Ordren ble raskt ekspedert, og jeg hadde varen i min postkasse etter fÃ¥ dager. Synes frakten var dyr, men regner med at det er Bring/Posten som bestemmer. Ellers trenger jeg ikke alle mailene fra de... ãã£ãšèŠã
Har fått fÞrsteklasses service av JÞrgen! Alt fra hurtig svar på epost og utrolig kjapp levering *klapp på begge skuldrene* :) Dette er min favorittbutikk på nett, uten tvil!
Har bestilt her ifra 2 ganger. FÞrste gang var jeg kjempefornÞyd å det tok under 2 uker når jeg mottok varene. Andre gang derimot, la inn ordre i juli, og varen ble sendt i desember. 5 mnd ventetid
Goods recieved quickly and communication re transport continous until delivery. Product fantastic have used the shaver blades for years and so easy to use.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har ikke fått varen jeg bestilte!
Har ikke fått varen jeg bestilte!
Etter så mange dager!
Lett å bruke webside
Lett å bruke webside. Produktene kom med en gang.
Jeg er fornÞyd.
Bestilte feil,hÃ¥per det gÃ¥r i orden medâŠ
Bestilte feil,håper det går i orden med retturen så er jeg formÞyd
Rask respons og presis levering
Rask respons og presis levering, selv om jeg fikk ikke bestilt noen av varene jeg trengte pga utsolgt.
Supert.
Rask levering og gode priser
Rask levering og gode priser. Hva mer kan man Þnske seg?
Leverer ikke betalt vare
Leverer ikke betalt vare, og svarer heller ikke på gjentatte e-post-henvendelser. Telefonnummeret har de skjult så det er ikke mulig å komme i kontakt med dem. Styr unna shaver.no
SÊrdeles god å bruke.
Rask levering og god kvalitet ðð
Greie priser
Greie priser, selvom jeg egentlig er på jakt etter kun blader i 16-pack, men denne er jo utsolgt hele tiden.
Har bestilt her ifra 2 ganger
Leverer gale produkter og forlanger atâŠ
Leverer gale produkter og forlanger at jeg skal stå for returporto.
Super rasktâŠ
Det gikk kjempe fort å få det jeg bestillte,så er kjempe fornÞyd,blir garantert å bestille igjen.
Helt flott.
Flott produkt og super service med rask shipping og helt grei levering hjem som ikke koster en formue.
Fikk det jeg Þnsket pÃ¥ kort tid og godâŠ
Fikk det jeg Þnsket på kort tid og god pris
Veldig gode til å begynne med
Veldig gode til å begynne med. Men synes de blir fort slÞve. Ser heller ikke at "smÞrekanten" har sÊrlig funksjon.
Rask levering av produkter ð