Vi havde sÃ¥dan glÊdet os! Og skulle nyde et par dage ved vandet pÃ¥ et badehotel!!!! Men vi mÞdte op ved et meget trÊt og udslidt hotel. Det ellers lÃ¥ perfekt lige ved vandet - vi kunne ikke pÃ¥ forhÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt igennem nedslidt Elendig morgenmad Beskidte og nedslidte vÊrelser Tappet for al stemning Beliggenhed helt i top - fjorden kan man ikke ÞdelÊgge ð€ª
SkÞnt hotel med dejlige omgivelser, vÊrelserne er rene og pÊne , personalet var meget venlige og smilende i receptionen, maden i brasseriet var meget lÊkkert og servicen var i top . Morgenbuffet var... ãã£ãšèŠã
Er netop vendt hjem efter en overnatning i suiten. Personalet var venlige og hjÊlpsomme, og vi fÞlte os meget velkomne. NÃ¥r man ser den flotte indretning og det stilfulde valg af materielle pÃ¥ hotell... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Strandhotel RÞsnÊs er beliggende i vandkanten ved Kalundborg Fjord og det naturskÞnne RÞsnÊs. Hotellet har 62 vÊrelser hvoraf nogle af dem har udsigt til vandet. Tag cyklen eller vandreskoene med og nyd et at hotellets mange ophold kombineret med en lÊkker menu i hotellets restaurant. Restaurant NÊs er beliggende i hovedbygningen foran hotellet, og er opdelt i 2 - NÊs Gourmet og NÊs Brasserie. I kÞkkenet tilbereder vi mad på de allerbedste råvarer og gerne lokale delikatesser fra VestsjÊlland.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kan anbefales til forlÊnget weekend âget-awayâ.
Dejligt og hyggeligt lille hotel til en forlÊnget weekend âget-awayâ.
Personalet var imÞdekommende og hjÊlpsomme, morgenmaden indeholdt det nÞdvendige, og gode vÊrelser.
Stedet kan ikke finde ud af om det skalâŠ
Stedet kan ikke finde ud af om det skal vÊre discount eller luksus. Der mangler meget fÞr det er luksus og det er for dyrt for discount. Fremgår ikke på booking.com at restauranten er lukket. Der mangler mÞbler på vÊrelserne. Kaffen er elendig. Men stort potentiale.
Absolut dårlig betjening på Brasseriet
Helt fantastisk placering - flotte vÊrelser og serviceminded personale på HOTELLET.
Brasseriet derimod var en total skuffelse. Forvirret og uengageret personale i overtal. Ventetiden var ekstrem lang og servicen i bund. Maden om end sparsom, smagte dog enormt god, Êrgerligt at man skulle vente på maden, at personale var uvidende og uinteresserede i arbejdet. Regningen lÞd på over 1000 kr for to tetter og drikkevarer, og da jeg påpegede at vi havde forudbetalt maden, tig det enormt lang tid fir tjeneren at finde vires rigtige regning. NÊste gang bestiller jeg mad udefra - Brasseriet kan ikke anbefales...
VÊrelse og morgenmad var upåklagende...
DÃ¥rlig behandling i restauranten
Vi havde bestilt et ophold med to overnatninger, 2 x Drink & snack, 2 x3 retters menu i NÊs Brasserie efter kokkens valg, og 2x morgenmad
DesvÊrre havde vi en rigtig dårlig oplevelse anden aften på restauranten. For det fÞrste fremgik det tilsyneladende slet ikke af tjenernes oversigt at vi skulle komme. De fandt dog et bord til os, gemt godt af vejen, og efter lidt ventetid blev vi prÊsenteret for denne aftens inkluderede menu, fisk til forret og herefter ribeye. Fisken var ok, men da vi efter at have vÊret der et par timer endelig fik vores ribeye, studsede vi over stÞrrelsen. Det så ud som om vi hver kun havde fået en halv, den var simpelthen skåret igennem på langs. Vi gik dog i gang med at spise, men da gÊsterne ved et nabobord kort efter fik deres HELE ribeyes serveret, konfronterede vi tjeneren. Hun forsÞgte ikke engang at lyde overrasket, men syntes tydeligvis at det var pinligt da hun forklarede, at kokken havde sagt til hende, at det var fordi vores menu var inkluderet i opholdet. Vi var mildest talt rystede over den behandling, men ville dog gerne have vores inkluderede dessert. Nu fik vi at vide, at der ikke var dessert inkluderet på 2. dagen. Jeg måtte finde bekrÊftelsen på vores ophold frem, hvoraf det fremgik at vi skulle have 3 retter begge dage, fÞrend vi kunne få den dessert vi havde betalt for.
Alt i alt en utrolig stor skuffelse og dårlig behandling fra kÞkkenet, det virkede som om at de simpelthen ikke kunne håndtere mÊngden af gÊster. DesvÊrre trak denne aften voldsomt ned på et ellers udemÊrket ophold, og vi vender ikke tilbage.
Hyggelig stemning og indretning
Hyggelig stemning og indretning. Smuk udsigt fra hovedhuset. Venligt og meget serviceminded personale.
SkÞnt hotel med dejlige omgivelser
Morgenbuffet var god, der var lidt af alt så man gik ikke sulten fra sit morgen bord .
Kommer helt sikkert igen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹