Den stÞrste anbefaling herfrað FÞrste indtryk da jeg trÊder ind er rolige omgivelser og lÊkker lounge musik. Sabine er mega imÞdekommende, og tager min nervÞsitet seriÞst, sÃ¥ hun sÊnker tempoet en... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet nanobryn hos Sabine hos Shade Studio, og jeg er simpelthen sÃ¥ tilfreds. Mine bryn ser naturlige og super flotte ud. Hele ansigtet har fÃ¥et et lÞft - fortryder kun at jeg ikke fik... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shade Studio Permanent Makeup. Microblading, Powderbrows, ComboBrows & Lip Blush. Udannet hos det anerkendte Phi Academy. Specialist i Microneedling.
ãã³ããŒã¯
- shadestudio.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Tatovering
Mig og min veninde skulle have lavet en tatovering hos Sabine. Det var vores fÞrste tatovering og var derfor ekstremt nervÞse. Dog fra sekundet vi trådte ind fÞlte vi os mere rolige og hun var så god til at lytte til os og gÞre prÊcis som vi ville have det. Er meget tilfreds med både min tatovering og valg af sted
Den stÞrste anbefaling herfrað
Den stÞrste anbefaling herfrað
FÞrste indtryk da jeg trÊder ind er rolige omgivelser og lÊkker lounge musik.
Sabine er mega imÞdekommende, og tager min nervÞsitet seriÞst, sÃ¥ hun sÊnker tempoet en ekstra smugle, sÃ¥ jeg er rolig under hele forlÞbet. Jeg gÃ¥r derfra med de flotteste Þjenbryn, som ser fuldstÊndig naturlig ud, og jeg har efterfÞlgende fÃ¥et mange positive kommentarer. Sabine jeg er dig dybt taknemmeligâ€ïž Jeg har lige vÊret til opfÞlgning her d 16/3, hvor de blev rettet tilðð
Sabine lavede seriÞst de flotteste brynâŠ
Sabine lavede seriÞst de flotteste bryn pÃ¥ mig og var Sà sÞd, enormt dygtig og opmÊrksom!! Jeg er nok den mest irriterende kunde, nÃ¥r det kommer til tatoveringer og lignende, fordi jeg begynder at overtÊnke og er vildt ubeslutsom, men Sabine opfordrede mig hele tiden til at tjekke og komme med feedback - mere end jeg selv ville have tilladt mig at gÞre! Det gjorde det bare til sÃ¥dan en rar og tryg oplevelse, hvor resultatet blev endnu bedre end, hvad jeg havde turde forestille mig!!! Mega stoked ð»ð»
Fantastisk oplevelse
Jeg har fået lavet mine Þjenbryn med permanent makeup hos Sabine fra Shade Studio, og jeg er virkelig utrolig glad for resultatet. Jeg havde gammel PMU i forvejen, men Sabine formåede at skabe et super flot og naturligt resultat.
Hun er meget professionel, grundig og kompetent, og man fÞler sig absolute i trygge hÊnder. Kan klart anbefale Shade Studio.
Super forlÞb
Super forlÞb. Professionel vejledning. God til at lytte til behov og forventninger.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og stor anbefaling fra mig. Jeg fÞlte mig tryg og i gode hÊnder.
Kan varmt anbefales!
Jeg har fået lavet nanobryn hos Sabine hos Shade Studio, og jeg er simpelthen så tilfreds. Mine bryn ser naturlige og super flotte ud. Hele ansigtet har fået et lÞft - fortryder kun at jeg ikke fik gjort det tidligere.
Sabine er professionel, grundig og får én til at fÞle sig tryg hele vejen.
Jeg har besÞgt Sabine i Shadestudio 3âŠ
Jeg har besÞgt Sabine i Shadestudio 3 gange for microneedling behandlinger - sidste gang fÞrst i Januar, 2026. Jeg har haft utroligt meget akne i mine teenageår som har forårsaget store, grove porer og meget textur i huden som har påvirket mit selvbillede, så et eller andet måtte jeg gÞre. Nu, hvor jeg er fuldstÊndig helet efter 3 behandlinger, er der forbedring i hvor dybe mine ar på kinderne fremstår, og som bonus er små linjer ved munden og Þjnene også formindsket. Det er ikke en mirakelkur, og jeg vil anbefale mere en een enkelt omgang for at opnå synlige resultater, men det har helt sikkert vÊret det vÊrd! Jeg er en kÊmpe kylling med nåle, men man får bedÞvelsescreme på og der er ingen synlige nåle under behandlingen. Det er fuldstÊndig smertefrit, fÞles bare som vibrationer. Tak Sabine, for hjÊlpen og Êrlig rådgiving undervejs - du er en stjerne!
Fik lavet stroke brow
Fik lavet stroke brows samt touch up begge gange med fint resultat da jeg gik ud af dÞren. Men 70% forsvandt igen. Kun meget utydelig stroke tilbage og ikke der hvor de var tiltÊnkt.
Betalte 3.500
Kunne have fået endnu en touch up for 800 men uden garanti for resultatet.
Jeg havde underskrevet et stykke papir fÞr behandlingen som jeg ikke fik en kopi af. Fik besked om at jeg havde fraskrevet mig garanti for resultatet. Så desvÊrre var pengene spildt.
VÊrd at tÊnke over fÞr du overvejer at få lavet bryn.
Der vises kun billeder af fÞr og efter. Men det er misvisende da det ikke er det endelige resultat. Det endelige resultat ser man fÞrst efter otte uger.
Ãrgerlig oplevelse nÃ¥r man har besluttet at investere i sig selv.
Jeg har fÃ¥et microblading behandlingâŠ
Jeg har fÃ¥et microblading behandling hos Sabine. Fra starten af man kommer ind i klinikken kan man mÊrke en rolig og god energi. SÃ¥ bliver man mÞdt at Sabine's varme velkomst, som gÞr at man fra starten af ved man er kommet et godt sted hen og i gode hÊnder. Hun er enormt sÞd og behagelig at vÊre hos ogsÃ¥ er det stÞrste prikken over i'et hendes proffesionelle tilgang til hendes hÃ¥ndvÊrk! Mine varmeste anbefalinger til hende! Tak for en perfekt behandling Sabine, du er simpelthen et SKÃNT kvindemenneske og en vildt god behandler â€ïž
Sabine har lavet de smukkeste bryn pÃ¥âŠ
Sabine har lavet de smukkeste bryn på mig.
Når man er mor til 3 og ting bare skal gå stÊrkt er det mega rart at de bare sidder der om morgenen uden man skal gÞre noget.
Udover et mega flot resultat er Sabine det dejligste og mest behagelige menneske og super nem og tale med.
5 stjerner herfra vil helt sikkert komme igen nÃ¥r mine bryn igen skal tegnes op. â€ïž
KÊmpe anbefaling!
KÊmpe anbefaling!
Sabine har lavet de fineste bryn på mig. Og selvom farven 'ikke rigtig ville' i starten, så har Sabine bare inviteret mig indenfor endnu engang. Det er total god service og siger alt om at vÊre sit ansvar bevidst. Hun vÊrner om sit håndvÊrk og vil kun stå inde for det bedste og fineste.
I starten var jeg meget nervÞs for atâŠ
I starten var jeg meget nervÞs for at få permanent makeup, men Sabine formåede at fjerne min frygt. Hendes rolige vÊsen, professionelle tilgang og grundige gennemgang af hele processen gjorde, at jeg fra fÞrste Þjeblik fÞlte mig tryg og i virkelig gode hÊnder.
Jeg kan varmt anbefale Sabine til alle kvinder, der drÞmmer om naturlige, harmoniske og smukke Þjenbryn, som fremhÊver ansigtets form og udtryk. Sabine er den rette at gå til, hvis man Þnsker et flot og holdbart resultat inden for permanent makeup.
HÃJ KVALITET OG SMUKT RESULTATð
Jeg har/havde lÊnge sÞgt efter et professionelt sted, hvor jeg kunne fÃ¥ lavet meget naturlige og flotte permanent makeup - bÃ¥de bryn og lÊber. Havde kigget bÃ¥de pÃ¥ Instagram og via Facebook, men jeg synes, at det var svÊrt, nÃ¥r man gerne ville have et meget âklassiskâ smukt resultat - og ikke er en type, som skal have et ânatklubslookâðð.
Jeg fandt sÃ¥ Shade Studio og tog kontakt til Sabine, som er en utrolig professionel og imÞdekommende tilgang til behandlingen. Hun er rolig, velovervejet og har et lynskarpt blik. Sabine ser helt prÊcist, hvordan det skal vÊre - for at man som kunde fÃ¥r den absolut smukkeste og helt prÊcise resultatðððŒ.
Mine bryn er blevet smukke og ensformige, og jeg slipper for at stÃ¥ og tegne bryn op hver dag, som en del af min rutine. Jeg bruger blot lidt bryn gelé og en spoolie bÞrste - sÃ¥ sidder de bare smukt. Og fÞrst og fremmest - sÃ¥ er det helt naturligt og meget smukt tilpasset til mit ansigt. Ingen overraskede udtryk herð.
Efter mine bryn blev lavet - var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg Þnskede mine lÊber lavet ligeså. Jeg havde 2-3 af mine vanlige naturlige nuancer lÊbestifter og lÊbepomader med.
Vi blev enig om en rosa farve med strejf af pink og rÞd i. Det er simpelthen blevet SÃ
flot, fordi det er sÃ¥ naturligt og smukt. Ãnsker jeg lidt med festlook, sÃ¥ giver jeg bare en smule lipgloss pÃ¥. Meget enkelt. Og det smitter ikke af!ðððŒ
Mit bedste tip er - lad Sabine âbestemmeâ/lede vejen for farve og brynenes form. Hun ved virkelig, hvad hun laver. Jeg stoler blindt pÃ¥ hendes dÞmmekraft. Det er blevet SÃ
flot og smukt resultatððŒðð€©.
Det er meget nemt at pleje bÃ¥de bryn og lÊber. Begge dele helede uproblematisk op indenfor 4-5 dages tid. Men jeg blev ved med at smÞre med den creme og bruge den rens, som jeg fik med hjem efter behandlingen. Resultatet er sÃ¥ flot - og jeg er virkelig stolt. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i flere Ã¥rððŒð.
Tak, Sabine - vi ses, nÃ¥r jeg skal friskes op i fremtidenðð
Knus fra Maria - 48 år, Frederiksberg C
Fik lavet den fineste fine line tekstâŠ
Fik lavet den fineste fine line tekst tatovering af Sabine, som gjorde hele oplevelsen rigtig god og tryg. Kommer helt sikkert igen ð
Kan kun give MAX stjerner til ShadeâŠ
Kan kun give MAX stjerner til Shade Studio og Sabineâïžâïžâïžâïžâïž
Jeg har fÃ¥et lavet permanente bryn, og hvor er jeg bare glad for, at jeg tog springet! Omgivelserne var i top, rigtigt hyggeligt og Sabine er bare sÃ¥ sÞd. Hun var meget grundig og jeg har fÃ¥et de bryn ligesom jeg Þnskede mig. Stor anbefaling fra migð
Jeg var ude og få lavet en fine line tattovering
Jeg var ude og fÃ¥ lavet en fine lineâtatovering hos Sabine, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse! âš
Hun var bÃ¥de sÞd og sjov, og hun fik mig til at fÞle mig helt tryg fra start til slut. Hendes arbejde er virkelig perfekt â prÊcist, let og sÃ¥ smukt udfÞrt.
Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds og kan kun varmt anbefale Sabine til alle, der Þnsker en dygtig og behagelig tatovÞroplevelse. ð
Flotte bryn
Har vÊret så heldig at få lavet permanent bryn hos Sabine i Shade studio i Hvidovre. Hold nu fest en god oplevelse, den ro og forståelse hun udlever er bare fantastisk. Har fået de smukkeste bryn, og fÞler mig som den heldigste person i verden. Mine bryn ser helt naturlige ud, og det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke fik dem lavet for lÊnge siden
Sabine er den dygtigste
Sabine er den dygtigste, mest omhyggelige, imÞdekommende, lytter til, og kommer med konstruktive anbefalinger til at opnå ens Þnsker.
Da jeg så mine bryn, blev jeg rÞrt af glÊde over det flotte resultat Sabine havde udfÞrt. Mine bryn er naturlige, og rammer mit ansigt flot ind.
Jeg kan varmt anbefale Sabine/Shade Studio.
Virkelig en god
Virkelig en god, sÞd og professionel oplevelse du får hos Sabine. Havde overvejet at få lavet permanent bryn i lang tid, og er så glad for at jeg fik gjordt det hos Shade studio. Vil helt klart anbefale dette sted.
Har i flere Ã¥r overvejet at fÃ¥ lavetâŠ
Har i flere år overvejet at få lavet mine bryn og jeg er så glad for jeg tog springet og endnu mere glad for at jeg fandt Sabine. Dygtig og omhyggelig. Flot salon og rigtig god kommunikation