Als je de biab dik genoeg aanbrengt laag voor laag is het 1 van de beste biab die je kan vinden, 8 is tpo en hema vrij + shaty heeft een mooie collectie aan kleuren, gebruik het al een poosje en als j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hallo nagelvrienden. Mooie verzorgde en trendy nagels vind ik heel belangrijk. Maar nog belangrijker dat je eigen nagels niet worden beschadigd. Dit gebeurd gelukkig niet met BIAB van SHATY. He... ãã£ãšèŠã
Mooie complete starters set, product nog niet geprobeerd. Snelle levering, omdat ik de starters set compleet gratis had, heb ik een later een doosje rode Biab erbij gekocht, en ook daar heb ik alleen... ãã£ãšèŠã
Ik vind Shaty een geweldig merk! Zeer goede en kwaliteitsvolle producten en zoân lieve medewerkers die enorm snel antwoorden op vragen. Ik voel me terug helemaal goed over mijn nagels met Shaty!! Hun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SHATY is hét BIAB-merk voor thuisgebruik, waar kwaliteit en eenvoud samenkomen. Onze hoogwaardige Builder In A Bottle (BIAB) producten zijn speciaal ontworpen voor iedereen die sterke, duurzame en prachtige nagels wil creëren, gewoon vanuit huis. Met SHATY geniet je van nagels die tot wel 21 dagen perfect blijven zitten, zonder afbrokkelen of beschadigen. Of je nu een beginner bent of ervaring hebt, onze gebruiksvriendelijke formules en diverse kleuren maken het makkelijk om professionele resultaten te behalen. Kies voor SHATY en ervaar zelf waarom wij het favoriete BIAB-merk voor thuis zijn.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geweldig een hele set nagellak gratisâŠ
Geweldig een hele set nagellak gratis ,dat heb ik nog nooit mee gemaakt,zo blij mee

Superrrr
Ik heb vaker spullen besteld die niet waar maakte wat ze zeiden en lieten zien. Maar dit is geweldig. Ik heb net zo'n mooie nagels als dat ik ze zou laten doen. En zeer snel gezet.mooi egaal op te zetten. Super blij mee.als ik een foto kon plaatsen konden jullie het zien. Echt fantastisch

SHATY ããã®åç
Niet mooi en fijne kleuren ze blijvenâŠ
Niet mooi en fijne kleuren ze blijven plakken
Je moet er wel 4 lagen op doen om wat mooi kleur te krijgen
Precies gedaan zoals omschreven
Helaas voor mij geen aanrader

Super snelle levering
Super snelle levering. Zondag besteld, maandag in huis. Compleet pakket, prima beschrijving. Even oefenen, maar mooie nagels en blijft echt lang zitten.

Snel (na)geleverd en goede service
Snel (na)geleverd en goede service! Blij met biab en hopelijk komen er snel nog meer kleuren bij! Leuk!

SHATY ããã®åç
Dionne heeft (mijn nagellakjes waren erâŠ
Dionne heeft (mijn nagellakjes waren er niet bij) dit zeer kordaat opgelost.
Ansch

Top service!!
Het product kan iknog niets over vertellen. Nog niet gebruikt.
Maar de service is echt 5 sterren waard!!

SHATY ããã®åç
Snelle levering ook wat nog nageleverdâŠ
Snelle levering ook wat nog nageleverd werd super snelð

SHATY ããã®åç
Zijn eerlijk doen wat ze beloven
Had geen nagellak bij mij bestelling werdt heel snel na gezonden
Heb wel anders mee gemaakt
Dank jullie wel

Sterke nagels eindelijk
Mijn nagels braken altijd af, echt frustrerend. Met dit setje zijn ze zoveel sterker geworden, niks scheurt meer. Zit er nu 3 weken op en nog steeds top. Heel blij mee!
Ik Goede kwaliteit, maar kleur wijkt afâŠ
Ik ben over het algemeen tevreden over de producten van Shaty. De kwaliteit is goed en de levering verloopt vlot. Alleen vind ik het jammer dat de kleur niet helemaal overeenkomt met de beschrijving/afbeeldingen. Dat zorgt toch voor wat teleurstelling, omdat je natuurlijk iets anders verwacht. Voor de rest wel een positieve ervaring.

Alleen maar tevreden
De service is heel goed. Zsm berichtje terug en meteen een oplossing. Het product doet wat ze beloven. Mooie biab nagels die als een huis zitten. Ik ben helemaal tevreden!

Prachtige kleuren
Zo veel keuze!! De nude tinten zijn echt mijn favoriet, ziet er natuurlijk uit maar toch verzorgd. Krijg vaak complimentjes dat mn nagels er zo netjes uit zien
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã