Perfekte tepper for å pakke inn baby
Har lett overalt etter luftige tepper som er store nok til å lage en swaddle for nyfÞdt baby. Dette er eneste stedet jeg har funnet dem i 150 cm bredde (og det er langt nok). I tillegg var det rask levering.
HRO Servicesystemer / HROfus.no har over 35 års erfaring som importÞr av kvalitetsprodukter til det norske markedet. Vi har kontor og lager i HÞnefoss, og distribuerer anerkjente merkevarer fra internasjonale produsenter til hele familien, men primÊrt innen baby- og barneprodukter, leker, og utvalgte produkter til kjÊledyr . Produktene våre leverer vi til butikker over hele landet, inkludert apotek. Vi har også leveringer til blant annet norske sykehus. Gjennom vår nettbutikk tilbyr vi også våre merkevarer direkte til norske forbrukere. Med over 35 års erfaring, personlig service og hÞy produktkompetanse er vi opptatt av å skape gode kundeopplevelser, og vårt mål er å gjÞre det enkelt for våre kunder å finne trygge, innovative og kvalitetssikre produkter. HRO Servicesystemer / HROfos.no = Trygghet og kvalitet!
VERKSTEDVEIEN 52 , 3516, HÃNEFOSS, ãã«ãŠã§ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã