Banzo âLabâ er ved at Ã¥bne et storkÞkken pÃ¥ Frederiksberg, Danasvej 40, i en bygning fra 1873, og de kÞrer bevidst psykisk terror pÃ¥ os beboere siden slutningen af februar / starten af... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok, men heller ikke mere. De forskellige retter smager nÊsten ens. Oksegullash havde ogsÃ¥ bare grynet kÞd, ikke rigtige stykker som jeg husker det nÃ¥r jeg selv lavede det. Smag nÊsten som de forskelli... ãã£ãšèŠã
Hold nu op for nogle lÊkre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, bÃ¥de til gÊster og os... ãã£ãšèŠã
Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville Þnske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mÊt af en portion a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Bonzo får du skÞn simremad leveret lige til dÞren. Vores udvalg dÊkker både veganere og kÞdelskere og består af sunde fÊrdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfÞlgelig fri for konservering og tilsÊtningsstoffer. Den skÞnne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan vÊre med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besvÊret og altid med fokus på sundhed. Se de spÊndende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Banzo âLabâ er ved at Ã¥bne etâŠ
Banzo âLabâ er ved at Ã¥bne et storkÞkken pÃ¥ Frederiksberg, Danasvej 40, i en bygning fra 1873, og de kÞrer bevidst psykisk terror pÃ¥ os beboere siden slutningen af februar / starten af marts.
Banzo er som virksomhed forpligtet til at overholde stÞjreglerne for deres anlÊg, men det er de totalt ligeglade med.
Her til aften d. 21-05-2026 har de igen forladt kÞkkenet bevidst, mens deres anlÊg sender rystelser, hÞje kompressordlyde og resonans ind i ejendommen.
En af dem skulle vÊre i familie med udlejer, SÞgaard & Jansen ApS, og derfor gÞr de tilsyneladende, som de vil.
De går og river ned om aftenen og på helligdage.
De bruger det gamle kÞkken, mens de river ned.
Frederiksberg Kommune, MiljÞenheden, skal hermed indskÊrpe, at kommunens forskrift om miljÞkrav i forbindelse med etablering og drift af ventilationsanlÊg overholdes.
IndskÊrpelsen af miljÞkrav jf. âForskrift om miljÞkrav i forbindelse med etablering og drift af kÞle- og ventilationsanlÊg i Frederiksberg Kommuneâ vedrÞrer Banzo Lab, Danasvej 40, 1910 Frederiksberg, CVR-nr. 40433546.
PrÞv at forestille jer aldrig at have ro eller fred, og at der konstant sendes rystelser, hÞje kompressordlyde og resonans ind i ejendommen.
Stop med at handle hos dem.
Vi har videooptagelser og alle breve fra kommunen som dokumentation.
Jeg bestilte en pakke den 7
Jeg bestilte en pakke den 7. July 2025. I dag den 12. Juli er min ordre ikke engang afsendt, og kan se her på Trustpilot at jeg ikke er den eneste, der har haft den oplevelse.
Aldrig mere
Vi har nu tilberedt mos med karl johansvampe samt hÞns i svampesauce.
Begge retter sÃ¥ bestemt ikke tiltalende ud. Man kan ikke sige det er uspiseligt, for det smager ikke af noget som helst. Men konsistensen er virkelig ikke godâŠ
Jeg kan ikke få Þje på hvor det Italienske islÊt er.
Det mest Êrgerlige er at vi stadig har 2 andre varer.
Aldrig mere kÞber vi noget fra dette håblÞse foretagende.
Og jeg vil bestemt fraråde andre at kÞbe noget.
Hilsen Martin
Jeg kan ikke finde en udlÞbsdato pÃ¥âŠ
Jeg kan ikke finde en udlÞbsdato på MAJS og BOGHVEDE pasta for dårligt !!
Fik varer pÃ¥ dato men de reageredeâŠ
Fik varer på dato men de reagerede hurtigt på min henvendelse så det blev lÞst.
Mange gode kvaliteter
Bonzos fÊrdigretter på glas har en rÊkke kvaliteter, jeg har ledt lÊnge efter uden held andre steder:
- Ingen konserveringsmidler og sjÊldent tilsat sukker (og når der er sukker, er det meget lidt)
- Langtidsholdbare (mindst et halvt år) uden at skulle vÊre på kÞl eller frys
- Prepping-venlige: selv om det meste smager bedst opvarmet, kan det hele spises koldt, så hvis strÞmmen går og Brugsen har lukket (eller apokalypsen kommer) og man ikke lige har gasblus el. lign., kan man bare åbne et glas Bonzo og fråde
- God lÞsning hvis man har lavt energi- eller funktionsniveau: jeg er f.eks. kronisk syg, og derfor betyder det meget at jeg alt efter hvilken slags dag jeg har kan enten spise retten kold, eller nÞjes med at opvarme den til min foretrukne temperatur uden f.eks. at skulle have en kÞdret op over 72 grader og så vente på at den kÞler af
- Venlige priser (hvert glas indeholder 2 portioner (måske 1 1/2 hvis man spiser meget pr. måltid))
- Deres kundeservice er tilgÊngelig og betÊnksom på den personlige måde, de fÊrreste virksomheder er efterhånden - og uden at vÊre påtrÊngende
Jeg er gået ret målrettet efter glassene, da jeg ikke rigtigt er pasta-typen. Men har prÞvet deres pasta kaldet Trofie og må sige at den er usÊdvanligt god - jeg får som regel ondt i maven af pasta, men ikke denne.
Jeg har prÞvet både enkeltkÞb og abonnement og vÊret rigtig tilfreds med begge dele.
Spar din tid, energi og penge.
Bestilte bonzo online og ventede lÊnge på at maden skulle blive leveret. Til sidst ringede vi til dem, og fik at vide, at de havde holdt ferie - uden at skrive det nogen steder. Fik så tilsendt en kasse et par dage inden den nÊste skulle blive sendt og maden er ikke ventetiden eller pengene vÊrd. Det smager ikke af noget og man skal selv tilfÞje ekstra, hvis det skal. Og så skal jeg alligevel kÞbe ind til det og bruge ekstra tid på at lave maden. Spild af tid, energi og penge. Jeg laver bare min egen mad i stedet.
LÊkker mad
Alt var fint emballeret, Maden velsmagende og let at tilberede. Medarbejdere venlige at lave sen Êndring, da jeg havde bestilt en ingrediens, som jeg er allergisk overfor.
Anette JÞrgensen, Assens
Rigtig fint
Altid lÊkker mad og fremragende serviceâŠ
Altid lÊkker mad og fremragende service ð
Maden er noget hundeÊde
Maden er noget hundeÊde, leveringen forventede jeg ar få dagen efter betillingen, jeg fik den en uge efter
meget lÊkkert mad
meget lÊkkert mad. nemt at lave i kÞkkenet og kan også bruges som madpakke. dejligt med noget veganske alternativer. kan ikke vente med at få noget glutenfri til nÊste gang.
Maden er altid smagfuld og af hÞjâŠ
Maden er altid smagfuld og af hÞj kvalitet til meget fine priser.
Fremragende og hurtig kundeservice.
Bliver ved med at handle her og vil helt sikkert anbefale Bonzo
Super hurtig levering og den ene ret
Super hurtig levering og den ene ret, vi har prÞvet smagte rigtig godt.
NÃ¥r jeg ikke giver 5 stjerner er det fordi, at jeg lige sÃ¥ godt kunne kÞbe en pakke pasta og et Þkologisk glas pastasovs, sÃ¥ jeg synes ikke, det er kan gÃ¥ under en mÃ¥ltidskasse. Det er mere end ânem og hurtig mad til dage, hvor man ikke har tid til andetâ.
Må absolut prÞves
Ketokassen. Maden er virkelig lÊkker og smager godt. Vil helt sikkert kÞbe en anden gang.
Ikke Keto mad
Det er alt for dyrt - og at sende 2 pakker paste med / er det Keto mad ?

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Super smart koncept og endnu bedre hvis det smagte godt
Jeg fik min fÞrste kasse for 14 dage siden og får den nÊste om 14 dage igen. Egentlig synes jeg deres koncept er super smart og lÊkkert det kan holde sig lÊnge. Jeg har valgt Keto kassen, men indholdet har skuffet. Det er lidt noget hundeÊde og det hele smager af tomatpure. Jeg fik også en vegansk ret med som var decideret uspiselige. Jeg gad godt man kunne fravÊlge veganske retter og egentlig også alt deres pasta... godt nok er det lavet på Êrter ovs, men jeg foretrÊkker altså kål og grÞntsager - nu jeg er på keto og hver en carb tÊller
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ