Heel herkenbaar al deze negatieve recensies, maar de pillen van sharkspil deden wel hun werk. De positieve recensies die nu beweren dat ze opnieuw begonnen zijn klopt niet. Dus aub mensen koop niks va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sharkspil is back!!! En beter dan ooit! Heb tijdens hun offline periode andere fatburners geprobeerd. Waardeloze ervaring en vele malen duurder. Niemand kan tippen aan sharkspil, beste fatburne... ãã£ãšèŠã
Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd toch , mensen deze pil werkt uitstekend wil wel een tip geven aan de toekomstige mede shark gebruikers ONTBIJT EERST GOED !! Want geloof me pil werkt meteen je... ãã£ãšèŠã
Deze pillen zijn abnormaal goed!! Je neemt het in je hebt heledag geen eetlust en je hebt voll op energie dit is echt wat je kan helpen met heel snel afvallen heb het eerder al genomen 10 kg binnen 1... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 7ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hele fijne ervaring met deze pillen. Krijg er enorme energie van en eetlust is sterk verminderd tot geen eetlust. Enige pillen waarvan ik ook geen bijwerkingen van heb ervaren. Van 75 kilo naar 65 kilo gegaan. Op naar een strakkere lichaam ðªð»
Ik blijf het bestellen en vind het echt een top product wat ik alleen jammer vind is dat ze snel uitverkocht zijn altijd voor de rest top.spul
De naam zegt het al, ongekende krachten als dat van haaien!! Wat een energie krijg je hiervan, geen red bull meer nodig! Naast de energie ben ik al in de eerste maand 7 kilo afgevallen. Mijn zwangerschapskiloâs zijn er alweer af. Zou het iedereen aanraden, niks op aan te merken.
Nou mijn beoordeling is echt een 5sterren ik heb me pakketje snel gekregen plus ik ben gewoon 45kilo afgevallen binnen 2maanden het is echt een aanrader ik heb alles geprobeerd niks werkte tot ik hier kwam bij skarkspil ik voelde me vit ik kon alles weer alles beweegde want ik had echt een best volle lichaam en ik kon niks bijna ik geloofde in niks bijv(afvallen etc) en toen kwam ik met sharkspil in gesprek hij heeft me gemotiveerd etc en ik geloofde hem en ben gewoon Binne 2maande 45kilo afgevallen en ik ben hier echt blij mee dus dit is echt een 5sterren waard !!! Aanrader jongen en meiden !!
De pil werkt echt super goed binnen 3 dagen zichtbaar verschil voel me veel meer energiek en gezond ik hou van me leven nu ik word niet meer buiten gesloten deze pil heeft echt me leven op zn kop gezet het is echt de beste op de markt heb eerder andere pillen geprobeer maar dit is echt de winnaar
Het is echt een top product ik gebruik het nu 30 dagen en ben al 9 kilo afgevallen en ik ga zeker nog een keer bestellen de levering was ook snel en ik zou het ook zeker aanraden aan me vrienden en kennissen
Ik heb meerdere dieetpillen gebruikt maar nooit een zoals deze ervaren!! Ik ben in totaal 16 kilo afgevallen, jaa is me nooit eerder gebeurd. Nooit gedurfd dieetpillen maar nu kan ik niet meer zonder en wat een energie krijg je erbij!!! #summerbody#sharkspil ðªðŒðªðŒ
Deze afval pillen had ik nodig nu heb ik ze gevonden ik ben gelukkig nu met deze pillen
Deze pillen zijn zo geweldig ze hebben me geholpen ik ben 10 kilo afgevallen in een maand
Beste pillen ooit! Ik heb mân 1e kuur gehad en ben daarmee 8 kilo afgevallen! Ik ga nu aan mijn 2e kuur beginnen.. je krijgt er zo een energie van zodra je het inneemt. Ik zou ze alleen al voor de energie blijven gebruiken niet eens meer om het afvallenðð verder is de klantenservice ook top! Er wordt snel gereageerd en je hebt het ook snel in huis!
Heb het zelf ook geprobeerd en het heeft me goed geholpen het kan niet mis gaan met Sharkspil ben nu inmiddels 3 kg afgevallen in 2 weken tijd heb alleen maar water gedronken â€ïžðªðŒ
Vriendelijk behulpzaam personeel met goed product die ook goed advies meegeeft over gebruik van de pillen.
SHARKNATION ðª
6kg afgevallen in 1 maand. Echt top spul, ga nu al voor mijn 2de kuur!!!
Ik heb sharkspillen een keertje besteld en was 10 kilo afgevallen nu wil ik nog paar kilo afvallen en door Sharkspill weet ik zeker dat ik dat ga kunnne halen echt goeie kwaliteit ook
Top product ben nu 11 kilo afgevallen mooie resultaat heel tevreden ermee krijg er ook een enorme energie boost van wat ik heel goed kan gebruiken met mijn werk heel tevreden ermee en nu voor de 2 de keer bestellen
Nu voor de 2e keer besteld eerste keer 9 kg afgevallen zonder op eten te letten nu nieuwe ronden met wel opletten, kijken wat er nu gaat gebeuren! Sharkspil bedankt voor de snelle levering en het altijd terugkoppelen van vragen!
Nog niet klaar met mn eerste kuur, maar nu al een nieuwe kuur besteld! binnen 3 weken 5 kilo afgevallen zonder dat ik moeite deed ervoor. Ik was sceptisch omdat ik al veel had geprobeerd, maar ik ben positief verrast! Op naar de 10 kg
Snelle levering goeie service alleen helaas snel uitverkocht plaats je bestelling ruim op tijd zodat je ze ook op tijd hebt ik heb de mijne al binnen en ben in 1 week tijd ruim 2/3kg afgevallen
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã