レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Een fijne en overzichtelijke website! In eerste instantie was er iets fout gegaan met de levering van de bestelling, maar dit hebben ze heel netjes en snel opgelost. Ze zijn makkelijk te bereiken en... もっと見る

企業情報

1. ガラス製品店

当該企業による記述

Bent u opzoek naar nieuwe wijnglazen, longdrinkglazen of welk ander glas dan ook? Dan ben je bij 123Glaswerk aan het goede adres. Bekijk bij ons de beste kwaliteit glazen voor een betaalbare prijs. De beste merken kan je vinden bij ons.

連絡先

snelle service

snelle service, netje afgeleverd

2026年2月17日

123Glaswerk からの回答

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden vent.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, prachtige en stevige glazen!

2026年1月16日

123Glaswerk からの回答

Goed om te horen dat de glazen snel zijn geleverd en u tevreden bent met de glazen, veel plezier ermee.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, alleen per ongeluk de verkeerde glazen geleverd. Door hun snelle reactie had ik de goede glazen 2 dagen later in huis.

2025年11月13日

123Glaswerk からの回答

Fijn om te horen dat wij onszelf goeden hebben hersteld. Veel plezier met de glazen.

5つ星のうち5の評価

Zeer mooie glazen en uitstekende…

Zeer mooie glazen en uitstekende service! Nadat wij hadden aangegeven dat wij de bestelde glazen niet ontvangen hadden (terwijl de bezorgdienst had aangegeven deze wél geleverd te hebben..), stuurde 123glaswerk ons een nieuwe doos glazen, waardoor wij de glazen alsnog vóór het weekend in huis hadden!

2025年11月14日

123Glaswerk からの回答

Fijn om te horen dat u tevreden met ons bent, we zien u graag terug als klant.

Heel tevreden

Heel tevreden, mooie glazen. Super snelle service, er was een verkeerde bestelling geleverd maar dat is meteen opgelost en zelfs thuis omgeruild.

2025年10月24日

123Glaswerk からの回答

Bedankt voor uw review, dit wordt enorm gewaardeerd. Fijn om te horen dat alles naar wens was en altijd leuk om klanten fysiek te ontmoeten.

Top !!

De 1e zending glazen was door de bezorging kapot gegaan. Na contact met 123Glaswerk kreeg ik op zeer korte termijn een nieuwe set glazen toegestuurd. Echter, in 1 v die glazen bleek een barst te zitten. Hierover mailcontact met 123Glaswerk gehad en na wederom heel snel antwoord, had ik binnen no time een vervangend glas in huis.
Topcommunicatie & topservice…ga zo door !!

2025年10月1日

123Glaswerk からの回答

Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost en u uiteindelijk kunt genieten van uw volledige set gin tonic glazen. Ook leuk om uw enthousiasme terug te zien in de mails. Hopelijk klopt uw GinTonic hart nog steeds goed met onze glazen ;)

5つ星のうち5の評価

Een heel goede service ik had 1…

Een heel goede service ik had 1 theeglas kapot ik stuurde een email met foto van het kapotte glas binnen 1 uur had ik een reactie ik kreeg een nieuw glas opgestuurd dat werd de dag daarna al afgeleverd echt een heel goede service

2025年10月24日

123Glaswerk からの回答

Fijn om te horen dat het probleem goed is opgelost en dat u snel een volledige set glazen hebt ontvangen. Bedankt voor uw review.

5つ星のうち2の評価

Slechts bedrijf en onverantwoordelijke klantenservice

De klantenservice is heel onvriendelijk en leugenaar
Ik heb bijna maand geleden een artikel geretourneerd
Ze hebben mijn geld niet teruggestort wanneer ik heb gevraagd waarom ze hebben pas vandaag terug gemaild
Dat artikel was kapot zonder bewijs naar opsturen.

2025年10月23日

Beste Nayereh,

Jammer om te zien dat u een slechte review schrijft ondanks wij meerdere malen contact hebben proberen te zoeken en meerdere passende oplossingen hebben aangeboden. Ik hoop dat u nog kan ingaan op ons verzoek zodat we er samen goed uitkomen.

met vriendelijke groet,

Superfijne theeglazen!

Ik had twee theeglazen besteld en die zijn perfect geleverd zoals aangegeven op de webshop. Zeer mooie glazen. Als ik geniet van een kopje thee (hetzij van een builtje, hetzij van losse thee in het speciale theehoudertje) ervaar ik een instant gevoel van happyness. De glazen zijn stijlvol, stevig en ze drinken fijn.

2025年10月17日

123Glaswerk からの回答

Super bedankt voor uw leuke en enthousiaste review! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Top Website

Een fijne en overzichtelijke website!
In eerste instantie was er iets fout gegaan met de levering van de bestelling, maar dit hebben ze heel netjes en snel opgelost. Ze zijn makkelijk te bereiken en reageren snel.
Super goede service, fijne website, zou hier zeker nog eens wat bestellen en dat andere ook aanraden!

2025年10月21日

123Glaswerk からの回答

Bedankt voor uw review, dat wordt super erg gewaardeerd! Fijn om te horen dat wij alles goed hebben opgelost en wij zien u graag weer terug!

5つ星のうち5の評価

Goede producten en top service

Prachtige theeglazen gekocht. Levering was snel en glazen heel goed verpakt. Klantenservice is zeer behulpzaam en snel met reageren. Graag weer, topervaring!

2025年9月30日

123Glaswerk からの回答

Fijn om te horen dat de theeglazen goed bevallen en dat alles netjes en snel is verlopen. We doen ons best om het altijd zo soepel mogelijk te laten gaan. Hopelijk tot snel weer bij 123Glaswerk!

Rode wijn glazen.

Prachtige glazen. Ze kwamen 2 dagen later volledig ingepakt al bij ons aan. Goede rode wijn verdient een mooi glas. Tevens werden we goed op de hoogte gehouden.

2025年10月6日

123Glaswerk からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat de glazen goed bevallen.

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle service en goede helpdesk

Zeer snelle service en goede helpdesk! Aanrader

2025年9月26日

123Glaswerk からの回答

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en helpdesk. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

5つ星のうち5の評価

snelle levering en goede prijs.

2025年9月24日

123Glaswerk からの回答

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de prijs. We waarderen uw feedback en hopen u snel weer terug te zien.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。