RengÞring og service i topklasse. Jeg har kun rosende ord for hvor tilfrede vi er med ServiceHusets RengÞring. Kommer som aftalt og efterlader huset dejligt rent og rydeligt. Altid venlige, smilend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det gÞr en stor forskel i hverdagen, at fÃ¥ rengÞring lÞbende. Ikke mindst fordi det ogsÃ¥ er super nemt at komme i kontakt med kontoret. De svarer hurtigt og altid med en positiv Ã¥nd. Vi anbefaler dem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er super rart at man altid bliver mÞdt med at alting kan lade sig gÞre ⊠uanset om vi vil flytte en rengÞring, mÃ¥ aflyse hvis ungerne er syge ⊠eller andet. Og kontoret svarer altid hurtigt og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget meget dygtig, grundig og ordentlig vinduespudser. Et af vinduerne faldt ud under pudsningen (pga. en fejl i vinduet) og Marckus (vinduespudseren) hang ud af vinduesrammen og holdt vinduet med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ServiceHuset RengÞring tilbyder privat rengÞring i det meste af landet. Vi har specialiseret os i privat rengÞring, og har mere end 30 års erfaring. ServiceHuset RengÞring tilbyder også erhvervsrengÞring og vinduespudsning.
Christians Brygge 28 1. th., 1559, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
RengÞring og service i topklasse.
Jeg har kun rosende ord for hvor tilfrede vi er med ServiceHusets RengÞring. Kommer som aftalt og efterlader huset dejligt rent og rydeligt. Altid venlige, smilende og hjÊlpsomme.
Har derfor også brugt dem i mange år.
De får vores varmeste anbefalinger.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Det gÞr en stor forskel i hverdagen, at få rengÞring lÞbende. Ikke mindst fordi det også er super nemt at komme i kontakt med kontoret. De svarer hurtigt og altid med en positiv ånd. Vi anbefaler dem helt klart til andre!

Gennemgående fleksibilitet
ServiceHuset RengÞring er enormt lÞsningsorienterede, og fleksible når planer skal Êndres i sidste Þjeblik, sygdom osv.
Stor ros herfra!

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Vi har desvÊrre haft en virkelig dårlig oplevelse med ServiceHuset.
Vi brugte dem fast i en periode, hvor kvaliteten svingede en del, og hvor kommunikationen med rengÞringsteamet også var ret dårlig. Flere gange oplevede vi, at de forsÞgte at flytte rengÞringen på selve dagen og endda kun omkring en time fÞr, den skulle vÊre fÊrdig. Det var bl.a. derfor, vi stoppede samarbejdet for ca. et halvt år siden.
Da vi skulle flytte ud af vores lejlighed, valgte vi alligevel at give dem en chance igen til en slutrengÞring (inkl. ovn, kalk, skabe osv.), fordi vi havde brug for, at det bare spillede 100 % inden nÞgleoverdragelse.
Men de brÊndte os af. Ikke bare én gang, men to gange.
FÞrste gang dukkede de ikke op som aftalt. Jeg skrev efterfÞlgende til dem og bad helt eksplicit om en bekrÊftelse på, at de i det mindste ville komme anden gang, fordi det var slutrengÞring og virkelig vigtigt. Det bekrÊftede de på mail.
Alligevel kom de ikke.
Som om det ikke var nok, afleverede de heller ikke vores nÞgle tilbage, som aftalt. Vi endte derfor med at skulle ringe til dem og bede dem komme med det samme med nÞglen. De dukkede fÞrst op 50 minutter senere.
Det betÞd, at vi stod 45 minutter fÞr nÞgleoverdragelse med en beskidt lejlighed og uden den sidste nÞgle. Det var ekstremt stressende og totalt uacceptabelt.
Det her er simpelthen under al kritik. Uprofessionelt, upålideligt og ikke et firma, jeg på nogen måde kan anbefale.
Jeg har fået foretaget en flytterengÞring af min lejlighed, og alt forlÞb super fint. Både op til rengÞringen, under rengÞringen og efter rengÞringen. Tak til ServiceHuset RengÞring!

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Service huset er altid indstillet på lÞsninger og altid til at snakke med hvis der er behov for Êndringer eller lignende.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Det er super rart at man altid bliver mÞdt med at alting kan lade sig gÞre ⊠uanset om vi vil flytte en rengÞring, må aflyse hvis ungerne er syge ⊠eller andet.
Og kontoret svarer altid hurtigt og altid med godt humÞr. Top karakter herfra âŠ

Total i orden service!
Jeg har udelukkende ros til ServiceHuset. Aldrig problemer med min rengÞring, total behagelig medarbejder der kommer ud til mig.
Har brugt dem i mange måneder.
KÊmpe anbefaling herfra.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Super fin rengÞring. Personalet er utrolig venlige og meget fleksible. Det lever op til de forventninger, vi har til rengÞringen hver gang :)

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Vi har haft glÊde over lang tid hvor Barbara har gjort så fint rent. Har en gang haft et andet team som ikke levede op til standarten, men der var de meget lydhÞre og kompensere. En dårlig oplevelse ved manglende rengÞring hvor kommunikation simpelthen var så dårlig og fik ikke rengÞring fordi de ville bestemme hvornår og fik ikke mulighed for at vÊlge. Vi har lige fået en ny rengÞringsdame som har gjort det så fint. Alt i alt gÞr de det rigtig godt

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Stor ros fra os. Vi glÊder os til det fortsatte samarbejde.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Vi havde rengÞring hver anden uge og nåede ca. to mdr fÞr vi opsagde aftalen. Niveauet af rengÞring var helt i bund, og spejlene var ofte mere beskidte efter rengÞring. Jeg går ud fra, at de blev vasket med beskidt vand. Vi skiftede personale undervejs, og gjorde opmÊrksomme på, at vi ikke syntes, at kvaliteten var i orden. Det Êndrede ikke noget. Kommunikationen var også enormt dårlig, og jeg var i kontakt med begge rengÞringsteams mange gange. Den ene gang, hvor der helt tydeligt ikke var gjort rent, påstod de, at de var kommet til at gÞre rent hos naboen ved en fejl. Men hvordan havde de overhovedet fået nÞglen til naboen?

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Vi har haft Servicehuset i ca. et halvt år, og desvÊrre har ikke én eneste rengÞring vÊret uden vÊsentlige mangler.
Vi har haft flere forskellige rengÞringsmedarbejdere fra virksomheden, men kvaliteten har konsekvent vÊret utilstrÊkkelig hver eneste gang. Helt basale ting blev gentagne gange ikke udfÞrt:
⢠Vasken i bryggerset blev aldrig tÞrret af
⢠Der blev konsekvent ikke stÞvsuget under senge, sofaer m.m.
⢠Vandhaner blev ofte ikke aftÞrret
⢠RengÞring blev udfÞrt indendÞrs med udendÞrssko
⢠Der blev efterladt vand pÃ¥ vores trÊgulve, som fÞrst blev opdaget flere timer senere â noget der kan ÞdelÊgge gulvene
⢠Efter de startede, fik vi for fÞrste gang problemer med skimmelsvamp på badevÊrelset, som tidligere var holdt nede
To personer brugte under 40 minutter på 170 kvm, hvilket i sig selv forklarer meget om resultatet.
Vi har dokumentation for alle fejl og mangler, som lÞbende er blevet sendt til direktÞren. Alligevel endte dialogen med fÞlgende meldinger:
âvi har desvÊrre ikke nogen vi mener kan leve op til jeres forventningerâ
âdet er desvÊrre ikke altid, at vi er i stand til at leve op til forventningerneâ
Derudover blev vores toiletsÊde Þdelagt under en rengÞring. Det overraskende var, at vi selv skulle betale virksomhedens selvrisiko på 450 kr. for deres skade, med henvisning til et afsnit i betingelserne (afsnit 11), som vi fÞrst blev gjort opmÊrksomme på efter skaden var anmeldt.
Det, der isÊr frustrerer, er, at vi aldrig har haft urealistiske forventninger. Vi Þnskede blot en helt almindelig, grundig rengÞring svarende til det, virksomheden selv beskriver på feres website, de leverer.
Det var desvÊrre langt fra det, vi oplevede i praksis.
Efter vi har skiftet til et andet rengÞringsselskab, er alle problemer forsvundet, og vi har ikke haft en eneste klage.
På den baggrund kan vi desvÊrre ikke anbefale Servicehuset til privat rengÞring
___________________________________________________
Opdatering efter virksomhedens svar:
___________________________________________________
Vi har ikke anmodet om ekstra ydelser, men alene forventet almindelig rengÞring i overensstemmelse med den beskrevne service.
De gratis rengÞringer vedrÞrte en skade på et toiletbrÊt forårsaget under rengÞring, og rabatten på én rengÞring blev givet, fordi flere basale opgaver ikke var udfÞrt.
De dokumenterede forhold vedrÞrte udfÞrelsen af almindelig rengÞring, ikke sÊrlige krav.
Efter skift til andet rengÞringsselskab er problemerne ophÞrt.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Det er simpelthen en fornÞjelse at komme hjem til et rengjort hjem, hvergang Daniela har vÊret forbi. Jeg er SÃ
tilfreds med jer og hende og kan ikke anbefale jer nok til alle jeg kender. Skylder at få skrevet det til jer.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Det det er så dejligt og fint med Anica. Jeg er meget tilfreds.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Vi er meget tilfredse med vores nuvÊrende rengÞring, Barbara. Vi har aldrig fået bedre rengÞring

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
UdfÞrer opgaven til punkt og prik. Meget tilfredsstillende rengÞring på alle måder. Nem at komme i kontakt med, at snakke med og alle . forespÞrgsel besvares hurtigt, ingen tid spild.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Stabilt fremmÞde hver gang. Servicehuset er kun til at anbefale. Alexander er et fund. Han er husets gode fe, der efterlader alt skinnende rent.

ServiceHuset RengÞring ããã®åç
Havde besÞg af Florin fra Servicehuset i dag. God service og flot resultat. Klar anbefaling og noget jeg gerne vil benytte mig af igen :-)

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã