レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Heel herkenbaar al deze negatieve recensies, maar de pillen van sharkspil deden wel hun werk. De positieve recensies die nu beweren dat ze opnieuw begonnen zijn klopt niet. Dus aub mensen koop niks va... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sharkspil is back!!! En beter dan ooit! Heb tijdens hun offline periode andere fatburners geprobeerd. Waardeloze ervaring en vele malen duurder. Niemand kan tippen aan sharkspil, beste fatburne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd toch , mensen deze pil werkt uitstekend wil wel een tip geven aan de toekomstige mede shark gebruikers ONTBIJT EERST GOED !! Want geloof me pil werkt meteen je... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze pillen zijn abnormaal goed!! Je neemt het in je hebt heledag geen eetlust en je hebt voll op energie dit is echt wat je kan helpen met heel snel afvallen heb het eerder al genomen 10 kg binnen 1... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Top communicatie top product

Eerder ervaring gehad met deze pillen. Binnen 2weken was ik 6kg afgevallen en voelde me super. Even gestopt en daarna weer 2weken ingenomen. Toen bijna 5kg afgevallen. En weer gestopt. Nu weer Nieuwe pillen besteld en na een paar dagen was het nog niet binnen. (Dit was ik niet gewend van ze) Normaal een dag of 2. Via de mail benaderd en meteen een mail terug gekregen met excuses en dat het nog even kon duren omdat de levering vertraagd is en dat ik snel een track and trace code kon ontvangen. En jahoor, na een paar dagen waren de pillen binnen gekomen. Heerlijke energie en totaal geen eetlust en mijn 2liter water per dag gaat er makkelijk in. Ik heb er zin in. Ik zeg tot nooit kilo’s 👋

2025幎6月25日
5぀星のうち2の評䟡

Niet tot nauwelijks afgevallen

Levering was prima, binnen een week. Toen ik mailde om te vragen waar de bestelling bleef kreeg ik ook keurig heel snel antwoord.
Ik gebruik de pillen nu echter 2 weken en ben niet tot nauwelijks afgevallen. En tja, daar was het me natuurijk wel om te doen.....
Dus nee, ik ben niet tevreden

2025幎5月30日

Top!!!

Top!!!!
Snelle service ook direct aangeleverd.
Deze geven ook een enorme verschil,
Veel energie, geen eetlust en resultaat is er zeker!!
Heel tevreden!

2025幎3月27日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb mijn eerdere review verwijderd

Ik heb mijn eerdere review verwijderd. Dit is de 2e keer dat ik heb besteld. Maar bij de 2e keer nul resultaat terwijl bij de 1e keer een perfecte resultaat had. Qua kg cijfers niks en ook geen energie boost.
Zoals omschreven gebruikt. Een goed gezond ontbijt in de ochtend, veel water gedronken en gesport. Denk dat de inhoud is veranderd?? Had nog de “sterke” variant ook nog is

2025幎1月25日

Is het lezen waard.

Paar maanden terug had ik een hele slechte review geschreven, omdat ik dacht dat ik de pillen die ik had bestelt niet zou krijgen, maar had ze alsnog gekregen, ik voel mij daardoor zo rot over, terwijl ik supper goed werd geholpen , de pillen doen hun werking, daar geen twijfel over.
Als je twijfelt om de pillen tw kopen, doe het en je zult er geen spijt van krijgen.

2024幎2月8日

Bestelling nooit geleverd

Bestelling nooit geleverd. Betaling blijft openstaan op klarna. Zolang de pillen niet geleverd worden in Belgie . Betaal ik niets

2024幎12月2日
Sharks Pil ロゎ

Sharks Pil からの回答

Beste,

U had al een geschil bij klarna aan gevraagd en die heeft u verloren omdat u het pakket wel heeft ontvangen, wij vinden u review niet aanvaardbaar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。