Heel herkenbaar al deze negatieve recensies, maar de pillen van sharkspil deden wel hun werk. De positieve recensies die nu beweren dat ze opnieuw begonnen zijn klopt niet. Dus aub mensen koop niks va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sharkspil is back!!! En beter dan ooit! Heb tijdens hun offline periode andere fatburners geprobeerd. Waardeloze ervaring en vele malen duurder. Niemand kan tippen aan sharkspil, beste fatburne... ãã£ãšèŠã
Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd toch , mensen deze pil werkt uitstekend wil wel een tip geven aan de toekomstige mede shark gebruikers ONTBIJT EERST GOED !! Want geloof me pil werkt meteen je... ãã£ãšèŠã
Deze pillen zijn abnormaal goed!! Je neemt het in je hebt heledag geen eetlust en je hebt voll op energie dit is echt wat je kan helpen met heel snel afvallen heb het eerder al genomen 10 kg binnen 1... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top pillen
Top pillen, werking is fantastisch ben zelf van 86 kilo naar 68 kilo gegaan.
Nooit problemen gehad met levering altijd binnen 1/2 dagen lag het pakketje op de mat. Laatste kuur die ik heb besteld ontving ik 2 uur later al een trak en tracé code. Ik vind het een super bedrijf. Als je echt wilt afvallen yellah bestellen en niet twijfelen door 3 slechte reviews. En anders succes met dik de zomer in te gaan
Ik heb de pillen wel ontvangen
Ik heb de pillen wel ontvangen. Moet starten maar vroeg me of het normaal is om de pillen in een zakje zonder beschrijving te onvangen.
Er is geen begeleidend schrijven bij niks
Goede service Snelle leveringâŠ
Goede service Snelle levering betrouwbaar en pil werkt echt. hongergevoelIs weg ben de hele dag energiek top product ben zeer tevreden.
Snelle service
Snelle service , goeie communicatie , en belangerijkste topspul werkt super !!
4e bestelling
4e X besteld nu, meer als tevreden ! Hongergevoel is weg en de energieboost is net als 5 scoops Pre. Zeker een aanrader dus
Ik heb sharkspill nu 3x een maandjeâŠ
Ik heb sharkspill nu 3x een maandje gebruikt en ben mijn scherpe hardnekkige randjes kwijt! Ik ben energiek, heb weer zin om te bewegen en om te doen! Nu 3e keer besteld met alle keren snelle vertrouwbare levering!
Ziekeh pil eentje die echt werkt,
Ziekeh pil eentje die echt werkt,
Ik zelf bij het innemen krijg er een energie boost van,
Honger gevoel verdwijnt,
Afslanken incombinatie met water perfect pil,
Top product
Ik heb nooit geloofd in afslankpillen, maar heb sharkspill toch een kans gegeven. Ik kan jullie zeggen dat ik spijt heb dat ik niet eerder ben begonnen. Na 2 dagen merkte ik al gelijk dat ik veel minder aan het snacken ben en veel minder honger heb. Ik ben in de 2 dagen al rond een kilo of 2 afgevallen en ik zie mijn buik niet eens meer in T-Shirts waar je die eerst wel zag. Betreft het contact en verzenden kan ik niks meer zeggen dan dat het een top service is en ik antwoord heb gekregen op al mijn vragen en het pakketje in 2 dagen al op de deurmat heb gekregen. Al met al een top ervaring!
Ik gebruik zelf hun vitamines die zijnâŠ
Ik gebruik zelf hun vitamines die zijn vrij sterk naast hun afslankpillen merk ik ook alles van sharks is net een andere kaliber!!
Product snel binnen gekomen
Product snel binnen gekomen, binnen 1 dag geleverd. Top service
Zeker een aanrader!!!
Zeker een aanrader!!!! Wordt vanaf vandaag vaste klant :)
Ik neem elke dag hun multivitamine enâŠ
Ik neem elke dag hun multivitamine en voel me al stukken beter me weerstand voelt goed en heb meer energie lijkt het wel
Pre work out is van een andere kaliberâŠ
Pre work out is van een andere kaliber niet normaal raad iedereen aan
Snelle levering goeie service binnenâŠ
Snelle levering goeie service binnen een week 3 kilo afgevallen
Snelle levering. Goede service. Ik ben in een week tijd drie kilo afgevallen dankzij Sharkspil.
Dank jullie wel!
Echt een top product binnen 3 dagen 2,7âŠ
Echt een top product binnen 3 dagen 2,7 kilo afgevallen wel aan te raden genoeg water drinken je word er dorstig van maar het is echt een top product je krijgt er een boost van plus je krijgt geen honger .
Snelle levering en waar voor je geld!
Snelle levering en waar voor je geld!! Top product om snel kiloâs af te vallen of je een boost te geven in de gym. Bestel regelmatig kuurtjes voor mezelf en familie en keer op keer top service. Negatieve reviews zijn dikke onzin, ben al bijna twee jaar klant en altijd goed geholpen!
Top!
Ze zijn heel netjes met hun contact. Ze vertellen goed hoe je het moet gebruiken. Snelle levering! Echt top! Heel tevreden over de bestelling en levering.
Resultaat is gegarandeerd!
Ik ben super tevreden met deze pillen! Ben in anderhalve maand 6 kilo kwijt, dit was nooit gelukt zonder de capsules. Leuk dat anderen ook meteen het verschil zien, dus aan complimenten geen gebrek de laatste tijd :-)
Ik gebruik trouwens ook andere medicatie voor m'n schildklier en het kan prima samen. Enige opletpuntje is dat je het in de ochtend moet innemen, anders komt er van slaap weinig terecht.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ