レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min mor, lillebror og jeg var ude og skyde med hÃ¥ndvÃ¥ben. Det var en helt fantastisk oplevelse, virkelig i trygge rammer og med den bedste form for introduktion til hvordan det hele fungerede. Enormt... もっず芋る

Mig og min kÊreste var ude og skyde, og det var en virkelig fed oplevelse! Omgivelserne var helt i top, og hele setup’et fungerede super godt. En sÊrlig ros til instruktÞr Susanne, som var utrol... もっず芋る

Fantastisk oplevelse hos Shooting Tiger! Min veninde og jeg havde en super fed dag hos Shooting Tiger. Alt var professionelt og sikkert, men samtidig virkelig sjovt og afslappet. KÊmpe tak til instr... もっず芋る

Shooting Tiger er en virkelig fed og professionel oplevelse. Fra start fÞler man sig tryg, da sikkerheden er i top, og instruktÞrerne er bÃ¥de kompetente, rolige og gode til at forklar, ogsÃ¥ hvis man... もっず芋る

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

46件のレビュヌ

Skydning med håndvåben

Min mor, lillebror og jeg var ude og skyde med håndvåben. Det var en helt fantastisk oplevelse, virkelig i trygge rammer og med den bedste form for introduktion til hvordan det hele fungerede. Enormt lÊrerigt og sjovt at prÞve krÊfter med. Vil klart anbefale alle at besÞge Shooting Tiger, hvis de vil prÞve skydning.

2026幎4月12日

Fed oplevelse

Mig og min kÊreste var ude og skyde, og det var en virkelig fed oplevelse!
Omgivelserne var helt i top, og hele setup’et fungerede super godt.

En sÊrlig ros til instruktÞr Susanne, som var utrolig sÞd og samtidig rigtig dygtig til at forklare og guide os hele vejen igennem.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer igen 💪👌

2026幎3月21日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Mega hyggelig par aktivitet! Min mand og jeg var ude hos Shooting Tigers, hvor vi havde muligheden for at prÞve forskellige håndvåben. Adrenalinen var hÞj, og humÞret kunne ikke have vÊret bedre. InstruktÞren var yderst professionel, men samtidig meget venlig og hjÊlpsom. Det er helt klart en aktivitet, vi skal prÞve igen!

2026幎1月10日
自発的なレビュヌ

Virkelig fed og professionel oplevelse

Shooting Tiger er en virkelig fed og professionel oplevelse. Fra start fÞler man sig tryg, da sikkerheden er i top, og instruktÞrerne er både kompetente, rolige og gode til at forklar, også hvis man aldrig har prÞvet skydning fÞr.
InstruktÞrerne tager sig tid til hver deltager og sikrer, at man får mest muligt ud af tiden.
Alt i alt en tryg, afslappet og professionel stemning, der gÞre Shooting Tiger til et sted, man har lyst til at vende tilbage til.

2025幎12月8日

Bygma HelsingÞr

Inden vores julefrokost skulle vi have et event og heldigvis bookede vi hos Shootingtiger.

Sjovt at skyde med alverdens håndvåben lige fra de mindste til de stÞrste.
Tak til de supergode instruktÞrer.
Det er også en konkurrence med alt hvad det indebÊre og kan varmt anbefale dette som et firma-event !

2025幎12月6日

⭐⭐⭐⭐⭐ Shooting Tiger

⭐⭐⭐⭐⭐ Shooting Tiger – seriÞs sikkerhed, seriÞst sjovt!

Vi skÞd med flere forskellige hÃ¥ndvÃ¥ben, og efter fÞrste skud fÞlte vi os nÊsten som John Wick – bare uden prÊcisionen 😅
Specielt ham cowboyderen vi havde med 😂InstruktÞrerne var super professionelle og helt pÃ¥ toppen af sikkerheden, men fik alligevel stemningen til at vÊre afslappet og mega fed.

En perfekt blanding af adrenalin, grin og god instruktion. Vi kommer helt sikkert igen – nÊste gang rammer vi mÃ¥ske ogsÃ¥ midten! 🔥🎯

2025幎12月5日

Sikker, Sjov Skydning med Skarpt

Vi havde booket hos Shooting Tiger for tre personer som en fÞdselsdagsgave, dermed også med deltagelse af de glade givere.

Fra en grundlÊggende "teori-undervisning" inden man kommer på banen, så man ikke vifter med sit våben som en vandpistol, og til det sidste skud er affyret, er sikkerheden helt i top, og netop det der gÞr, at man kan have det sjovt med - ja - skarpladte våben.

Det kan ikke andet end anbefales 110%, hvis man er bare det mindste nysgerrig på, hvordan det rent faktisk er at skyde med rigtige våben.

Se at kom derud =)

2025幎11月29日
自発的なレビュヌ

Vi havde et dejligt firma arrangement

Vi havde et dejligt firma arrangement d, 11/11 ude hos Shooting Tiger på Amager. Det var dygtige og vidende instruktÞrer, som havde et hÞj sikkerheds niveau og vi blev grundigt vejledt gennem skydningen. Vi var i alt 20 personer og blev derfor delt på to baner med to hold på hver. Dette gjorde at der stort set ikke var nogen ventetid. Vi prÞvede krÊfter med 3 forskellige kalibre, fra den lette kaliber 22 over en 9mm ,til den kraftige Magnum kaliber - 357.MAG. Alt i alt et god og sikkert personale arrangement, som bestemt kan anbefales til andre firmaer eller foreninger.

2025幎11月11日

Fantastisk oplevelse hos Shooting

Fantastisk oplevelse hos Shooting Tiger!
Min veninde og jeg havde en super fed dag hos Shooting Tiger. Alt var professionelt og sikkert, men samtidig virkelig sjovt og afslappet. KÊmpe tak til instruktÞren Susanna, hun var både utrolig sÞd, dygtig og gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Hun formåede at få os til at fÞle os trygge, uanset erfaring.
Kan varmt anbefales til alle, der vil prÞve noget nyt og spÊndende! Jeg kommer helt sikkert igen🀞🏌

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

InstruktÞren er klokke klar fra det

InstruktÞren er klokke klar fra det sekund man trÊder ind på området. Han var super god til at se hvilket niveau man er på og hjÊlper en tilrette. Jeg skÞd med 2 forskellige rifler og fik konstant input til at forbedre skydningen konstant. Det resulterede i 4 fuldtrÊffere på 300 m i sidste serie. FÞler jeg fik en fantastisk oplevelse og er super tilfreds

2025幎8月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。