Jeg kÞbte bÃ¥de bÞffer og pÞlser til et arrangement. Jeg har tidligere kÞbt kÞd herfra - bare igennem det nu lukkede Meat Market i Glostrup. Som tidlige blev jeg IKKE skuffet. SÊrligt bÞfferne er t... ãã£ãšèŠã
Altid gode produkter til rimelige priser. Denne gang ekstraordinÊr god kundeservice da de var kommet til at udlevere forkert produkt da jeg hentede. Jeg opdagede det fÞrst derhjemme (20 min. kÞrsel)... ãã£ãšèŠã
Bestilte svinekÊber, hentede dem dagen efter kl 1000. Lige da jeg kom for at afhente, blev jeg mÞdt af en medarbejder, som spurgte, hvad han kunne hjÊlpe med. Smilende og god betjening. Super lÊkkert,... ãã£ãšèŠã
Der findes ikke bedre grillpÞlser nogen som helst steder i hele kongeriget og ikke mindst deres ostepÞlser med gammel knas er fra Þverste hylde. Udover der ikke bliver gÃ¥et pÃ¥ kompromis pÃ¥ kvalitete... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KvalitetskÞd til engrospriser - direkte fra leverandÞren til flere af Danmarks bedste restauranter.
SÞndre Mellemvej 48, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- shop@oxneholm.dk
- shop.oxneholm.dk
VanvidskÞrsel
Hvis öxneholm har sÃ¥ travlt, at de bliver nÞdt til at kÞre vanvidskÞrsel for at nÃ¥ deres opgaver, sÃ¥ skal de nok til at overveje at drosle ned. Min kone og jeg blev nÊr slÃ¥et ihjel pÃ¥ motorvejen af en af deres ansatte, som overhalede indenom, kÞrte ekstremt tÊt preskÞrsel og trÊkker DIREKTE ud i andre biler, som bliver nÞdsaget til at blokkere bremsen. SKRÃKKELIG OPLEVELSE!
DÃ¥rlig situationsfornemmelse
Fantastisk gode produkter og super lÊkre pÞlser, men beslutningen om ikke mere at sÊlge til private fra den ene dag til den anden er under al kritik, man skaber et behov og et kundegrund, men så at fjerne det fra den ene dag til den anden, er i min optik dårlig situationsfornemmelse og kÞbmandsskab, man kunne som det mindste have styr på et forhandler netvÊrk.
Nemt at bestille og afhente
Nemt at bestille og afhente.
Nok de bedste/lÊkreste pÞlser man kan få
Der findes ikke bedre grillpÞlser nogenâŠ
Udover der ikke bliver gået på kompromis på kvaliteten er der heller ikke Êndret på stÞrrelsen af pÞlserne som mange andre steder hvor det efterhånden mere er cocktail pÞlse stÞrrelse.
Er mega Êrgelig over at salg til private stopper og at man ikke kan kÞbe deres pÞlser nogen steder i butikker
Vi har handlet hos Ãxneholm mange gangeâŠ
Vi har handlet hos Ãxneholm mange gange og har vÊret meget tilfreds med kÞdkvaliteten.
Vi er blot kede af at det er slut med privat handel hos firmaet.
Hurtigt og prÊcist.
I har nogle fantastiske varer ð€© ogâŠ
I har nogle fantastiske varer ð€© og ville gerne give jer 5 stjerner, MEN da I har lukket for privat handel, kan I kun fÃ¥ 4 stjerner ð¥¹
Altid en god oplevelse at kÞbe kÞd fraâŠ
Altid en god oplevelse at kÞbe kÞd fra Ãxneholm, kvaliteten er helt i top
Medarbejderne er meget venlige og serviceminded
Jeg kommer til at savne at kan handle hos Ãxneholm da jeg er privatkunde, og det stoppede man som privatkunde med desvÊrre den 13-10-2023
De lÊkreste pÞlser
De lÊkreste pÞlser, som man sÃ¥ ikke kan kÞbe mere, da deres webshop er lukket ð¢
SÃ¥ skuffet
Så skuffet. OksemÞrbraden var ikke frisk. Den havde en lugt af gammelt kÞd, som kÞd får, når det nÊrmer sig sidste holdbarhed og skal gennemsteges for ikke at have en bismag af gammelt kÞd. På trods af at kÞbet blev pakket ud og anvendt samme dag som det blev leveret. Man betaler ikke kr. 630 for kÞd man kun kan anvende til mÞrbradgryde. Vi har ellers vÊret rigtig glade for at bruge jer som vores private kÞdleverendÞr og var kede af, at I fremadrettet skifter segment til igen kun at forsyne restauranter, men efter denne oplevelse er det "heldigvis" godt det samme.

Slutlevering
På denne sidste levering som privatperson, må jeg have lov at sige tak for gode produkter, men vÊre meget skuffet over, I ikke mere vil sÊlge til privatpersoner.

Ãxneholm A/S ããã®åç
Har vÊret en dejlig oplevelse at handleâŠ
Har vÊret en dejlig oplevelse at handle med jer som privat..
Jeg tror at vi er mange der vil savne jer og hÃ¥ber at i fortryder jeres beslutning .. Husk vi var med til at holde jer over vande da der var corona âŠ

Ãxneholm A/S ããã®åç
God kvalitet af varerne til en fairâŠ
God kvalitet af varerne til en fair pris og tip-top service ved kontakt med firmaet
Altid gode varer til tiden
Altid gode varer til tiden, desvÊrre slut nu, da I vil koncentrere jer om leverancer til kommercielle partnere og så må vi private kunder leve på minderne!!
Jeg kan ikke handle hos jer mere
Jeg kan ikke handle hos jer mere - Þv
Det gÊlder naturligvis ikke jeres produkter - de er mere end fremragende - men hvorfor må jeg så ikke kÞbe dem?
Jeg er naturligvis ikke vred - Jeg er skuffetð