Jeg kÞbte sandaler den 25/6 de er ikkeâŠ
Jeg kÞbte sandaler den 25/6 de er ikke kommet og de svarer ikke når jeg skriver så surt de er jo betalt så ikke handle der mere
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg bestilte og betalte en badedragt d. 1 juli. Den 4. juli har jeg modtaget en mail om at den skulle vÊre afsendt, men jeg kan ikke spore pakken og har skrevet tre mails uden svar. KÞb ikke noget derfra, det er svindel!!
Jeg har efter 30 dage stadig ikke modtaget min vare
Svindler firma
Jeg bestilte et par sko d.1 juli 2026 og har endnu ikke fået nogen og når man prÞver at skrive til dem så svarer de ikke og ellers så eksisterer mailen ikke. Og man kan heller ikke spore sin pakke nogen steder trods for at de har givet en mail om at pakken er på vej
Total svindler firma, ingen pakke, og når man forsÞger at spore den, så siges der ingen ordre. Penge retur nej nej