4.3

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jag har skickat sms till er men ni

Jag har skickat sms till er men ni svarar inte.
Den hÀr sms var,att jag har bestÀllt fel mood balance gummies. För att barn som Àr 6 år kan inte ta den hÀr gummies.
Jag frågade till er också dini hemsidan chatting.ni har sagt att barn kan ta över 12 år. DÀr efter jag har skickat sms men ni svarar inte.
Tack mitt mail.

2026幎3月23日

Hej Mano,
Vi ber om ursÀkt för missförståndet. Vi har inget telefonnummer idag som man kan sms och vi svarade på ditt mail, men vad vi kan se har vi inte fått svar på vårt senaste mail. Vi kan sjÀlvklart hjÀlpa dig att byta produkter om det Àr så. Maila gÀrna oss på info@sevital.se så ser vi till att hjÀlpa dig. Med vÀnliga hÀlsningar, Alexandra

Magical

Been eating the Gummies for awhile and I got my mom NMN because she was always tired and after eating about a week she came to life again. They are magical these Sevital!!

2026幎1月1日

Sevital からの回答

That's amazing! We're very happy to hear to that :) You're free to use the code "Sevital20" for 20% off on your next order! Best regards, Sevital

Goda, frÀscha och genomtÀnkta

Jag har testat gummies frÃ¥n sevital ett tag nu och Àr riktigt nöjd med hela upplevelsen. Leveransen var snabb och smidig, och produkterna kÀndes frÀscha och genomtÀnkta direkt nÀr jag öppnade förpackningen. Smakerna fÃ¥r vi inte missa, smakar som godis, riktigt goda och man ser framemot nÀsta 😍😍

2026幎3月28日

Sevital からの回答

Riktigt kul att höra Kevin! Vi strÀvar alltid mot att leverera så bra service som möjligt, med snabba leveranser och givetvis bra produkter som vi utvecklat över tid. Nya smaker och produkter kommer att lanserar under 2026 :)

Mycket nöjd 😍

VÀldigt goda Gummies, anvÀnder Ashwagandha pÃ¥ kvÀllen och sover mycket bÀttre 😍

2026幎4月2日

Sevital からの回答

Vad roligt att höra, Ashwagandha har hjÀlpt oss sjÀlva vÀldigt mycket med både med stress och förbÀttrad sömn! Tack för ditt omdöme :) <3

5぀星のうち5の評䟡

Why look anywhere else when taking supplements

go-to snack and favorite way to get my daily supplements in. Honestly, they almost feel too good, tastes like candy and I sometimes catch myself reaching for more than I should
 ^^

A perfect blend of flavor, colors, and variety. These “seven vitals” have become a natural part of my routine, and I wouldn’t want to be without them.

Love them all.

2026幎4月2日

Sevital からの回答

What a lovely review, thank you Pontus! We're happy to hear that you love our products as much as we do.

We promise to continue to deliver high quality and tasteful supplements!

10/10 gummies

10/10 gummies
Testat Kreatin och ashwagandha.
JÀttefin kvalité

2026幎3月18日

Sevital からの回答

Vad kul att höra! Vi kommer inom kort lansera 2 nya smaker med kreatin :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。