レビュアーのコメントを見てみましょう
Bjørn var vIrkelig god instruktør grundig forklaring omkring alle våben. Meget hyggeligt og helt nede på jorden 👍 Vi hyggede os og prøvede en masse våben 😃
Professionelt set up. Top professionelle, dygtige, støttende - og super søde og tålmodige undervisere. Det er sjovt, det er lærerigt og det er noget man bliver bidt af! Jeg kan kun anbefale Event... もっと見る
Var ude med med familien og vi alle havde det sjovt, instruktøren var god til at guide os og var tålmodig. Han var også god til at give en historie til de forskellige pistoler. Alt i alt en skøn oplev... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Event-Skydning.dk giver dig muligheden for at opleve en helt unik og adrenalinfyldt aktivitet i trygge og professionelle rammer. Vi tilbyder skydeevents til firmaarrangementer, polterabender, fødselsdage og vennegrupper, hvor I selv får lov at prøve kræfter med rigtige skydevåben under grundig instruktion. Det er en sjov og anderledes måde at styrke sammenholdet, udfordre hinanden og skabe gode grin og minder sammen. Vores standardpakke giver adgang til et bredt udvalg af pistoler i kalibre som .22, 9mm og .357 Magnum, så både nybegyndere og mere erfarne skytter kan få en spændende oplevelse. Derudover tilbyder vi også muligheden for at prøve noget helt særligt med vores udvalg af specialvåben som Laugo Alien, Desert Eagle og en open major racegun, som kan tilkøbes for en merpris. Hos Event-Skydning.dk lægger vi stor vægt på sikkerhed og god instruktion. Alle events afholdes med professionelle instruktører, der sørger for grundig gennemgang af regler, sikkerhed og teknik, så alle føler sig trygge – og samtidig får masser af sjov. Vi tilpasser gerne arrangementet efter jeres ønsker og størrelse på gruppen. Kontakt os på +45 40522693 og få et tilbud på jeres næste skydeevent. Kom og oplev action, spænding og masser af hygge – vi glæder os til at tage imod jer!
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Skydning med de gamle
Var ude med med familien og vi alle havde det sjovt, instruktøren var god til at guide os og var tålmodig. Han var også god til at give en historie til de forskellige pistoler. Alt i alt en skøn oplevelse.
Bjørn var vIrkelig god instruktør…
Bjørn var vIrkelig god instruktør grundig forklaring omkring alle våben.
Meget hyggeligt og helt nede på jorden 👍
Vi hyggede os og prøvede en masse våben 😃
Rigtig god team event
Vi var et hold på 17 og alle var meget begejstrede for oplevelsen. God og informative intro og guidance under hele eventen. Kan anbefales.
Fed oplevelse
Fed oplevelse, og Bjørn var en meget flink og tålmodig instruktør. Det skal helt sikkert prøves igen.
Jeg skulle planlægge en lidt anderledes…
Jeg skulle planlægge en lidt anderledes date med min kæreste og bookede derfor en tur på skydebanen sammen med Bjørn. Han var så dygtig, enorm professionel og rolig. Han vidste alt om våbene og guidede os igennem alt teorien og sikkerheden inden vi kom ud på banen. På banen var han hjælpsom og man følte sig helt tryg. Samtidig gjorde han det til en sjov dag med små konkurrencer. Til sidst vil sige at booking processen var så overskuelig og nem.
Event-skydning
Jeg holdt et skyde event for en gruppe venner på 20 personer hos event-skydning og det kan på alle måder anbefales. Det var sjovt, der var super god stemning og selv om det kan virke grænseoverskridende at skyde med håndvåben/pistol for første gang, var alle i gode og trygge hænder af professionelle instruktører, som guidede hver enkelt person igennem et bredt udvalg af håndvåben.
Det gav det vildeste adrenalinkick og det er helt klart én oplevelse for livet.
Amazing experience!
Amazing experience!
Super professional and friendly instructor, managed to make the experience not only entertaining but also educational. Very nice variety of guns also.
Professionelt set up.
Professionelt set up.
Det er sjovt, det er lærerigt og det er noget man bliver bidt af!
Jeg kan kun anbefale Event Skydning! De er simpelthen så dygtige - og der var ikke en finger at sætte på eventet.
Derudover er jegsikker på, at jeg selv vil bruge enhver mulighed for at tage afsted igen!
Super herlig dag
Super herlig dag, med store kanoner og fantastisk søde og rare instruktører.
Virkelig en god oplevelse.
Havde en fantastisk oplevelse
Havde en fantastisk oplevelse, super instruktører, fik prøvet flere forskellige kaliber pistoler og fik en helt anden forståelse og interesse for sporten.
Kan virkeligt anbefales, oplevelsen sidder stadig positivt i kroppen lang tid efter og jeg ser frem til at komme igen.
Vildt fed oplevelse!
Virkelig sjov og vild oplevelse med mega gode instruktører der var søde og dygtige. Jeg skal helt sikkert derud igen!
Engageret og tålmodig instruktør
Engageret og tålmodig instruktør
Stor viden
Vi fik prøvet mange forskellige våben
God stemning
Sjov oplevelse
Super fed oplevelse
Fantastisk instruktør Bjørn, der gjorde oplevelsen super god og sjov. Det var bestemt ikke sidste gang.
Polterabend
Alt klappede, proffesionel og omhyggeligt instruktion, regnvejret kunne vi ikke gøre noget ved, desværre
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse! Og 2 meget søde og hjælpsomme mænd!
Vi kommer helt sikkert igen!
Virkelig en sjov oplevelse
Virkelig en sjov oplevelse! Super søde og engagerede instruktører!!
Bjørn var den halve oplevelse
Bjørn var den halve oplevelse. sikkert, sjovt, lærerigt fra start til slut.
Helt sikkert noget jeg skal igen
Mega fedt at prøve og skyde, rigtig god instruktør og han havde vanvittig god viden omkring hver pistol. Alle pengene værd 😊
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。