Bij Sfeerbaas een neon logo voor onze rockband besteld, zeer tevreden. Ze denken van het begin mee, en leveren vlot en netjes het goed werkende product. Eerste indruk van de kwaliteit is prima
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snel en gemakkelijk contact via mail en whatsapp. Wensen worden gehoord en nageleefd. Overtroffen zelfs. Het ontwerp was fantastisch. Ik werd goed op de hoogte gehouden. De lamp zat netjes verpakt en... もっと見る
Uitstekende service, ze denke oprecht heel goed met je mee. Heb alles als prettig ervaren en raadt Sfeerbaas absoluut aan voor een ieder die een mooi kwalitatief neon sign wilt!
Ik heb afgelopen vrijdag mijn neon logo mogen ontvangen....... in 1 woord, Woww. Helemaal blij mee en ook precies geworden zoals ik het voor ogen had. Zelf een logo ontworpen via Chatgpt en dit doorge... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Sfeerbaas LED Neon Signs! Ontwerp jouw unieke neon lamp met onze NeonConfigurator™ bij Sfeerbaas. Kies uit vele opties om een neonbord te creëren dat perfect past bij jouw interieur, van thuis tot zakelijk gebruik. Onze neon borden zijn handgemaakt met Ultra Bright LED™ technologie, en zijn vertrouwd door merken zoals SBS6, Love Island en Tomorrowland. Dankzij de premium kwaliteit en het visuele effect maken onze neon signs gegarandeerd indruk. Waarom kiezen voor Sfeerbaas? Wij staan voor snelle levering en uitstekende kwaliteit. Met een neon sign van Sfeerbaas kun je een blijvende indruk maken die helemaal aansluit bij jouw stijl en visie. Bezoek onze website en verlicht jouw wereld vandaag nog met Sfeerbaas neonverlichting!
連絡先
Nieuwe Brink 61, 1404 KA, Bussum, オランダ
- 035 220 3077
- info@sfeerbaas.nl
- sfeerbaas.nl
Mooie producten
Mooie producten , ben super blij met mn neon sign , je kunt hem in alle kleuren zetten die je maar wilt , afhankelijk van de sfeer , ik raad dit echt aan . En altijd snel antwoord op je vraag , snelle levering. Heb er nu al twee en ga nog derde bestellen .
Heel blij mee!
Heel mooi ontwerp gemaakt, houd je goed op de hoogte, komt afspraken na. Heel tevreden. Echt blij mee.
Fantastisch logo in perfecte…
Fantastisch logo in perfecte maatvoering. Communicatie heel erg duidelijk en helder. Geen verborgen kosten en eerlijke prijzen.
Alles volgens afspraak.
Fijne service
Fijne service, super snel en heel vriendelijk! Netjes verpakt en het resultaat is top!
Heel blij er mee echt een goeie…
Heel blij er mee echt een goeie kwaliteit goedkoop en nog eens snelle levering
Snelle service
Snelle reactie en advies op wat ik wilde. Ook het voor bepaalde datum ontvangen van het product werd goed op geanticipeerd.
Love the work
Goed geholpen
Goed geholpen! Vriendelijke klantenservice en laagdrempelig! Mooi resultaat! moet hem nog ophangen maar kan niet wachten!
Zo top ‘Strálend met Oerbouillon’
We zijn heel blij met ‘Strálend met Oerbouillon’ in neon. Nog mooier dan gedroomd. En zo snel gerealiseerd!!!
Ook het contact met Sfeerbaas heb ik als bijzonder fijn ervaren.
De onthulling ervan vormde het klapstuk van de feestelijke bedrijfsopening.
Dankjulliewel!
Marion
Smithies mancave
Perfecte service erg behulpzaam en duidelijke communicatie.
Echt een aanrader !!!
Erg blij met custom design!
Vanaf het begin goed meegenomen in het proces. Ze kwamen met een mooi design en dit is ook naar behoren geleverd! De levering van het custom design was snel!
Kwalitatief materiaal en snel geleverd
Super klantenservice
Super klantenservice. En mijn bestelde neonverlichting is precies zoals ik in gedachten had. Perfect 😍
Super goede service
Super goede service, en enorm snel gemaakt en verstuurd. Aardige contactpersonen en over het algemeen een hele goede ervaring. De neon-sign werkt perfect en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。