Deres teknikker fandt ingen fejl trods vores beskrivelse af problemet. Nu har vi sÃ¥ igen oplevet fejlen og desvÊrre ikke hjemme til at redde det, og mistet for mange tus... ãã£ãšèŠã
En sÞd og lokal kendt ung gut kom og reparerede vores kombiovn som Ã¥benbart har en kendt, medfÞdt fejl. Samtidigt justerede han opvaskemaskinen og gav gode rÃ¥d om hvidevarerne. Kvitteringer havde e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Online booking
Så sker det, der ikke må ske, vaskemaskinen går i stykker og der er lang tid til mandag morgen, hvor man kan få fat i hjÊlp, og her er man jo på arbejde. Online booking blev lÞsningen , let og ukompliceret, og nu venter jeg så bare på montÞren, men aftalen er på plads. Har tidligere brugt firmaet til reparation, og jeg har fuld tillid til, at tingene er i orden.

kompetent
Super kompetent udfÞrelse af reparation på vores kÞleskab. ImÞdekommende og venlig reparatÞr der udfÞrte opgaven hurtigt og professionelt , jeg vil også ringe til service centralen syd nÊste gang .

Lynhurtig og kompetent service
Jeg har nu brugt Service Centralen Syd ved flere lejligheder. FÞrste gang var da min sprit nye Asko kondenstÞrretumbler gik i stykker - lige op til jul!!! Fik lynhurtig og meget kompetent service, af servicemanden, der kom.
Siden har jeg ringet til dem, når jeg havde problemer med mine hårde hvidevarer - og kun fået tip-top service.
Absolut service i topklasse!!! :-)

Fik repareret ovn
Let proces, hurtig ankomst og flinke mennesker. Det vil jeg gerne give dem 5 stjerner for.

Super service på klokkeslet
Den 10-12 sendte jeg en mail til firmaet med en beskrivelse af 2 problemer med mit amerikaner skab----isdannelse--blÊserstÞj..På nettet havde jeg lÊst at varmelegme+blÊser skulle udskiftes. Det skrev jeg til dem.
Vi kommer 13-12 kl 7.00 og har nye dele med.MontÞren kom prÊcis, og efter 1 time var skabet som nyt. Prisen på reservedelene var ok--ikke dyrere end på nettet.
MontÞren var super--rar-venlig. Havde kunde flair ..
Alt i alt en god start på dagen
Jeg kan kun anbefale firmaet
Husk at give"" ros"" når nogen fortjener det
Kurt Hansen
Sommervej
Odense

Dygtig og hjÊlpsom montÞr
Service modtaget d. 18/6-2013 / Jens Mikkelsen, Dyrup.

Hurtig og effektiv service, ***** fra MEGET tilfreds kunde
Ringende i mandags og fik allerede en servicemand ud i dag, som ordnede problemet med min vaskemaskine på under en halv time. Dejligt med en virksomhed, som sÊtter kunderne i fokus og yder en effektiv service. Kan varmt anbefales herfra., tak for hjÊlpen!
Med venlig hilsen
Morten JÞrgensen

Uberettet inkasso anmeldelse
Jeg vil på det kraftigste fraråde at benytte sig af Servicecentralen, som på alle måder virker uprofessionel og sÊrdeles arrogant i deres optrÊden. Så snart opgaven er udfÞrt stopper al god etik, som man bÞr kunne forvente af en veldreven virksomhed, der sÊtter kunden i fokus. I stedet indtrÊder mafialignende metoder med ekskalerende rykkergebyr og indberettelse til inkasso, uagtet at deres egen eksterne advokat (advokatgruppen) med det samme kunne se at der intet var at komme efter. Alt sammen grundet faktureringsfejl og roderi I deres EDB.