Topp kvalitet og super kundeserviceVeldig fornÞyd med kjÞpet mitt hos Shady.no. Rask ekspedering og utmerket service hele veien. PostNord rotet det til med frakten, men butikken stilte opp med en gang... ãã£ãšèŠã
Digger dette merket! KjÞper de lange rullepapirene herfra, og kvaliteten er konsekvent pÃ¥ topp. Lett Ã¥ rulle: Papiret har perfekt tykkelse og struktur. Jevn brenning: Brenner rolig og helt jevn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De sendte det jeg bestilte og de var rask og alt var i orden. Tok bare noen dager sÃ¥ kunne jeg hente det bra seriÞst og man fÃ¥r mye for pengene for Ã¥ vÊre i 2025 snart 2026.sÃ¥ slipper man og reise inn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rask levering, gode varer å ikke noe tull. Ville heller brukt litt ekstra penger her å få det jeg bestiller innen ett par dager i motsetning til å handle fra temu å vente i en månede.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shady.no er en nettbutikk som fÞrer alt rullepapir, vannbonger, vaporizere, digitalvekter, piper og mye mer! Stort utvalg, lav pris, rask levering og mange betalingsalternativer. Bestill ditt utstyr fra Shady.no headshop idag!
Storgata 36, 3674, Notodden, ãã«ãŠã§ãŒ
- 966 27 792
- post@shady.no
- shady.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 53ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Fikk det jeg bestilte to dager etter bestilling!
FIkk det jeg bestilte to dager etter bestillingen! Rett i postkassa! Vil anbefale denne webshoppen til mine venner om de spÞrr hvor jeg fikk mine ting fra! Tusen takk!

Shady.no Headshop ããã®åç
Feil antall, ingen svar på mail.
Har brukt shady mange ganger og har egentlig utelukkende positive opplevelsen bortsett fra en gang tidligere i år der jeg fikk feil antall av noe jeg hadde bestilt. Skreiv mail til shady men fikk aldri noe svar tilbake. Dårlig kundeservice var det.

Super service
Rask og god service. ð€
Forespurte om de kunne sende pakken så raskt så mulig siden det var en gave, det gikk fort ja.
Super fort og mottaker fikk gaven i tide.

Shady.no Headshop ããã®åç
Min produkter har ikke kommet
Min produkter har ikke kommet.
Jeg bestilt og Fullerton betaling.
Jeg venter uker og det har ikke fått til å med nå. Jeg er så veldig disappointed.
Veldig dårlig.
HÃ¥per at dere kan fikse dette.

God kundeservice
God kundeservice, rask levering, jeg fikk det jeg bestilte og det var godt innpakket. Kommer til å bestille fra denne nettsiden igjen!

Shady.no Headshop ããã®åç
Setter pris pÃ¥ at varene sendes med enâŠ
Setter pris på at varene sendes med en gang, kjapp og god service.

Shady.no Headshop ããã®åç
Fikk det jeg bestilte til den tiden somâŠ
Fikk det jeg bestilte til den tiden som var forespeilet

Enestående butikk
Enestående butikk! Handlet her 8 ganger. Alltid rask levering og alltid rette produkt i forsendelsen! Kan trygt anbefale Shady.

Shady.no Headshop ããã®åç
Handelen gikk Smoth!som den var annonsert pÃ¥âŠ
Handelen gikk som den var annonsert på nettside.

Jeg kunnr ha gitt 5 stjerner,menâŠ
Jeg kunnr ha gitt 5 stjerner,men vannpipa var mye mindre enn forventet. Ellers var det rask levering og billig i forhold til andre steder.