ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne producten. Het zombie cell serum is mijn favoriet. Verricht echt wonderen! Verder is Prescription een super fijn bedrijf. Door een fout bij Postnl is mijn pakketje zoek geraakt. Dit heeft P... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Update: zeer adequaat gereageerd door Prescription per e-mail. Complimenten voor de klantenservice! Van 3 naar 5 sterren! Mooie producten maar slecht verpakt (grote doos zonder opvulling). Daarnaas... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prescription Skincare is een Nederlands skincaremerk dat zich richt op persoonlijke routines en minimalistische huidverzorging. Geïnspireerd op een âprescriptionâ aanpak helpt het merk je om je huid beter te begrijpen en alleen de producten te gebruiken die je écht nodig hebt.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede service en snel geleverd
Goede service en snel geleverd. Hele fijne producten van prescription
Snelle levering. Fijne producten. Voor fan van de edelweiss en bisabolol creme. Jammer dat de spf shield cream uitverkocht was met de 20% korting actie. Deze is later alsnog te bestellen met de 20% korting werd mij gemeld, jammer dat je dan wel weer verzendkosten betaalt.
Ik gebruik de producten al 3 jaar enâŠ
Ik gebruik de producten al 3 jaar en blijf erbij. Altijd en nog steeds blij mee!
Hele fijne producten echt super fijn
Hele fijne producten voor je huid!
Deixa a pele um pouco oleosa com brilhoâŠ
Deixa a pele um pouco oleosa com brilho e arde os olhos.

ðð»ââïžFijne ervaring met PrescriptionâŠ
ðð»ââïžFijne ervaring met Prescription Beauty âš De producten passen goed bij mijn huid en geven echt een mooie, verzorgde glow.ð« Ook het bestelproces en de levering waren duidelijk en prettig geregeld. Alles voelt gewoon kloppend en met aandacht gedaan. Heel tevreden ð«

Heerlijke producten
Heerlijke producten, erg prettig in gebruik bij een gevoelige huid. De SPF50 druppels is echt een top product.

Bestelinng was snel binnen
Bestelinng was snel binnen. En de producten zijn fijn om te gebruiken

Zeer tevreden geholpen!
Na mijn eerste pakketje van Prescription niet ontvangen te hebben heb ik nu een nieuw pakketje ontvangen. Ik ben telefonisch zeer netjes en behulpzaam geholpen. Ook nog een mail ontvangen dat zij het verder met de vervoerder gaan uitzoeken.
Zeer tevreden ð

Snel geleverde huid candy
Het betreft topprodukten die goed op mijn huid werken. Ben vooral blij met de bisabolol balm en dat deze in tube vorm wordt geleverd bevalt mij zeer. Tenslotte ontvang ik de produkten altijd binnen 24 uur.

Meer dan blij
Snelle verzending en bij vragen aan customer service een fijne en vlotte afhandeling! Producten zijn daarnaast heerlijk!!!

Nieuwe kortingscode gekregen
De kortingscode werkte bij mij niet.Ik heb contact gehad met het bedrijf en ze stuurden me meteen een nieuwe code die wel werkte.
Helemaal top!
Ik ben ook zeer tevreden over de producten die ik gebruik.
Zeker 5 sterren!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹