レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

RengÞring og service i topklasse. Jeg har kun rosende ord for hvor tilfrede vi er med ServiceHusets RengÞring. Kommer som aftalt og efterlader huset dejligt rent og rydeligt. Altid venlige, smilend... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det gÞr en stor forskel i hverdagen, at fÃ¥ rengÞring lÞbende. Ikke mindst fordi det ogsÃ¥ er super nemt at komme i kontakt med kontoret. De svarer hurtigt og altid med en positiv Ã¥nd. Vi anbefaler dem... もっず芋る

Det er super rart at man altid bliver mÞdt med at alting kan lade sig gÞre
 uanset om vi vil flytte en rengÞring, mÃ¥ aflyse hvis ungerne er syge
 eller andet. Og kontoret svarer altid hurtigt og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget meget dygtig, grundig og ordentlig vinduespudser. Et af vinduerne faldt ud under pudsningen (pga. en fejl i vinduet) og Marckus (vinduespudseren) hang ud af vinduesrammen og holdt vinduet med... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃サヌビス

圓該䌁業による蚘述

ServiceHuset RengÞring tilbyder privat rengÞring i det meste af landet. Vi har specialiseret os i privat rengÞring, og har mere end 30 års erfaring. ServiceHuset RengÞring tilbyder også erhvervsrengÞring og vinduespudsning.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

657件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

RengÞring og service i topklasse.

RengÞring og service i topklasse.
Jeg har kun rosende ord for hvor tilfrede vi er med ServiceHusets RengÞring. Kommer som aftalt og efterlader huset dejligt rent og rydeligt. Altid venlige, smilende og hjÊlpsomme.
Har derfor også brugt dem i mange år.
De får vores varmeste anbefalinger.

2026幎4月15日

Hej Inger

En stor tak for din fine anmeldelse 🀗 Den gÞr os glade og motiverer os.

En rigtig god forårsdag til dig 🌞

Teamet i ServiceHuset RengÞring

En kÊmpe hjÊlp til daglig

Det gÞr en stor forskel i hverdagen, at få rengÞring lÞbende. Ikke mindst fordi det også er super nemt at komme i kontakt med kontoret. De svarer hurtigt og altid med en positiv ånd. Vi anbefaler dem helt klart til andre!

2026幎4月1日

Hej Gitte

Et stort tak for din anmeldelse 🌞 Den motiverer os, og sÊtter et ekstra stort smil pÃ¥ vores lÊber.

Rigtig god forÃ¥rsdag til dig 🌞

Teamet i SeeviceHuset RengÞring

Gennemgående fleksibilitet

Gennemgående fleksibilitet

ServiceHuset RengÞring er enormt lÞsningsorienterede, og fleksible når planer skal Êndres i sidste Þjeblik, sygdom osv.

Stor ros herfra!

2026幎4月4日

Hej Amanda

Rigtig mange tak for din anmeldelse - den er meget vÊrdsat 🙂

Fleksibilitet betyder meget - livet har altid drejninger, som Êndrer pÃ¥ planer 🙂 Det skal der vÊre plads til.

God forÃ¥rsdag til dig 🌞

Teamet i ServiceHuset RengÞring

DÃ¥rlig kommunikation og udeblivelser - kan ikke anbefales

Vi har desvÊrre haft en virkelig dårlig oplevelse med ServiceHuset.

Vi brugte dem fast i en periode, hvor kvaliteten svingede en del, og hvor kommunikationen med rengÞringsteamet også var ret dårlig. Flere gange oplevede vi, at de forsÞgte at flytte rengÞringen på selve dagen og endda kun omkring en time fÞr, den skulle vÊre fÊrdig. Det var bl.a. derfor, vi stoppede samarbejdet for ca. et halvt år siden.

Da vi skulle flytte ud af vores lejlighed, valgte vi alligevel at give dem en chance igen til en slutrengÞring (inkl. ovn, kalk, skabe osv.), fordi vi havde brug for, at det bare spillede 100 % inden nÞgleoverdragelse.

Men de brÊndte os af. Ikke bare én gang, men to gange.

FÞrste gang dukkede de ikke op som aftalt. Jeg skrev efterfÞlgende til dem og bad helt eksplicit om en bekrÊftelse på, at de i det mindste ville komme anden gang, fordi det var slutrengÞring og virkelig vigtigt. Det bekrÊftede de på mail.

Alligevel kom de ikke.

Som om det ikke var nok, afleverede de heller ikke vores nÞgle tilbage, som aftalt. Vi endte derfor med at skulle ringe til dem og bede dem komme med det samme med nÞglen. De dukkede fÞrst op 50 minutter senere.

Det betÞd, at vi stod 45 minutter fÞr nÞgleoverdragelse med en beskidt lejlighed og uden den sidste nÞgle. Det var ekstremt stressende og totalt uacceptabelt.

Det her er simpelthen under al kritik. Uprofessionelt, upålideligt og ikke et firma, jeg på nogen måde kan anbefale.

2026幎4月1日

Absolut tilfreds med flytterengÞring

Jeg har fået foretaget en flytterengÞring af min lejlighed, og alt forlÞb super fint. Både op til rengÞringen, under rengÞringen og efter rengÞringen. Tak til ServiceHuset RengÞring!

2026幎2月23日

Hej Jette

Rigtig mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner 🙂 Vi fik lige alle sammen et endnu stÞrre smil pÃ¥ lÊberne.

Med Þnsket om en god forårsdag, vil vi glÊde os til det fortsatte samarbejde.

Teamet i SeeviceHuset RengÞring

Service huset er altid indstillet på lÞsninger og altid til at snakke med hvis der er behov for Êndringer eller lignende.

2026幎2月12日

Hej Torben

Rigtig mange tak for din anmeldelse, som vi sÊtter stor pris pÃ¥ 🙂

Rigtig god forårsdag 🌱

Teamet i ServiceHuset RengÞring

Vi bliver altid mÞdt med JA-hatten på

Det er super rart at man altid bliver mÞdt med at alting kan lade sig gÞre
 uanset om vi vil flytte en rengÞring, mÃ¥ aflyse hvis ungerne er syge
 eller andet.
Og kontoret svarer altid hurtigt og altid med godt humÞr. Top karakter herfra

2026幎2月19日

Hej Mathias

Rigtig mange tak for din anmeldelse - som vi sÊtter stor pris pÃ¥ 🙂

Tak for at give dig tiden til, at skrive en anmeldelse. Nu kan vi alle sammen runde arbejdsdagen af med et stort smil pÃ¥ lÊberne 🙂

Total i orden service!

Total i orden service!

Jeg har udelukkende ros til ServiceHuset. Aldrig problemer med min rengÞring, total behagelig medarbejder der kommer ud til mig.
Har brugt dem i mange måneder.
KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎1月28日

Hej Lene

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse, som bÃ¥de gÞr os glade og motiverede 🥰

Vi giver straks dine roser videre til dit rengÞringsteam 🌟

Super fin rengÞring

Super fin rengÞring. Personalet er utrolig venlige og meget fleksible. Det lever op til de forventninger, vi har til rengÞringen hver gang :)

2026幎2月5日

ServiceHuset RengÞring からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, og de 5 stjerner 🙂 Det er meget vÊrdsat, og bringer et ekstra smil pÃ¥ vores lÊber.

Teamet i ServiceHuset RengÞring

God rengÞring over lang tid

Vi har haft glÊde over lang tid hvor Barbara har gjort så fint rent. Har en gang haft et andet team som ikke levede op til standarten, men der var de meget lydhÞre og kompensere. En dårlig oplevelse ved manglende rengÞring hvor kommunikation simpelthen var så dårlig og fik ikke rengÞring fordi de ville bestemme hvornår og fik ikke mulighed for at vÊlge. Vi har lige fået en ny rengÞringsdame som har gjort det så fint. Alt i alt gÞr de det rigtig godt

2026幎1月20日

Hej Laila

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse, som gÞr os bÃ¥de glade og motiverede 🀗

Vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde, og Þnsker dig en skÞn vinterdag 🙂

Teamet i ServiceHuset RengÞring

God attitude og meget serviceminded 👍

2026幎1月16日

Hej Jannik

Mange tak for dine 5 stjerner og dine fine ord - det motiverer os rigtig meget 🙂

Vi Þnsker dig et godt nytÃ¥r, og en skÞn vinterdag ⛄

Stor ros fra os

Stor ros fra os. Vi glÊder os til det fortsatte samarbejde.

2026幎1月5日

Hej Casper

Tusind tak for de 5 stjerner - dem sÊtter vi meget stor pris pÃ¥ - og vi glÊder os ogsÃ¥ til det fortsatte samarbejde 🙂

Godt nytår 🎉

Teamet i Servicehuset RengÞring

Elendig rengÞring og mangelfuld kommunikation

Vi havde rengÞring hver anden uge og nåede ca. to mdr fÞr vi opsagde aftalen. Niveauet af rengÞring var helt i bund, og spejlene var ofte mere beskidte efter rengÞring. Jeg går ud fra, at de blev vasket med beskidt vand. Vi skiftede personale undervejs, og gjorde opmÊrksomme på, at vi ikke syntes, at kvaliteten var i orden. Det Êndrede ikke noget. Kommunikationen var også enormt dårlig, og jeg var i kontakt med begge rengÞringsteams mange gange. Den ene gang, hvor der helt tydeligt ikke var gjort rent, påstod de, at de var kommet til at gÞre rent hos naboen ved en fejl. Men hvordan havde de overhovedet fået nÞglen til naboen?

2025幎11月5日

Hej Peter

Vi er super glade for, at have fÃ¥et en snak med dig, og Þnsker dig et rigtig godt nytÃ¥r 🙂

Teamet i ServiceHuset RengÞring

Meget utilfredsstillende rengÞring – gentagne fejl og manglende ansvar

Vi har haft Servicehuset i ca. et halvt år, og desvÊrre har ikke én eneste rengÞring vÊret uden vÊsentlige mangler.

Vi har haft flere forskellige rengÞringsmedarbejdere fra virksomheden, men kvaliteten har konsekvent vÊret utilstrÊkkelig hver eneste gang. Helt basale ting blev gentagne gange ikke udfÞrt:
• Vasken i bryggerset blev aldrig tÞrret af
• Der blev konsekvent ikke stÞvsuget under senge, sofaer m.m.
• Vandhaner blev ofte ikke aftÞrret
• RengÞring blev udfÞrt indendÞrs med udendÞrssko
• Der blev efterladt vand pÃ¥ vores trÊgulve, som fÞrst blev opdaget flere timer senere – noget der kan ÞdelÊgge gulvene
• Efter de startede, fik vi for fÞrste gang problemer med skimmelsvamp pÃ¥ badevÊrelset, som tidligere var holdt nede

To personer brugte under 40 minutter på 170 kvm, hvilket i sig selv forklarer meget om resultatet.

Vi har dokumentation for alle fejl og mangler, som lÞbende er blevet sendt til direktÞren. Alligevel endte dialogen med fÞlgende meldinger:

“vi har desvÊrre ikke nogen vi mener kan leve op til jeres forventninger”
“det er desvÊrre ikke altid, at vi er i stand til at leve op til forventningerne”

Derudover blev vores toiletsÊde Þdelagt under en rengÞring. Det overraskende var, at vi selv skulle betale virksomhedens selvrisiko på 450 kr. for deres skade, med henvisning til et afsnit i betingelserne (afsnit 11), som vi fÞrst blev gjort opmÊrksomme på efter skaden var anmeldt.

Det, der isÊr frustrerer, er, at vi aldrig har haft urealistiske forventninger. Vi Þnskede blot en helt almindelig, grundig rengÞring svarende til det, virksomheden selv beskriver på feres website, de leverer.
Det var desvÊrre langt fra det, vi oplevede i praksis.

Efter vi har skiftet til et andet rengÞringsselskab, er alle problemer forsvundet, og vi har ikke haft en eneste klage.

På den baggrund kan vi desvÊrre ikke anbefale Servicehuset til privat rengÞring

___________________________________________________
Opdatering efter virksomhedens svar:
___________________________________________________
Vi har ikke anmodet om ekstra ydelser, men alene forventet almindelig rengÞring i overensstemmelse med den beskrevne service.
De gratis rengÞringer vedrÞrte en skade på et toiletbrÊt forårsaget under rengÞring, og rabatten på én rengÞring blev givet, fordi flere basale opgaver ikke var udfÞrt.
De dokumenterede forhold vedrÞrte udfÞrelsen af almindelig rengÞring, ikke sÊrlige krav.
Efter skift til andet rengÞringsselskab er problemerne ophÞrt.

2025幎11月29日

Hej Jesper

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Vi har bestrÊbt os på at imÞdekomme dine Þnsker bedst muligt og har derfor også forsÞgt med flere forskellige rengÞringsteams, som normalt får rigtig god feedback fra vores kunder. DesvÊrre lykkedes det alligevel ikke helt at ramme det, du havde håbet på, og det beklager vi meget.

Vi har fuld forstÃ¥else for, at det er frustrerende, nÃ¥r forventninger og resultat ikke stemmer overens. Vi gÞr hvert Ã¥r rent i ca. 50.000 hjem, og heldigvis er langt de fleste kunder glade for vores service – men ind i mellem sker det, at kemien eller behovene ikke matcher, og det er naturligvis Êrgerligt, nÃ¥r det sker.

I forhold til skaden på toiletbrÊttet, har vi forsÞgt at kompensere bedst muligt med to gratis rengÞringer samt 25 % rabat på en tredje rengÞring. Det var vores måde at vise, at vi tog din henvendelse alvorligt og gerne ville finde en god lÞsning.

Jeg beklager endnu engang, at vi ikke kunne fÃ¥ det til at fungere for jer. Samtidig er jeg glad for at hÞre, at I har fundet en lÞsning, der passer jer bedre – det er trods alt det vigtigste.

Mange hilsner - og rigtig god jul
fra teamet i ServiceHuset RengÞring

Det er simpelthen en fornÞjelse at

Det er simpelthen en fornÞjelse at komme hjem til et rengjort hjem, hvergang Daniela har vÊret forbi. Jeg er SÅ tilfreds med jer og hende og kan ikke anbefale jer nok til alle jeg kender. Skylder at fÃ¥ skrevet det til jer.

2025幎8月4日

Hej Meyer

Rigtig mange tak for de fine ord og 5 stjerner 😊

Vi skynder os at puste dine roser hen til Daniela, som helt sikkert bliver glad for dine ord og giver hende motivation til at blive ved med, at gÞre et godt stykke arbejde 😊

Rigtig god sommerdag til dig.

Teamet i ServiceHuset RengÞring

Det det er så dejligt og fint med

Det det er så dejligt og fint med Anica. Jeg er meget tilfreds.

2025幎6月25日

Hej Bente

Tak for dine 5 stjerner - vi sÞrger straks for at puste dine roser over til Anica 😊

Rigtig god sommerdag til dig.

Teamet i ServiceHuset RengÞring

Vi er meget tilfredse med vores

Vi er meget tilfredse med vores nuvÊrende rengÞring, Barbara. Vi har aldrig fået bedre rengÞring

2025幎3月25日

Hej Ida

Rigtig mange tak for dine fine anmeldelse og 5 stjerner 😊

Vi skynder os at puste dine roser hen til dit rengÞringsteam - og glÊder os til det fortsatte samarbejde.

Teamet i ServiceHuset RengÞring

UdfÞrer opgaven til punkt og prik

UdfÞrer opgaven til punkt og prik. Meget tilfredsstillende rengÞring på alle måder. Nem at komme i kontakt med, at snakke med og alle . forespÞrgsel besvares hurtigt, ingen tid spild.

2025幎2月18日

Hej Masood

TAK for dine anmeldelse og de 5 stjerner - det motiverer os og gÞr os glade, at du er tilfreds med din rengÞring samt kommunikationen med os 🥰

Vi glÊder os til det fortsatte samarbejde - og Þnsker dig en rigtig god dag 😊

Teamet i ServiceHuset RengÞring

Stabilt fremmÞde hver gang. Servicehuset er kun til at anbefale. Alexander er et fund. Han er husets gode fe, der efterlader alt skinnende rent.

2025幎2月10日

Hej Agnete Sloth

TAK for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - det sÊtter vi stor pris pÃ¥, og gÞr os glade, at du er tilfreds med din rengÞring 😊

Vi puster straks roserne videre til Alexander, og glÊder os til det fortsatte samarbejde 🙂

Havde besÞg af Florin fra Servicehuset

Havde besÞg af Florin fra Servicehuset i dag. God service og flot resultat. Klar anbefaling og noget jeg gerne vil benytte mig af igen :-)

2025幎1月22日

Hej Frank

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse - som vi også vil dele med Florin 🥰

Med Þnsket om en god vinterdag, ser vi meget frem til det fortsatte samarbejde.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。