レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En mycket anvÀndbar rasp att sÀtta pÃ¥ min batteridrivna vinkelslip. Fungerar vÀldigt bra men har bara anvÀnt den i nÃ¥gra minuter sÃ¥ jag vet inget om livslÀngden. Även ett bra pris och snabb leverans

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft en bra upplevelse och jag fick hjÀlp av kompetent kundtjÀnst, som vÀgledde mig i att vÀlja rÀtt produkt för mig. Jag Àr sÀrskilt nöjd med min produkt Paketerbjudande - Bensin Röjsax 43 cc... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde nyligen en trimmer frÃ¥n SETrimmer.se och Àr otroligt nöjd med bÃ¥de produkten och servicen. Webbplatsen Àr lÀtt att navigera, och det var enkelt att hitta den perfekta trimmern för mi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vedklyv för tÀndvedspinnar - Vertikal En produkt visas men en annan levereras. Produkten pÃ¥ bilderna finns hos andra leverantörer. Den har samma funktion men Àr en annan kvalitet och finish Àn d... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店

圓該䌁業による蚘述

SETrimmer Àr en skandinavisk e-handelsverksamhet som sÀljer verktyg, maskiner och tillbehör. Alla kan handla hos oss, och som kund fÃ¥r du ta del av: LÃ¥ga priser – kanske Sveriges billigaste. Fri frakt – vid köp över 799 SEK. Hög kvalitet – kanske Sveriges bÀsta. Snabb leverans – 1-3 dagars leveranstid. Svensk kundtjÀnst. Mission och vision: SETrimmer strÀvar efter att leverera produkter av hög kvalitet till marknadens bÀsta priser med kort leveranstid och Sveriges bÀsta kundservice. Vi gör detta genom att eliminera onödiga mellanhÀnder genom att köpa direkt frÃ¥n tillverkaren och sÀlja direkt till konsumenten. Alla onödiga led i försörjningskedjan har skurits bort, vilket ocksÃ¥ gör oss flexibla för vÃ¥ra kunders förslag och önskemÃ¥l. Till skillnad frÃ¥n mÃ¥nga andra webbutiker har vi vÃ¥rt eget lager i Skandinavien, vilket gör att vi alltid kan garantera snabb leverans (1-3 dagars leveranstid). PÃ¥ SETrimmer vÀrdesÀtter vi god, svensk och personlig service. LÀmna gÀrna en Àrlig recension pÃ¥ Trustpilot.

4.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Krångel med leverans

Krångel med leverans. Betalade hemleverans men fick
hÀmta hos ombud ICA HALLEN .Bra vara nöjd.

2026幎3月26日

Hej

Vi har full förståelse för din frustration och kan se att du har försökt kontakta oss. Vi har varit i kontakt med transportören och bett dem att hÀmta paketet och skicka det till rÀtt adress.

Vi beklagar att det inte levererades till rÀtt stÀlle, men vi Àr glada att du Àr nöjd med varan.

Setrimmer

AnvÀndbar vinkelslipsrasp

2026幎3月19日

Tack för din recension!

VÀnlig hÀlsning

5぀星のうち1の評䟡

Leverans kom inte till nÀrmaste ombud

Leverans kom inte till nÀrmaste ombud default

2026幎2月26日

Hej Martin
Tack för din recension.

Jag har precis gått in och tittat på din order och kan se att paketet har levererats till det paketombud som valdes i samband med bestÀllningen.

Vi beklagar naturligtvis om detta inte har varit tydligt, och vi hoppas att du ÀndÃ¥ Àr nöjd med din produkt. 🙂
Emma // SEtrimmer

Har inte fått något Ànnu

2025幎12月29日

Hej Karin

Tack för din recension.

Jag vill gÀrna följa upp den och ge lite mer information. Jag kan se att du lade din bestÀllning hos oss den 28 december, att paketet skickades från oss den 29 december och att det ankom till terminalen i Sverige den 30 december. Jag kan tyvÀrr inte sÀga exakt varför leveransen har blivit försenad, men det verkar som att något har gått fel på terminalen.

Enligt spårningslÀnken ska din order dock levereras idag, den 7 januari.

På grund av förseningen vill jag gÀrna erbjuda dig en återbetalning på 75 kr som ett litet plåster på såret. Jag har dÀrför bett om dina uppgifter hÀr på Trustpilot, så att vi kan ordna en passande lösning.

Jag hoppas att detta kan bidra till en bÀttre upplevelse, och jag ser fram emot att höra från dig.

VÀnliga hÀlsningar
Malthe

5぀星のうち3の評䟡

Bra kvalitet för pengarna

Vedklyven verkar hålla bra kvalitet men behövde slipas för att vara anvÀndbar.

2025幎11月28日

Hej Frederik,
Tack för din recension.

Vi Àr glada över att du tycker om kvaliteten på våra produkter.

NÀr det gÀller skÀrbladet vill vi gÀrna komma i kontakt med dig så att vi kan hjÀlpa till att förstå och lösa problemet.
Vi ber om dina uppgifter i samband med recensionen så att vi kan hjÀlpa dig.

Ha en riktigt bra dag.
HÀlsningar Jonas

5぀星のうち1の評䟡

En produkt visas men en annan levereras!!

Vedklyv för tÀndvedspinnar - Vertikal
En produkt visas men en annan levereras.
Produkten på bilderna finns hos andra leverantörer.
Den har samma funktion men Àr en annan kvalitet och finish Àn den som visas på bilderna. Den som levereras har plasthandtag och en grov bult som led istÀllet för en stift. Den Àr heller inte skarpslipad.

2025幎11月20日

Hej Johan,

Tack för din recension.

Jag följer gÀrna upp Àrendet så vi kan hitta en lösning som du blir nöjd med.

Jag har precis bett om dina uppgifter så att vi kan undersöka saken nÀrmare. Vill du skicka en bild på den produkt du har mottagit? Vi kÀnner nÀmligen inte igen den beskrivning du ger i din recension. De bilder och videor vi anvÀnder i vår marknadsföring visar exakt den produkt som vi skickar ut.

Eftersom vi inte har patent pÃ¥ produkten kan andra företag sÀlja liknande versioner som kan likna vÃ¥r vÀldigt mycket – men vi vill naturligtvis sÀkerstÀlla att du har fÃ¥tt rÀtt produkt.

Vi hoppas att du återkommer med dina uppgifter så vi kan lösa problemet snabbt och på ett bra sÀtt.

Med vÀnliga hÀlsningar
Malthe