En mycket anvÀndbar rasp att sÀtta pÃ¥ min batteridrivna vinkelslip. Fungerar vÀldigt bra men har bara anvÀnt den i nÃ¥gra minuter sÃ¥ jag vet inget om livslÀngden. Ãven ett bra pris och snabb leverans
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har haft en bra upplevelse och jag fick hjÀlp av kompetent kundtjÀnst, som vÀgledde mig i att vÀlja rÀtt produkt för mig. Jag Àr sÀrskilt nöjd med min produkt Paketerbjudande - Bensin Röjsax 43 cc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag bestÀllde nyligen en trimmer frÃ¥n SETrimmer.se och Àr otroligt nöjd med bÃ¥de produkten och servicen. Webbplatsen Àr lÀtt att navigera, och det var enkelt att hitta den perfekta trimmern för mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vedklyv för tÀndvedspinnar - Vertikal En produkt visas men en annan levereras. Produkten pÃ¥ bilderna finns hos andra leverantörer. Den har samma funktion men Àr en annan kvalitet och finish Àn d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SETrimmer Àr en skandinavisk e-handelsverksamhet som sÀljer verktyg, maskiner och tillbehör. Alla kan handla hos oss, och som kund fÃ¥r du ta del av: LÃ¥ga priser â kanske Sveriges billigaste. Fri frakt â vid köp över 799 SEK. Hög kvalitet â kanske Sveriges bÀsta. Snabb leverans â 1-3 dagars leveranstid. Svensk kundtjÀnst. Mission och vision: SETrimmer strÀvar efter att leverera produkter av hög kvalitet till marknadens bÀsta priser med kort leveranstid och Sveriges bÀsta kundservice. Vi gör detta genom att eliminera onödiga mellanhÀnder genom att köpa direkt frÃ¥n tillverkaren och sÀlja direkt till konsumenten. Alla onödiga led i försörjningskedjan har skurits bort, vilket ocksÃ¥ gör oss flexibla för vÃ¥ra kunders förslag och önskemÃ¥l. Till skillnad frÃ¥n mÃ¥nga andra webbutiker har vi vÃ¥rt eget lager i Skandinavien, vilket gör att vi alltid kan garantera snabb leverans (1-3 dagars leveranstid). PÃ¥ SETrimmer vÀrdesÀtter vi god, svensk och personlig service. LÀmna gÀrna en Àrlig recension pÃ¥ Trustpilot.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

SETrimmer ããã®åç
Mycket bra produkt som gett mig möjlighet att klyva ved på ett mycket sÀkrare sÀtt.

SETrimmer ããã®åç
Krångel med leverans. Betalade hemleverans men fick
hÀmta hos ombud ICA HALLEN .Bra vara nöjd.

SETrimmer ããã®åç
Leverans kom inte till nÀrmaste ombud default

SETrimmer ããã®åç
Helt ok sele för ganska billig peng. Påminner mycket om en betydligt dyrare Husqvarna eller stihl sele.

Gjorde sitt jobb direkt.
Magneterna tog inte alls, så det var bra att det följde med fÀstanordningar

SETrimmer ããã®åç
Enkelt att bestÀlla, snabb leverans. OmtÀnksamt packat.

SETrimmer ããã®åç
Vedklyven verkar hålla bra kvalitet men behövde slipas för att vara anvÀndbar.

SETrimmer ããã®åç
Helt enkelt just det jag behövde och fungerar perfekt

Vedklyv för tÀndvedspinnar - Vertikal
En produkt visas men en annan levereras.
Produkten på bilderna finns hos andra leverantörer.
Den har samma funktion men Àr en annan kvalitet och finish Àn den som visas på bilderna. Den som levereras har plasthandtag och en grov bult som led istÀllet för en stift. Den Àr heller inte skarpslipad.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã