Fuldkommen fantastisk behandling! Jeg har fÃ¥et lavet lÊber og bryn, og jeg kunne ikke vÊre gladere for resultaterne. Iana er Sà dygtig og mega smilende og glad. Professionelt fra start til slut. Har f... ãã£ãšèŠã
Simpelthen den bedste til at lave pmu. FÞler mig som et nyt menneske efter mine behandlinger. Startede med lÊberne, men endte med at fÃ¥ lavet bryn og vippefortÊtning efter behandling af lÊber da... ãã£ãšèŠã
The best permanent makeup artist Iâve ever tried! Iana is truly the best permanent makeup artist Iâve ever been to. She is incredibly professional, her clinic is absolutely gorgeous, and she is... ãã£ãšèŠã
Simpelthen den bedste til at lave pmu
Startede med lÊberne, men endte med at få lavet bryn og vippefortÊtning efter behandling af lÊber da jeg simpelthen fÞlte mig i de bedste hÊnder.
Hun er virkelig professionel og dygtig. Simpelthen det flotteste resultat. Hun er rigtig god til at guide en og hjÊlpe hvad der vil vÊre flot i forhold til farver og form.
Hun har min varmeste anbefaling og der er ingen andre end Iana der får lov at lave pmu på mig i fremtiden. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Fantastisk behandling og simpelthen så dygtig.
Fuldkommen fantastiske resultater og oplevelse!
Fuldkommen fantastisk behandling! Jeg har fået lavet lÊber og bryn, og jeg kunne ikke vÊre gladere for resultaterne. Iana er Sà dygtig og mega smilende og glad. Professionelt fra start til slut. Har fået utallige komplimenter, og jeg kan kun anbefale hende!
Meget professionel behandling
Meget professionel behandling med stor forståelse for kundens individuelle behov. Jeg ledte i et helt år efter den rette behandler, og er glad for jeg valgte Iana; hendes resultat blev prÊcis som som jeg Þnskede.
Iana har givet mine lÊber liv igen ð
Iana har givet mine lÊber liv igen ð
I flere år gik jeg med meget blege lÊber og det var jeg ret ked af.
Den bedste beslutning jeg har taget er, at lave PMU på lÊberne hos Iana.
Hun er perfektionist og går meget op i sit arbejde og det elsker jeg ved hende.
SÃ¥ 5 âââââ herfra ð
The best permanent makeup artist IâveâŠ
The best permanent makeup artist Iâve ever tried!
Iana is truly the best permanent makeup artist Iâve ever been to. She is incredibly professional, her clinic is absolutely gorgeous, and she is just the sweetest person.Her student is also so lovely and welcoming â the whole experience feels calm, warm and safe.
The results are honestly a dream. Iâve had both my brows and lips done at her clinic, and I couldnât be happier. What I also really appreciate is her communication: sheâs super quick to respond, both in person and on social media, and always gives the best guidance and support.
If youâre considering permanent makeup, this is the place. I canât recommend Iana enough! ð
Har fÃ¥et lavet permanente make up pÃ¥âŠ
Har fÃ¥et lavet permanente make up pÃ¥ lÊber og kan kun anbefale Iana. Virkelig dygtig, perfektionist og sÞd. SÃ¥ 5 ud af 5 stjerner fra mig âïžâïžâïžâïžâïž
Har fået lavet bryn og vippefortÊtning
Har fÃ¥et lavet bryn og vippefortÊtning. Virkelig professionel oplevelse - er blond og derfor er det vigtigt med et ultra naturligt look og iana forstod fuldstÊndig mine behov. Var sÃ¥ bange for at det skulle gÞre ondt eller jeg ville vÊre rÞd og hÊvet efter, eller at det blev âfor megetâ. Minimalt ubehag og sÃ¥ fint et resultat. Ingen ânedeâ tid hvor det ser skrÊkkeligt ud - hele tiden sÃ¥ fint. Min varmeste anbefaling herfra. 5/5
Jeg var lidt nervÞs for at fÃ¥ lavetâŠ
Jeg var lidt nervÞs for at få lavet permanent make-up, da jeg ofte syntes at det så for kunstigt ud på andre mennesker. Min veninde introducerede mig for Iana, hvor hun selv havde fået lavet pmu, og jeg besluttede mig for at kaste mig ud i det. Det var den bedste beslutning jeg nogensinde har taget!
Iana er utrolig dedikeret, perfektionistisk, Êrlig, detaljeret og dygtig til at rådgive, derudover er hun nok et af de mest behagelige mennesker jeg har mÞdt.
Jeg har i dag både pmu på bryn, lÊber og vippefortÊtning og jeg bliver ofte spurgt ind til hvor jeg har fået det lavet henne, samt kommentarer på hvor smukt og naturligt det ser ud.
Så er du lidt nervÞs for at tage skridtet mod permanent makeup, så tÞv ikke med at kontakte Iana! Hun får topkarakterer af mig og alle dem jeg kender, som har vÊret forbi Ianas kyndige hÊnder.
Har fået det smukkeste resultat
Har fået det smukkeste resultat. Iana er så dygtig og professionel hvilket mÊrkes i det Þjeblik man trÊder ind. Hun tager sig god tid til at lytte til dit Þnske, og udfÞrer det til perfektion ! Stor anbefaling herfra
Har lÊnge brugt lipliner og Þnskede enâŠ
Har lÊnge brugt lipliner og Þnskede en mere markeret lÊbekant, der ikke skal tegnes på hver dag. Jeg havde aldrig prÞvet permanent makeup fÞr, så jeg var noget nervÞs, da jeg mÞdte op.
Fra fÞrste minut hos Iana fÞlte jeg mig i de tryggeste og mest professionelle hÊnder. Hun tog sig god tid til at lytte til mine Þnsker, guidede mig kyndigt gennem hele processen, og jeg havde indflydelse på både form og farve. Resultatet er intet mindre end fantastisk - mine lÊber ser naturlige, smukke og fyldige ud. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds, og jeg giver Iana mine allervarmeste anbefalinger.
Iana er helt klart den bedste tilâŠ
Iana er helt klart den bedste i hendes fag ðHun er top professionel og passioneret! Kundernes oplevelse og resultat er hendes hÞjeste prioritet og hendes arbejde udfÞres til perfektion â¥ïž Jeg er selv uddannet PMU artist af Iana, og har efterfÞlgende arbejdet tÊt sammen med hende! SÃ¥ hvad end du Þnsker at fÃ¥ lavet permanent makeup eller blive PMU artist er Iana stedet du skal gÃ¥ til â¥ïž Hun er ikke bare den bedste til at lave permanent makeup, men ogsÃ¥ en den bedste underviser ððŒ de varmeste anbefalinger herfra!
- Sofie Aaberg ð
The best for permanent makeup!
Iana is the best for permanent makeup in Copenhagen - that's just how it is!
You can immediately feel the warmth and understanding when you have a consultation with Iana. She explained to me the difference between the different eyebrow treatments and gave me a detailed explanation about the different skin layers and why some eyebrows end up gray - but her permanent makeup stays fresh. She did this with pleasure just because I asked her - Iana is a teacher in this field and she clearly has an experts knowledge. My powder brows have become exactly how I want them and I have already received many compliments :) but best of all: I never have to put makeup on my eyebrows ever again! I can really recommend coming to a consultation with Iana and then she can guide you in terms of which treatment will give you the result you want. I am very grateful to have chosen Iana and I will definitely come back for a refill in in a years time ð
Jeg har lÊnge fulgt Iana
Jeg har lÊnge fulgt Iana, hvis nogen efterspurgte lip blush behandling, har jeg altid haft anbefalet hende, da jeg kunne se hun udfÞrte et flot stykke arbejde ð
Jeg er selv pmu behandler, men havde brug for at udvikle mine fÊrdigheder inde for powderbrows, sÃ¥ jeg tilmeldte mig til en masterclass hos hende og det var det hele vÊrd! Hun er SÃ
sÞd og sÃ¥ dygtig til at lÊre fra sig, jeg kan KUN anbefale Iana ð¥¹â€ïž
Knus Berrin / Browsbybe
SkÞnne Iana
SkÞnne Iana
Jeg arbejder selv i beauty business, og ville sige at Iana er Danmarkâs dygtigste beauty kunstner inde for permanent makeup.
Jeg anbefaler altid Iana til alle mine kunder og venner. Iana har store erfaring med alle slags lÊber og diversitet hvilket giver et bredt menneske forståelse. Iana er sÞde og mÞder mennesker med varme.
Danmark og vi i beauty branchen har bruge for sådan en som Iana.
Det her er ikke en reklame - det her er en varm anbefaling.
Jeg er en fyr og har lavet mine lÊber 2 gange hos Iana og har også anbefalt mine drenge venner.
Fordi alle fortjener at gå smukke lÊber (bryn og eyeliner)
Jeg Þnsker Iana succes, glÊde og mere lys.
Loves
Esha Khamo
Simpelthen den bedsteðð»ðð»ðð» Jeg harâŠ
Simpelthen den bedsteðð»ðð»ðð» Jeg har fÃ¥et PMU pÃ¥ lÊber, bryn og vippfortÊtning og resultatet kunne ikke blive flottere. Lige fra man trÊder ind af dÞren hos Iana, fÞler man sig tryg og velinformeret, man fornemmer straks man er i det bedste hÊnder. SÞger du derfor en kompetent PMU behandler, kan jeg kun anbefale Iana, hendes arbejde er pÃ¥ det hÞjteste niveau! Jeg ser allerede frem til mit nÊste besÞg :)
Har fået lavet pmu på lÊberne hos Iana
Har fÃ¥et lavet pmu pÃ¥ lÊberne hos Iana, og er SÃ
tilfreds med det hele.. både formen, farven og generelt bare hele resultatet.
Derudover er Iana bare super sÞd, rar og har helt igennem styr pÃ¥ det hun gÞrð¥°
KÊmpe anbefaling herfra
Fantastisk behandling og smukkeste resultat!
Jeg har fÃ¥et lavet PMU-lÊber, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Resultatet er helt fantastisk â farven er smuk, og formen er perfekt. Hun er utrolig dygtig, professionel og detaljeorienteret, hvilket gjorde hele oplevelsen tryg og behagelig. Der blev lyttet til mine Þnsker, og jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder hele vejen igennem. Kan varmt anbefale hende, hvis du overvejer permanent makeup!
'Jeg har haft den mest vidunderligeâŠ
'Jeg har haft den mest vidunderlige oplevelse hos den skÞnneste Iana, som jeg har vÊret kunde hos i lang tid. Har lavet permanent lÊber hos hende, var sÃ¥ nervÞs i fÞrste omgang men allerede efter fÞrst behandling var jeg sÃ¥ glad for resultatet â det ser sÃ¥ naturligt & smukt ud! - Derudover har hun ogsÃ¥ hjulpet mig med at fÃ¥ fjernet mine tatoveringer, & jeg har fÞlt mig tryg & godt behandlet hele vejen igennem.
SkÞnneste Iana er ik bare dygtig, men ogsÃ¥ utrolig omsorgsfuld & lyttende. Hver gang jeg besÞger hende, fÞler jeg mig vÊrdsat & set. Hendes varme & kÊrlige tilgang gÞr hele forskellen, & jeg kan ikke anbefale hende nokð«¶ Tak for alt, du gÞr â Jeg hÃ¥ber i alle en dag fÃ¥r den fornÞjelse at mÞde eller opleve hendes magiske arbejdeð©·'
Iana er den bedste inden for PMU.HarâŠ
Iana er den bedste inden for PMU.Har fulgt Iana siden 2018 og 2,5 år siden fik jeg lavet powder bryn som jeg var ellers meget lÊnge om at beslutte mig for og har ikke fortrydt overhoved! Får komplimenter hver dag. Iana er super dygtig,gÞr alt for sine kunder for hun Þnsker af hele hjertet at de bliver glade for deres resultat.Udover formidler Iana sin viden og talent videre til sine kursister.
I am absolutely thrilled with the color and quality of work
I am absolutely thrilled with the color of my lips! I love a natural look for me so I carefully reviewed permanent master's work before booking an appointmentâand I wasnât wrong in my choice. Iana also recommended an lash line enhancement, and I thought, why not? So I came back for that as well. Now Iâm just in aweâeverything looks so natural and effortless, exactly how I wanted it. Now I dream about getting beautiful brows as well. I highly recommend Iana to anyone who values beauty and quality work.