Topp kvalitet og super kundeserviceVeldig fornÞyd med kjÞpet mitt hos Shady.no. Rask ekspedering og utmerket service hele veien. PostNord rotet det til med frakten, men butikken stilte opp med en gang... ãã£ãšèŠã
Digger dette merket! KjÞper de lange rullepapirene herfra, og kvaliteten er konsekvent pÃ¥ topp. Lett Ã¥ rulle: Papiret har perfekt tykkelse og struktur. Jevn brenning: Brenner rolig og helt jevn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De sendte det jeg bestilte og de var rask og alt var i orden. Tok bare noen dager sÃ¥ kunne jeg hente det bra seriÞst og man fÃ¥r mye for pengene for Ã¥ vÊre i 2025 snart 2026.sÃ¥ slipper man og reise inn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rask levering, gode varer å ikke noe tull. Ville heller brukt litt ekstra penger her å få det jeg bestiller innen ett par dager i motsetning til å handle fra temu å vente i en månede.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shady.no er en nettbutikk som fÞrer alt rullepapir, vannbonger, vaporizere, digitalvekter, piper og mye mer! Stort utvalg, lav pris, rask levering og mange betalingsalternativer. Bestill ditt utstyr fra Shady.no headshop idag!
Storgata 36, 3674, Notodden, ãã«ãŠã§ãŒ
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 53ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg kunnr ha gitt 5 stjerner,menâŠ
Jeg kunnr ha gitt 5 stjerner,men vannpipa var mye mindre enn forventet. Ellers var det rask levering og billig i forhold til andre steder.

Veldig bra service
De ansatte strekker seg langt for å etterkomme det man trenger. Veldig(!) bra service

Har fått feil varer 3ganger
Har fått feil rister, brÞnner flere ganger. Virker som bare tar noe i blinde å kaster det ned i pakke å sender det avgårde..

Ikke mottatt bestilling
Ikke mottatt bestillingen min fra 1. august, nå 28. august. Har ikke hatt problemer med Shady tidligere. PrÞvd å sende mail, bruke kontaktskjema og ringe, men ingen svar.
Oppdatering: Det ser nå ut til å ordne seg og virker som en litt uheldig periode mtp. vikarer, arbeidsmengde, og mulige sendinger som er på avveie i Posten. De viser at de bryr seg om kundene og Þnsker å rette opp i feil. Serviceinnstilt :)

Shady.no Headshop ããã®åç
Hvordan bruker man den lille silen?
Veldig fin men jeg skjÞnte ikke hvordan man skulle bruke den lille silen med en pinne pÃ¥. Hadde vÊrt greit med en bruksanvisning for oss gamle damer. Ellers veldig finð¥°

Enda ikke fått pakken
Enda ikke fått pakken - ingen oppdatering å svarer heller ikke på meldinger.

Skadet under transport
Fikk levert en pakke i forje uke, så at kaffekoppen min fra Raw var knust, prÞvde å sende mail om dette å ringe men fikk ingen svar

KjÞpte en vaporizer herfra
KjÞpte en vaporizer herfra, kammeret i den var Þdelagt. Tok bilder og sendte epost og alt slikt for å få erstatning, fikk aldri svar på epost..
Ringte de, karen sa jeg skulle sende ny epost. Mange måneder går forbi og jeg ringer igjen «ja vi skal putte deg på lista».
Nå, nesten ett år senere har jeg ikke fått en eneste respons. Ga opp med å få den shadye avdelinga til å erstatte varen og bestillte kammeret selv, 2 uker senere så ser det ikke ut som at den er sendt engang, bare registrert.
KjÞp herfra om du vil ha defekt vare og null kundestÞtte ð

Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd! Kjapp og trygt, til rimelige priser. Kommer 110% tilbake, med en garanti på at jeg kommer til å bli like fornÞyd hver gang. Love you guys, and my friends will love you too!

Shady.no Headshop ããã®åç
Veldig fornÞy med pris og kvalitet
Veldig fornÞy med pris og kvalitet! Anbefales sterkt av meg :-)